Podanie - Union (ŚM) - ODRZUCONE
-
HaxonN
- Imię Postaci: Union
- GaduGadu: 3651481
Podanie - Union (ŚM) - ODRZUCONE

- Część Ogólna1.
mię: Mikołaj 2.
iek: 12 lat 3.
oś o sobie: Jestem młodym ambitnym chłopakiem. Mam wielu przyjaciół, lubię grać w piłkę nożną i jeździć na BMX'ie. Dobrze się uczę chodzę do 5 klasy szkoły podstawowej, już niedługo 6 klasy.4.
wentualny kontakt z tobą: Gadu Gadu : 3651481E-mail : mikihonza@gmail.com
5.
rędkość internetu: 512 kb/s
- RPG i JK3 1.
woje doświadczenie w Role Play. Moje doświadczenie w RP jest dość duże - 3 lata SA-MP na serwerach RP
- 3 miesiące JA-MP na serwerach RP
2.
taż w grze Jedi Knight 3: Jedi Academy. Dokładnie 1 rok i 3 miesiące3.
laczego do Świadomych Mocy? Ta frakcja najbardziej przypadła mi do gustu ze wszystkich trzech i wzbudza we mnie ciekawość.4.
lany, organizacje działające w JK3 w jakich byłeś. (Jeżeli nie ma - pomiń.)
- Przedstawienie Twojej wirtualnej postaci1. Imię postaci. Union
2. Wiek postaci. 17 lat
3. Rasa postaci. Zabrak
4. Rodzima planeta postaci. Iridonia
5. Wygląd postaci (opis zewnętrzny). Młody,wysoki (189cm) , czerwonoskóry przedstawiciel rasy Zabrak. Na jego głowie znajdują się liczne wyrostki kostne (rogi).
6. Historia postaci (Minimum: 300 słów)
Młody Union, przedstawiciel rasy Zabrak mieszkający na planecie Iridonia był aktywnym chłopakiem lubiącym zabawę, ale nie wymigiwał się od pracy, którą zlecał mu jego opiekun Jenob. Gdy Union miał 6 miesięcy do jego wioski przybyło dwóch Sithów. Chcieli oni zabrać młodzieńca, nikt nie wie, dlaczego. Jego rodzice Pelik i Kaina stanęli w jego obronie, za co niestety przepłacili życiem.. Union dowiedział się o losie swych rodziców, gdy miał dziesięć lat był bardzo zszokowany i na wiele dni popadł w depresję. Na szczęście wyszedł z tego szoku. W dniu jego 17 urodzin, gdy wszyscy dobrze się bawili. Chłopiec usłyszał, że ktoś puka do drzwi jego niewielkiego mieszkania. Podszedł do drzwi i otworzył je. W drzwiach stało dwóch wysokich, zakapturzonych mężczyzn w czarnych płaszczach.
- Czy to ty jesteś Union? – Zapytał jeden z mężczyzn.
- Tak, to ja al…
- O co chodzi? – Przerwał chłopcu, Jenob.
- To ten Jedi! Zabijmy go! – Krzyknął drygi z osobników.
Kilka sekund po tych słowach oczom Uniona ukazały się dwa czerwone miecze świetlne tajemniczych napastników. Chłopak domyślił się, że to ci sami, którzy zabili jego rodziców.
Union ogarnięty furią rozpędzony chciał zaatakować Sithów, ale Jenob, który jak okazało się był Jedi, wyciągnął swój zielony miecz, co zatrzymało chłopca.
- Union! Schowaj się gdzieś! Szybko! – Krzyknął Jenob.
Chłopiec posłuchał swego opiekuna i schował się w takim miejscu gdzie mógł obserwować walkę. Jenob zabił obydwóch napastników, lecz jeden z nich, ostatnim tchem wykonał cięcie w stronę Jenoba.. Union szybko podbiegł do swego opiekuna leżącego na podłodze.
