Cain (ŚM) - PRZYJĘTY.

Obrazek
Awatar użytkownika
Lothos

Re: Cain (ŚM)

Post autor: Lothos »

Według mnie pokonanie Jedi dla takiego nowicjusza nie powinno być proste "Jak to opisałeś". - Mijając się z celem, że postać jest "Pr0, czego sam już nie lubię - mimo, że sam pisałem niegdyś takie rzeczy, lecz w historii staram się umieszczać, również porażki", ale wracając do tematu.
Brak dialogów.

Od "Lecz" nie zaczynamy zdania. Daj przecinek ;).

Jedi, Sith, Świadomi Mocy piszemy z dużych liter, także Mistrz. W końcu to jakieś określenie ;].
Dopisałbyś dialogi i według mnie byłoby
Straszne - Słabe - "Dobre" - Wspaniałe
Obrazek
Lothos+Riv Hesq+Nerash+Raf+Elixa+Loxun+Nitemare+JoGi!+Bandon+Ben+Mentor+Siewca=Wszystko tworzy jedność"kC<Boshi3
"Są tramwaje dasz se rade..."
Cain
ŚM - Nowo Przybyły
ŚM - Nowo Przybyły

Post autor: Cain »

Po pierwsze, moja historia związana z zabiciem mistrza wiąże się z starymi dziejami GoSW, poczytaj sobie starą historie galaktyki.
Po drugie, moja postać nie jest Pro i za taką się nie uważa.
Po trzecie, gdzie pisze, że w historii muszą być zawarte dialogi, to nie powieść tylko historia postaci.
Po czwarte, nie jestem najlepszy z polskiego.
Awatar użytkownika
Xaro
GaduGadu: 7826102

Post autor: Xaro »

Wstrzymuje się [pudency]
Niech Moc będzie z wami.
Awatar użytkownika
Faveks
NGI - Imperator
NGI - Imperator

Post autor: Faveks »

Heh Lothos, ale on naprawdę zabił tego Mistrza i było to odegrane w RP. Nie widzę powodu, dla którego nadal mielibyśmy nadal trzymać go w niepewności. Grałem z nim, potrafi Erpić.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''

''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''

Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.

Faveks
Wagner
ŚM - Wielki Mistrz
ŚM - Wielki Mistrz
Imię Postaci: Arhael
Xfire: wagnerthenecromancer
GaduGadu: 4549862

Post autor: Wagner »

Cain zostaje przyjęty do frakcji "Świadomi Mocy" i dopuszczony do próby otrzymania rangi "Nowo przybyły" . Zapoznaj się ze wszelkimi rzeczami jakie musisz ściągnąć by móc z nami grać. Przeczytaj także najważniejsze informacje o frakcji do której chcesz wstąpić. Jeżeli korzystasz z komunikatora X-FIRE, zapisz się TU.
Data próby to: 1 bądź 2 Maja 2009 roku.

- Informacje o "Próbie początkowej".
... i od niedawna WGM (Wielki GameMaster)
Zablokowany

Wróć do „Rekrutacja”