Screenshot Script
-
Dreydahh
- Technik

- Imię Postaci: Dreydahh
- GaduGadu: 6108891
- Kontakt:
Screenshot Script
Napisałem skrypt do JA do robienia screenshotów, bez HUD.
readme.txt
Spolszczony readme.txt
DOWNLOAD
readme.txt
Spoiler:
Spoiler:
- Phoenix
- NGI - Wielki Lord Sith

- Imię Postaci: Van Sin | Exarius
- Xfire: vansin
- GaduGadu: 10570044
Re: Screenshot Script
Drey... To sie robi żałosne już. Uważasz się człowieku za jakiegoś boga czy co? xF Daj spokój... Jak zobaczyłem ten plik readme to myślałem, że z krzesła spadne.
-
Scar Beal
- OPJ - Mistrz Jedi

- Imię Postaci: Scar Beal
- Xfire: Dahu07
- GaduGadu: 11118742
Świetna inicjatywa Drey, oby tak dalej
![e? [surrender]](./images/smilies/surrender.png)

"Nie chce patrzeć jak GoSW się odradza, Chce patrzeć jak żyje."
Scar Beal
"Gdyby Bóg nie istniał, koniecznością stałoby się wynalezienie go. " Voltaire-
Dreydahh
- Technik

- Kontakt:
@Pho
Udław się, niewiem co ci nie pasuje w readme, nawet do najgłupszego idiotyzmu trzeba dać bo może se ktoś nieporadzić -.-
@Scar
Dzieki
Udław się, niewiem co ci nie pasuje w readme, nawet do najgłupszego idiotyzmu trzeba dać bo może se ktoś nieporadzić -.-
@Scar
Dzieki
Ech, a ci dalej sie kłócą. Może byście w końcu przestali na siebie warczeć? Robicie Asteroid Academy-kłótnia. Pho robi Bespin Jedi Temple-Dreydahh mówi, że ssie. Drey robi script do screenshot-Pho mówi, że readme żałosne. No ludzie to sie zaczyna dziecinne robić. Wrzućcie na luz i zamiast sie kłócić to współpracujcie, bo każdy widzi, że dużo umiecie.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
- Phoenix
- NGI - Wielki Lord Sith

omfg na klęczkach do Częstochowy Drey.All rights reserved for Dreydahh Software. http://dreydahh.boo.pl
Skrypt fajny, bo często trzeba szybko zrobić ładnego screena bez HUD-a, a nie ma czasu grzebać w cg_draw2d 
Co do tego readme - Van, bez przesady x) Może te całe "Dreydahh Software" nieco...dziwnie brzmią, ale za przeproszeniem: kogo to obchodzi
Co do tego readme - Van, bez przesady x) Może te całe "Dreydahh Software" nieco...dziwnie brzmią, ale za przeproszeniem: kogo to obchodzi
-
Dreydahh
- Technik

- Kontakt:
@Pho
Ehh. A co ty jak coś robisz to odrazu całemu światu? Ja nie robie na OpenSource żeby se ktoś edytował moją robote to warto coś takiego napisać, pisząc tak to jakbyś kurde obrażał EA czy Micro$soft za to że też podobne nadruki mają na pudełkach produktów czy readme.
Ehh. A co ty jak coś robisz to odrazu całemu światu? Ja nie robie na OpenSource żeby se ktoś edytował moją robote to warto coś takiego napisać, pisząc tak to jakbyś kurde obrażał EA czy Micro$soft za to że też podobne nadruki mają na pudełkach produktów czy readme.
- Phoenix
- NGI - Wielki Lord Sith

No tak Drey ale gra jest darmowa przeciez -.-