- Jenob! Nic ci nie jest?! Powiedz proszę, ze z tego wyjdziesz! – Krzyczał przerażony chłopak
- Musi.. Musisz.. Wyczuwam w tobie duże skupisko mocy.. W szafce jest schowana mapa.. Zaprowaa.. Zaprowadzi cię ona do mego przyjaciela.. On poprowadzi cię dalee…
To były ostatnie słowa Jenoba, po których wyzionął ducha. Zrozpaczony Union, czym prędzej pobiegł do szafki. Była w niej mapa i mała kartka, na której były wypisane współrzędne. Chłopiec potrafił je odczytać. Wziął mapę i kartkę, po czym wybiegł z domu i udał się do miejsca opisanego na kartce. Po dość długiej wędrówce zmęczony Union dotarł wreszcie na miejsce. Była tam jaskinia. Wszedł do niej a jego oczom ukazał się ścigacz, który może nie wyglądał na najlepszy, ale było możliwe przemieszczanie się na nim. Jaskinia była dość duża, a że było już późno, Union postanowił tam przenocować. Obudził się gdy słońce dopiero wschodziło, lecz ambitny chłopiec wsiadł na swego ścigacza i z mapą w ręku udał się w miejsce, które ona wskazywała. Jechał i jechał przemierzając rozległe tereny. Po 3 dniach ciągłej wędrówki przez nieznane dotarł na miejsce.. Znajdował się tam wielki budynek podobny do świątyni.
- Union. Czekałem na ciebie. – Powiedział nieznany człowiek stojący za chłopcem
- Skąd znasz moje imię!? – Spytał Union.
- Byłem przyjacielem twego opiekuna, Jenoba. Przykro mi z jego powodu, na pewno bardzo to przeżywasz. – Powiedział mężczyzna.
- Tak ma pan racje.- Rzekł Union
- Jestem Refog. Zaprowadzę cię do miejsca, w którym się tobą zaopiekują.
- Dobrze – Odparł Chłopiec
- Chodź za mną – Powiedział Refog.
Obydwaj weszli do budynku. Była tam wielka hala, a na jej środku stał statek. Refog wpisując jakiś kod do komputera, otworzył ‘bramę’.
- Wejdźmy do mojego statku – Mruknął Refog.
Był to nowy, szybki statek kosmiczny, który w Unionie wzbudził zachwyt.
- To twój pokój – Powiedział Refog
- Dobrze – odparł Uni
- Teraz idź się prześpij, jesteś wyczerpany tą podróżą. Jakbyś czegoś potrzebował jestem do twojej dyspozycji. – Rzekł Refog
- Dziękuje.- Odpowiedział Union
Refog usiadł za sterami statku odpalił silniki i wystartował. Union spał przez całą podróż. Obudził go dopiero hasał podczas lądowania i krzyk Refoga
- Jesteśmy na miejscu! Wstawaj!
- To tutaj? – Spytał Uni
- Tak. Słuchaj to twój plecak masz tam wszystko, czego będziesz potrzebował. – Teraz idź.
- Ale gdzie? – Spytał zaniepokojony Union
- Twoja Moc cię poprowadzi nie bój się..
Union wyszedł ze statku a jego oczom ukazała się budowla kilka razy większa niż poprzednia. Tajemniczy mężczyzna powiedział
- Przybyłeś mój nowy uczniu.. Zapraszam.
"Do or do not. There is no try. "
"Niech moc będzie z tobą młody paTafianie" xD
- Liga/Darxul
- ŚM - Fenker

