Podanie - Union (ŚM) - ODRZUCONE
-
HaxonN
- Imię Postaci: Union
- GaduGadu: 3651481
Re: Podanie - Union
Widocznie źle mnie zrozumieliście..
"Do or do not. There is no try. "
"Niech moc będzie z tobą młody paTafianie" xD
"Niech moc będzie z tobą młody paTafianie" xD
- Skulldron
- NGI - Mroczny Lord Sith

- Imię Postaci: Skulldron/Zoey
- Xfire: raven570
- GaduGadu: 8940709
Nie chodzi o to Wagner, ale pozwolisz, że szczegóły zachowam dla siebie...Wagner:
Może tak Ci się wydaje, ale jest w zupełności inaczej. Mamy swoje cele, sposób kształcenia, które różnią się od tych występujących w każdej z frakcji. Jak chcecie by do Was pchali się nowi, weźcie się do roboty nad NGI.
"Lece bo chceee, lece bo psionik goniiii mnieeee, czy są apteczkiii czy nieee, lece bo wciąż zabiiiić go chcę..." By Drey & Kosa
CD-Action \/3rgIL

CD-Action \/3rgIL

- Veryus
- Imię Postaci: Veryus Arsher
- Xfire: Veryus
- GaduGadu: 4237871
Ech... skończyć to, czy dać przeżyć? Może dałbyś radę dołączyć do ŚM, zważywszy na wiek powinno się dawać szansę, zawsze zostaje wydalenie z frakcji. Jednak Twoje zdanie o Świadomych zaważyło o twoim dołączeniu do Nas. Na przyszłość, jeżeli chcesz być ''dobrze zrozumianym'', lepiej układaj wypowiedź, bo nie będą się wszyscy domyślać, czy mówisz o kimś dobrze, czy źle. Jestem na Nie.
-
Reseken
- ŚM - Astrid

- Imię Postaci: Reseken
- Xfire: reseken
- GaduGadu: 10609349
Twoje zdanie o nas daje mi jednoznaczną decyzję, którą jest wystawienie ci Nie. Nie obchodziło by mnie nawet gdyby twoja historia była podziwiana czy coś takiego, to zdanie zaważyło o tym.
-
Wagner
- ŚM - Wielki Mistrz

- Imię Postaci: Arhael
- Xfire: wagnerthenecromancer
- GaduGadu: 4549862
PODANIE ODRZUCONE!
Nie zostajesz przyjęty do frakcji "Świadomi Mocy" względem dużego sprzeciwu osób należących do tej organizacji. Polecamy, abyś doszedł(a) do innej frakcji Galaxy of Star Wars bądź innego klanu działającego na scenie JK3. Niemniej jednak - dalszych sukcesów życzymy.
Nie zostajesz przyjęty do frakcji "Świadomi Mocy" względem dużego sprzeciwu osób należących do tej organizacji. Polecamy, abyś doszedł(a) do innej frakcji Galaxy of Star Wars bądź innego klanu działającego na scenie JK3. Niemniej jednak - dalszych sukcesów życzymy.