Serwer ŚM
- Liga/Darxul
- ŚM - Fenker

- Imię Postaci: Darxul
- Xfire: liga997
- GaduGadu: 10018175
Serwer ŚM
Witam szanownych towarzyszy Rp!
Żadne słowa nie wyrażą tego, jak jestem zbulwersowany na temat serwera.
Otóż ŚM, najbardziej aktywna frakcja stoi od 3 tygodni prawie w miejscu.
A dlaczego? Nie ma serwera- Nie ma RP
Jedi sobie po prostu pewnego dnia, bez uprzedzenia wzięli serwer. Nie mogliście uprzedzić wcześniej?
Przyszli wzięli serwer i poszli. To jest Chamstwo! Po prostu to było chamskie posunięcie, normalnie po was takiej rzeczy to bym się nie spodziewał. Myślałem, że jesteśmy solidarni wobec siebie, ale widzę że tak nie jest.
Ja bym powiedział, ej sorki ale bierzemy serwer bo się przenosimy żeby nie było. OK.
Dobra darujmy sobie to...bo już trochę czasu minęło.
Teraz niby mamy serwer ten NGI, ale ma awarie. Serwer niby był nie teges i ktoś zresetował serwa i nie działa....
Ktoś go miał naprawić, Wagner prosił i co? 2 dni prosi i co? "Chuja róbcie se sami" Nikt tego nie powiedział, ale nie trzeba mówić, żeby zrozumieć.
Więc proszę, zróbcie coś z tym serwerem! Dużo nowych przychodzi i proszą mnie i Wagnera o RP jakieś.
Zróbcie coś, ja nie mam dostępu do serwera.
Żadne słowa nie wyrażą tego, jak jestem zbulwersowany na temat serwera.
Otóż ŚM, najbardziej aktywna frakcja stoi od 3 tygodni prawie w miejscu.
A dlaczego? Nie ma serwera- Nie ma RP
Jedi sobie po prostu pewnego dnia, bez uprzedzenia wzięli serwer. Nie mogliście uprzedzić wcześniej?
Przyszli wzięli serwer i poszli. To jest Chamstwo! Po prostu to było chamskie posunięcie, normalnie po was takiej rzeczy to bym się nie spodziewał. Myślałem, że jesteśmy solidarni wobec siebie, ale widzę że tak nie jest.
Ja bym powiedział, ej sorki ale bierzemy serwer bo się przenosimy żeby nie było. OK.
Dobra darujmy sobie to...bo już trochę czasu minęło.
Teraz niby mamy serwer ten NGI, ale ma awarie. Serwer niby był nie teges i ktoś zresetował serwa i nie działa....
Ktoś go miał naprawić, Wagner prosił i co? 2 dni prosi i co? "Chuja róbcie se sami" Nikt tego nie powiedział, ale nie trzeba mówić, żeby zrozumieć.
Więc proszę, zróbcie coś z tym serwerem! Dużo nowych przychodzi i proszą mnie i Wagnera o RP jakieś.
Zróbcie coś, ja nie mam dostępu do serwera.
Fenker Darxul
-
gligorax
- Imię Postaci: Sitrian Vo'
- Xfire: gligorax
- GaduGadu: 9948516
Re: Serwer ŚM
Po pierwsze, jedi zabrali wam serwer napewno pozniej niz 3 tyg temu, wiec to ze wczesniej rp nie bylo to juz nie tylko ich wina.
Co to kradzieży - nic mi o tym w sumie nie bylo wiadomo, sprawe znalem z piątej ręki.
Co do awarii - Reyzer próbował go naprawić, ostatecznie został zmuszony do zrestartowania go, wystarczy teraz wgrać jeden pliczek - i wszystko powinno działać jak należy.
Zamiast więc pieniactwa, zapoznaj się trochę z sprawą
Co to kradzieży - nic mi o tym w sumie nie bylo wiadomo, sprawe znalem z piątej ręki.
Co do awarii - Reyzer próbował go naprawić, ostatecznie został zmuszony do zrestartowania go, wystarczy teraz wgrać jeden pliczek - i wszystko powinno działać jak należy.
Zamiast więc pieniactwa, zapoznaj się trochę z sprawą
Nieodżałowanej pamięci Favcia. [*]
Favciu, czekamy.[*]
Favciu, czekamy.[*]
- Liga/Darxul
- ŚM - Fenker

