Wakacyjne RP czas zacząć.

Obrazek
Wagner
ŚM - Wielki Mistrz
ŚM - Wielki Mistrz
Imię Postaci: Arhael
Xfire: wagnerthenecromancer
GaduGadu: 4549862

Wakacyjne RP czas zacząć.

Post autor: Wagner »

20 lipca (już jutro) rozpoczynają się Wolne Sesje RP we frakcji "Świadomi Mocy". Minął ponad miesiąc odkąd rozpoczęły się wakacje, więc myślę, że nabraliście sił i chęci do ponownej gry. Większość nowych osób została już pomyślnie wprowadzona, jutro bardzo chciałbym wprowadzić starszych członków dlatego mam nadzieję, że nie będą utrudniać sprawy co w związku potwierdzą swą obecnością na serwerze.

1. Jak i gdzie gramy?

Postanowiłem, że do czasu braku Stałych Serwerów, ja będę stawiał własny (Netia, modem - 4 mb/s, w gwoli ścisłości). Niestety, nie mam stałego IP co powoduje iż by się do niego podłączyć BYĆ MOŻE potrzebny będzie program Hamachi. Na wszelki wypadek, polecam zainstalowanie tego programu.

2. Godzina, termin i kto uczestniczy?

Chciałbym, aby grali możliwie wszyscy. Szczególnie ci, którzy nie zostali wprowadzeni. Sesja rozpocznie się o 20:00 a zakończyć może o późnych godzinach wieczornych.

3. Potrzebne pliki.

- Nowa mapa frakcji. DOWNLOAD.
- Polecam ściągnąć aktualizację skinów. Szczegóły w Downloadzie.

4. Dodatkowe informacje.

Co powinniście wiedzieć o nowej planecie:

Tereny na razie odkryte były piaszczyste. Wydaje się być nie zamieszkana od setek lat. Zawiera w sobie moc, która wywołuje dziwne reakcje wśród niektórych Świadomych. Pozostałości budowlane i ruiny są architektury znacznie starszej niż kompleks na Goontil.

To tyle. Do zobaczenia jutro na serwerze ;) .
Obrazek
Mistrz Wagner
ClanLeader frakcji "Świadomi Mocy".
... i od niedawna WGM (Wielki GameMaster)
Reseken
ŚM - Astrid
ŚM - Astrid
Imię Postaci: Reseken
Xfire: reseken
GaduGadu: 10609349

Re: Wakacyjne RP czas zacząć.

Post autor: Reseken »

Drodzy członkowie frakcji Świadomych Mocy.

Jak wiecie CL frakcji Świadomi Mocy, Wagner udał się na krótkie wakacje i nie będzie dostępny przez jakiś czas. Wróci we wtorek 11 sierpnia, jednak ten okres jego nieobecności nie oznacza zatrzymania się akcji i fabuły, a wręcz przeciwnie.

Fabuła na cały ten tydzień nieobecności Wagnera jest już prawie gotowa, więc nie bójcie się o pierwsze dni.

Wolne RP, które dotychczas było bardziej urozmaiceniem czasu i pojawiali się na nim Ci, którzy chcieli będzie teraz poniekąd obowiązkiem. (Niezbędnym do gry jest program Hamachi. Jeżeli ktoś nie jest dołączony do sieci, niech się do mnie zgłosi.)

Hostować serwer do wolnego RP będę ja, bądź Lanz (Bardziej prawdopodobne to pierwsze). Obejmę funkcję GM'a z woli Wagnera. Drugim, nadrzędnym GM będzie Veryus, który mamy nadzieje, również pojawi się na sesjach.

RP będzie odbywać się możliwie codziennie w porach wieczorowych między godziną. Zaczną się pomiędzy 20 a 21, w zależności od tego czy będzie wystarczająca liczba chętnych i gotowych do gry osób.

Liczę że zjawicie się wszyscy, z poważaniem - Reseken.

Ps. Dam wam na prawdę dobrą radę - pojawiajcie się na tych RP. Usprawiedliwienia piszcie albo w temacie, albo mi, ostatecznie Veryusowi na Xfire.
Zablokowany

Wróć do „Świadomi Mocy”