Zmiana koloru czcionki

Obrazek

Czy chcesz aby kolor czcionki został zmieniony?

Jestem na TAK
13
87%
Jestem NIE
2
13%

Liczba głosów: 15

Awatar użytkownika
Revel
ŚM - Świadomy
ŚM - Świadomy
Imię Postaci: Revel
Xfire: revel91
GaduGadu: 11786066

Re: Zmiana koloru czcionki

Post autor: Revel »

Ale jednak, to są TWOJE argumenty, mnie nie pasuje ani czerwony, żółty, biały.... To kolory oczojebne, przez takie barwy mam zapalenie spojówek *no.. przez za długie przebywanie na stoku w tą zimę bez gogli*, mam nawet uraz do pisania postów tutaj na białym tle. *pisania, nie zamieszczania*. Ja bym był za zmienieniem tła forum na jaśniejszy szary, czy jakby powiedziała kobieta, na popielaty. Oczywiście też kolor czcionki domyślnie czarny... Spotkam się pewnie z obelgami w stylu "Spierdalaj i szukaj swojego koloru w fabryce kredek" ;o

Chętnie bym w ogóle na to forum nie wchodził, ale to moje jedyne źródło informacji GoSW.. Już wole ten czerwony niż biały, a i powiem tyle. Kreatywność to jedna z cech bycia.. dokończcie sobie sami. :)

EDIT.
Lub kolejna opcja, zrobić 3 style z różnymi kolorami czcionki, do wyboru kurwa koloru!
Reseken
ŚM - Astrid
ŚM - Astrid
Imię Postaci: Reseken
Xfire: reseken
GaduGadu: 10609349

Post autor: Reseken »

A może po prostu dajmy użytkownikom możliwość wybierania stylu forum? Ktoś chce mieć ten, niech ma ten, mi osobiście biały się bardziej podoba, a innym nie trzeba było tego narzucać.
Awatar użytkownika
Kranek
ŚM - Nowo Przybyły
ŚM - Nowo Przybyły
Imię Postaci: Lanz
Xfire: darthkranek
GaduGadu: 10099658

Post autor: Kranek »

Popieram pomysł sensei'a.
Awatar użytkownika
Faveks
NGI - Imperator
NGI - Imperator

Post autor: Faveks »

I tak za nim Reyzer to przeczyta minie 100 lat, ale pomysł Resekena jest dobry. Ten o wyborze stylu forum. No bo w sumie kolor to kwestia gustu. Jedni lubią różowy, inni czarny czy sraczko-buraczkowy.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''

''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''

Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.

Faveks
Awatar użytkownika
Revel
ŚM - Świadomy
ŚM - Świadomy
Imię Postaci: Revel
Xfire: revel91
GaduGadu: 11786066

Post autor: Revel »

Jakby nie patrzeć to ja to zaproponowałem pierwszy xD Ale spoko.. trzeba Rezyera zaspamić na amen.
Awatar użytkownika
Faveks
NGI - Imperator
NGI - Imperator

Post autor: Faveks »

Zaspamie go jutro pięściami w szkole...
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''

''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''

Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.

Faveks
Awatar użytkownika
Korth
Imię Postaci: Korth/~
GaduGadu: 3323212

Post autor: Korth »

Szary jest lepszy. I pasuje do layoutu.
Shilion
Imię Postaci: Shilion
Xfire: shilion112
GaduGadu: 10962663