- Imię Postaci: Darxul
- Xfire: liga997
- GaduGadu: 10018175
Przepraszam bardzo dopóki serwer był, RP było non-stop...
Wystarczy wgrać, no właśnie wystarczy wgrać. "Se wgrajcie kurwa"
I Co?
Nie oskarżam o kradzież, tylko uważam że to nie w porządku w stosunku do nas
Wystarczy wgrać, no właśnie wystarczy wgrać. "Se wgrajcie kurwa"
I Co?
Nie oskarżam o kradzież, tylko uważam że to nie w porządku w stosunku do nas
Fenker Darxul
-
Wagner
- ŚM - Wielki Mistrz

- Imię Postaci: Arhael
- Xfire: wagnerthenecromancer
- GaduGadu: 4549862
Ze swojej strony apeluję o szybką naprawę serwera. Swoją prośbę motywuję nowymi członkami we frakcji a chcę by rozpoczęli grę w najwyżej jakości. Dziękuję i pozdrawiam.
Mistrz Wagner
ClanLeader frakcji "Świadomi Mocy".
... i od niedawna WGM (Wielki GameMaster)
Jedi zachowali się bardzo nieelegancko, bo sam Gligorax powiedział, że dzięki temu, że ŚM wygrało comiesięczny konkurs ma na wyłączność Server II. Jedi wzięli sobie server, no dobra można im wybaczyć. Wyjaśniłem to z Exariusem i Gligoraxem i wyszło na to, że ŚM miało zająć Server I. Teraz nasuwa mnie myśl. Jestem prawie pewny, że nikt nie poinformował o tym członków NGI. Nie ma co teraz rozgrzebywać tej sprawy, jednak zachowanie OPJ było niestosowne i, co ważne, nie było w tej sprawie konsultacji z Great (^^) Clan Leader. Chciałbym oficjalną decyzje w tej sprawie, bo sądze, że gdy Server I zostanie naprawiony to NGI będzie chciało tam wrócić i ŚM nadal zostanie bez servera, więc pasuje to w końcu oficjalnie wyjaśnić, który server jest czyj. Odrazu mówię, że nie mam nic przeciwko dzieleniu się z serverem, z którąś z frakcji, bo jesteśmy jednością i każdy z nas powinien mieć tak samo dobre warunki do grania. Dobrym i banalnym pomysłem byłoby to, że frakcja zwycięska, z comiesięcznego konkursu miałaby jeden server na wyłączność a pozostałe dwie frakcje dzieliłyby się drugim. Ustaliłoby się dni i nie byłoby niejasności.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
-
Shilion
- Imię Postaci: Shilion
- Xfire: shilion112
- GaduGadu: 10962663
Chcę powiedzieć, że serwer nr II należał do JEDI! Kiedy mieszkaliśmy u ŚM, dobra mieliście! Ale teraz przenieśliśmy się i niestety... Więc proszę was nie czepiajcie się nas, bo jak już mówiłem to od początku był serwer Jedi...
Uczeń Jedi Shilion
-
Wagner
- ŚM - Wielki Mistrz

- Imię Postaci: Arhael
- Xfire: wagnerthenecromancer
- GaduGadu: 4549862
...Shilion pisze:Chcę powiedzieć, że serwer nr II należał do JEDI! Kiedy mieszkaliśmy u ŚM, dobra mieliście! Ale teraz przenieśliśmy się i niestety... Więc proszę was nie czepiajcie się nas, bo jak już mówiłem to od początku był serwer Jedi...
Zresztą po co robić tutaj kłótnie? Po prostu naprawcie serwer 1 i dalej grajmy w pokoju.Gligorax pisze: Jako nagrodę, ŚM dostaje 15 pkt. doświadczenia. Wagner, punkty może rozdać najaktywniejszym członkom, a ci automatycznie mogą powiększyć swoje skille.
Dodatkowo, jako że są 3 frakcje a 2 serwery - SM ma prawo korzystac z jednego serwera przez ten miesiąć na wyłączność ( narazie korzystala z niego, bo "wprowadzili się do nich Szarzy Jedi").
Mistrz Wagner
ClanLeader frakcji "Świadomi Mocy".
... i od niedawna WGM (Wielki GameMaster)
- Phoenix
- NGI - Wielki Lord Sith

- Imię Postaci: Van Sin | Exarius
- Xfire: vansin
- GaduGadu: 10570044
I powinni przejąc serwer najrzadziej używany - aktualnie serwer NGI
Temat do zamknięcia. Rozmawiałem z Gligoraxem i jasno powiedział: Server I (czyli NGI) jest ŚM, trzeba go tylko naprawić.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''
Faveks
Faveks