Zmiana koloru czcionki
- Revel
- ŚM - Świadomy

- Imię Postaci: Revel
- Xfire: revel91
- GaduGadu: 11786066
Re: Zmiana koloru czcionki
Ale jednak, to są TWOJE argumenty, mnie nie pasuje ani czerwony, żółty, biały.... To kolory oczojebne, przez takie barwy mam zapalenie spojówek *no.. przez za długie przebywanie na stoku w tą zimę bez gogli*, mam nawet uraz do pisania postów tutaj na białym tle. *pisania, nie zamieszczania*. Ja bym był za zmienieniem tła forum na jaśniejszy szary, czy jakby powiedziała kobieta, na popielaty. Oczywiście też kolor czcionki domyślnie czarny... Spotkam się pewnie z obelgami w stylu "Spierdalaj i szukaj swojego koloru w fabryce kredek" ;o
Chętnie bym w ogóle na to forum nie wchodził, ale to moje jedyne źródło informacji GoSW.. Już wole ten czerwony niż biały, a i powiem tyle. Kreatywność to jedna z cech bycia.. dokończcie sobie sami.
EDIT.
Lub kolejna opcja, zrobić 3 style z różnymi kolorami czcionki, do wyboru kurwa koloru!
Chętnie bym w ogóle na to forum nie wchodził, ale to moje jedyne źródło informacji GoSW.. Już wole ten czerwony niż biały, a i powiem tyle. Kreatywność to jedna z cech bycia.. dokończcie sobie sami.
EDIT.
Lub kolejna opcja, zrobić 3 style z różnymi kolorami czcionki, do wyboru kurwa koloru!
-
Reseken
- ŚM - Astrid

- Imię Postaci: Reseken
- Xfire: reseken
- GaduGadu: 10609349
A może po prostu dajmy użytkownikom możliwość wybierania stylu forum? Ktoś chce mieć ten, niech ma ten, mi osobiście biały się bardziej podoba, a innym nie trzeba było tego narzucać.
- Kranek
- ŚM - Nowo Przybyły

- Imię Postaci: Lanz
- Xfire: darthkranek
- GaduGadu: 10099658
Popieram pomysł sensei'a.
I tak za nim Reyzer to przeczyta minie 100 lat, ale pomysł Resekena jest dobry. Ten o wyborze stylu forum. No bo w sumie kolor to kwestia gustu. Jedni lubią różowy, inni czarny czy sraczko-buraczkowy.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
- Revel
- ŚM - Świadomy

- Imię Postaci: Revel
- Xfire: revel91
- GaduGadu: 11786066
Jakby nie patrzeć to ja to zaproponowałem pierwszy xD Ale spoko.. trzeba Rezyera zaspamić na amen.
Zaspamie go jutro pięściami w szkole...
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''
Faveks
Faveks