- Imię Postaci: Darxul
- Xfire: liga997
- GaduGadu: 10018175
Re: Podanie - Union
Historie z zakapturzonymi postaciami są już przereklamowane, ale nic nie poradzę.
Jest też parę błędów, ale jednak nie psują one historii.
Historia spełnia moje wymogi właściwie to jestem ZA,
ale masz 12 lat mam nadzięje, że nie będziesz sprawiał problemów już mieliśmy tu takich i sprawiali problemy.
Mam nadzięję, że się dogadamy
P.S
Masz plusa bo masz jakieś doświadczenie w RP.
Jest też parę błędów, ale jednak nie psują one historii.
Historia spełnia moje wymogi właściwie to jestem ZA,
ale masz 12 lat mam nadzięje, że nie będziesz sprawiał problemów już mieliśmy tu takich i sprawiali problemy.
Mam nadzięję, że się dogadamy
P.S
Masz plusa bo masz jakieś doświadczenie w RP.
Fenker Darxul
- Kranek
- ŚM - Nowo Przybyły

- Imię Postaci: Lanz
- Xfire: darthkranek
- GaduGadu: 10099658
Jeśli mam być szczery...to historia mi się nie spodobała, krótka troszku...po za tym są tam jakieś błędy-pierdoły ale szczerze to nie chce mi się wymieniać...podsumujmy...hmmm....eee...aaa....yyy....Wstrzymuję się.
- Rezo
- OPJ - Adept

- Imię Postaci: Aaron
- Xfire: rezo95
- GaduGadu: 2460273
No to tak. Historia jakoś ujdzie, plus za Zabraka, będziemy się trochę mylić, ale co tam XD. Ogólnie jestem ZA. Kranek ty brutalu
...
PS: Czy ty czasem nie jesteś Rotek?
PS: Czy ty czasem nie jesteś Rotek?
-
HaxonN
Jeżeli pytasz mnie, to nie jestem Rotek. 
Jeśli chodzi o pierwszą część to - za wiek. Mieliśmy w GoSW doświadczenia z osobami w podobnym wieku. Druga część dla mnie jest zaskoczeniem i nie bardzo w nią wierze.
Już widze erpiącego 9 latka. Historia bardzo, bardzo słaba. Ile było takich historii? Był sobie młody chłopiec, wychowywał się u Jedi, zabili mu Mistrza i potem trafił jakoś do frakcji. Pomysłowe nie ma co. Jak to kiedyś Seicel ujął ''Od kiedy Sithowie urządzają takie kolędy?''. Jest też pare błędów językowych przez co trochę źle się to czyta. Jestem na NIE. Taka historia w GoSW przeszłaby jakieś pół roku temu.- 3 lata SA-MP na serwerach RP
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
- Liga/Darxul
- ŚM - Fenker

^^" Jak twierdzisz ze GTA jest brutalne odpal Silen Hilla czy Dino Crisis ...
ja w to grałem jak miałem 8 lat jak dostałem PSXA xD
ja w to grałem jak miałem 8 lat jak dostałem PSXA xD
Fenker Darxul
-
HaxonN
Tylko, że ja jako 9-cio latek nie biegałem po mieście i nie podrzynałem gardeł wszystkim napotkanym postaciom.. Wolałem sie nawet na singlu bawić w coś takiego jak RP, a gdy potem jeden ze starszych kolegów mi powiedział, że są takie serwery to po prostu zacząłem na nich grać.. Patrząc na Postala to GTA jest bardzo spokojną grą ;]
Ja bym proponował sprawdzić go na serwerze. Bo szczerze mówiąc jakoś jego wiek nie pasuje mi do napisanej historii. To prawda, jest oklepana 1k razy. Ale zauważcie, że różni się trochę od historii "dzieci", które wcześniej do nas dołączały. Nie jest aż tak bardzo infantylna.
Tak jak powiedziałem wcześniej proponuję wziąć na server i przetestować.
póki co wstrzymuję się.
Tak jak powiedziałem wcześniej proponuję wziąć na server i przetestować.
póki co wstrzymuję się.
- Skulldron
- NGI - Mroczny Lord Sith

- Imię Postaci: Skulldron/Zoey
- Xfire: raven570
- GaduGadu: 8940709
Wszyscy nowi pchają się do ŚM, tylko starzy, lojalni gracze zostają przy swoich organizacjach... Poza tym na tak.
"Lece bo chceee, lece bo psionik goniiii mnieeee, czy są apteczkiii czy nieee, lece bo wciąż zabiiiić go chcę..." By Drey & Kosa
CD-Action \/3rgIL

