Cain (ŚM) - PRZYJĘTY.
Re: Cain (ŚM)
Według mnie pokonanie Jedi dla takiego nowicjusza nie powinno być proste "Jak to opisałeś". - Mijając się z celem, że postać jest "Pr0, czego sam już nie lubię - mimo, że sam pisałem niegdyś takie rzeczy, lecz w historii staram się umieszczać, również porażki", ale wracając do tematu.
Brak dialogów.
Od "Lecz" nie zaczynamy zdania. Daj przecinek
.
Jedi, Sith, Świadomi Mocy piszemy z dużych liter, także Mistrz. W końcu to jakieś określenie ;].
Dopisałbyś dialogi i według mnie byłoby
Straszne - Słabe - "Dobre" - Wspaniałe
Brak dialogów.
Od "Lecz" nie zaczynamy zdania. Daj przecinek
Jedi, Sith, Świadomi Mocy piszemy z dużych liter, także Mistrz. W końcu to jakieś określenie ;].
Dopisałbyś dialogi i według mnie byłoby
Straszne - Słabe - "Dobre" - Wspaniałe

Lothos+Riv Hesq+Nerash+Raf+Elixa+Loxun+Nitemare+JoGi!+Bandon+Ben+Mentor+Siewca=Wszystko tworzy jedność"kC<Boshi3
"Są tramwaje dasz se rade..."
Po pierwsze, moja historia związana z zabiciem mistrza wiąże się z starymi dziejami GoSW, poczytaj sobie starą historie galaktyki.
Po drugie, moja postać nie jest Pro i za taką się nie uważa.
Po trzecie, gdzie pisze, że w historii muszą być zawarte dialogi, to nie powieść tylko historia postaci.
Po czwarte, nie jestem najlepszy z polskiego.
Po drugie, moja postać nie jest Pro i za taką się nie uważa.
Po trzecie, gdzie pisze, że w historii muszą być zawarte dialogi, to nie powieść tylko historia postaci.
Po czwarte, nie jestem najlepszy z polskiego.
Heh Lothos, ale on naprawdę zabił tego Mistrza i było to odegrane w RP. Nie widzę powodu, dla którego nadal mielibyśmy nadal trzymać go w niepewności. Grałem z nim, potrafi Erpić.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
-
Wagner
- ŚM - Wielki Mistrz

- Imię Postaci: Arhael
- Xfire: wagnerthenecromancer
- GaduGadu: 4549862
Cain zostaje przyjęty do frakcji "Świadomi Mocy" i dopuszczony do próby otrzymania rangi "Nowo przybyły" . Zapoznaj się ze wszelkimi rzeczami jakie musisz ściągnąć by móc z nami grać. Przeczytaj także najważniejsze informacje o frakcji do której chcesz wstąpić. Jeżeli korzystasz z komunikatora X-FIRE, zapisz się TU.
Data próby to: 1 bądź 2 Maja 2009 roku.
- Informacje o "Próbie początkowej".
Cain zostaje przyjęty do frakcji "Świadomi Mocy" i dopuszczony do próby otrzymania rangi "Nowo przybyły" . Zapoznaj się ze wszelkimi rzeczami jakie musisz ściągnąć by móc z nami grać. Przeczytaj także najważniejsze informacje o frakcji do której chcesz wstąpić. Jeżeli korzystasz z komunikatora X-FIRE, zapisz się TU.
Data próby to: 1 bądź 2 Maja 2009 roku.
- Informacje o "Próbie początkowej".