CD-Action \/3rgIL

-
HaxonN
Bo powiem Ci, że na pierwszy rzut oka wygląda to tak, że najłatwiej jest się dostać do ŚM. Dlatego nowi najczęściej tam się pchają.. Przynajmniej ja tak uważam.
- Skulldron
- NGI - Mroczny Lord Sith

- Imię Postaci: Skulldron/Zoey
- Xfire: raven570
- GaduGadu: 8940709
Moim zdaniem pchają się do ŚM bo jest to jakby połączenie obu frakcji z tym że wybór którą ścieżką podążysz należy do Ciebie...
"Lece bo chceee, lece bo psionik goniiii mnieeee, czy są apteczkiii czy nieee, lece bo wciąż zabiiiić go chcę..." By Drey & Kosa
CD-Action \/3rgIL

CD-Action \/3rgIL

- Liga/Darxul
- ŚM - Fenker

HaxonN pisze:Bo powiem Ci, że na pierwszy rzut oka wygląda to tak, że najłatwiej jest się dostać do ŚM. Dlatego nowi najczęściej tam się pchają.. Przynajmniej ja tak uważam.
No wybacz, ze jestesmy taką lichą frakcją i mamy niski poziom.
Jestem na NIE
Fenker Darxul
-
Wagner
- ŚM - Wielki Mistrz

- Imię Postaci: Arhael
- Xfire: wagnerthenecromancer
- GaduGadu: 4549862
Jeśli tym się sugerowałeś, to przykro mi bardzo. Jestem na NIE i to prawdopodobnie przesądza w kwestii Twojego dołączenia do Świadomych Mocy. Albowiem organizacja do której napisałeś podanie od zawsze kiedy istnieje jest Frakcją Miesiąca (czyli najlepiej prosperującą w GoSW.) (Marzec, Kwiecień, Maj). Historia wcale nie rewelacyjna, brak jakiejkolwiek oryginalności.
To by było na tyle.
@Skulldron.
Może tak Ci się wydaje, ale jest w zupełności inaczej. Mamy swoje cele, sposób kształcenia, które różnią się od tych występujących w każdej z frakcji. Jak chcecie by do Was pchali się nowi, weźcie się do roboty nad NGI.
To by było na tyle.
@Skulldron.
Może tak Ci się wydaje, ale jest w zupełności inaczej. Mamy swoje cele, sposób kształcenia, które różnią się od tych występujących w każdej z frakcji. Jak chcecie by do Was pchali się nowi, weźcie się do roboty nad NGI.
Mistrz Wagner
ClanLeader frakcji "Świadomi Mocy".
... i od niedawna WGM (Wielki GameMaster)
- Revel
- ŚM - Świadomy

- Imię Postaci: Revel
- Xfire: revel91
- GaduGadu: 11786066
Moje zdanie jest takie... Historia wcale nie oryginalna, że tak ironicznie powiem - więcej wyczytam na papierze toaletowym. SAMP.. za to masz u mnie minusa, RP w SAMPie jest na bardzo niskim poziomie, tam nic myśleć nie trzeba.
Wiek, wiek i jeszcze raz wiek. Będę się zawsze o to czepiał, 12 lat to za mało - moim zdaniem ;o. Nie jesteś zbyt doświadczony w te klocki, a twoje zdanie o naszej frakcji jeszcze bardziej mnie zbulwersowało. ŚM to nie żaden przytułek! Mamy w naszych szeregach doświadczone osoby, nie szukamy żółto-dziobów.
Jestem na NIE
Powodzenia.
Wiek, wiek i jeszcze raz wiek. Będę się zawsze o to czepiał, 12 lat to za mało - moim zdaniem ;o. Nie jesteś zbyt doświadczony w te klocki, a twoje zdanie o naszej frakcji jeszcze bardziej mnie zbulwersowało. ŚM to nie żaden przytułek! Mamy w naszych szeregach doświadczone osoby, nie szukamy żółto-dziobów.
Jestem na NIE
Powodzenia.