GoSW - komentarze do misji, ogłoszenia w sprawie misji
-
gligorax
- Imię Postaci: Sitrian Vo'
- Xfire: gligorax
- GaduGadu: 9948516
GoSW - komentarze do misji, ogłoszenia w sprawie misji
Pomyślałem, że taki temat się przyda.
Korzystając z okazji, chciałbym ogłosić pierwszą sprawę.
Za tydzień w piątek, gmował będę u ŚM ( jeśli Wagner wcześniej oczywiście nie planuje dla was czegoś innego), dzień później chciałbym zrobić wielki finał tej mini kampani związanej z organizacją bladego półksiężyca, jej tajemniczym liderem w masce, rozkopowaniem przez nich grobów galaktycznych herosów, czy ogólnogalaktycznych mordów.
Marzyło by mi się również, rozegranie jakoś przed wielkim finałem finałem - misji wprowadzającej z NGI, ale zobacze co się da zrobić.
A więc rezerwujcie wolną sobotę, bo.... będzie się działo.
ps. W głowie mam pewną wizję finału, jak znacie kogoś, lub macie znajomości z jakimiś zagranicznymi klanami, lub ludzmi mającymi naprawdę szybki internet - dajcie mi znać.
Przydał by mi się serwer na jakieś 30 slotów , ale 20 powinno już ukoić moje marzenia.
Korzystając z okazji, chciałbym ogłosić pierwszą sprawę.
Za tydzień w piątek, gmował będę u ŚM ( jeśli Wagner wcześniej oczywiście nie planuje dla was czegoś innego), dzień później chciałbym zrobić wielki finał tej mini kampani związanej z organizacją bladego półksiężyca, jej tajemniczym liderem w masce, rozkopowaniem przez nich grobów galaktycznych herosów, czy ogólnogalaktycznych mordów.
Marzyło by mi się również, rozegranie jakoś przed wielkim finałem finałem - misji wprowadzającej z NGI, ale zobacze co się da zrobić.
A więc rezerwujcie wolną sobotę, bo.... będzie się działo.
ps. W głowie mam pewną wizję finału, jak znacie kogoś, lub macie znajomości z jakimiś zagranicznymi klanami, lub ludzmi mającymi naprawdę szybki internet - dajcie mi znać.
Przydał by mi się serwer na jakieś 30 slotów , ale 20 powinno już ukoić moje marzenia.
Nieodżałowanej pamięci Favcia. [*]
Favciu, czekamy.[*]
Favciu, czekamy.[*]
- Liga/Darxul
- ŚM - Fenker

- Imię Postaci: Darxul
- Xfire: liga997
- GaduGadu: 10018175
Re: GoSW - komentarze do misji, ogłoszenia w sprawie misji
No serwer 30 slotów,marzenie po prostu 
Ale nie da sie tych pif paf połączyć? Ja tam nie wiem ;d
Albo po prostu zrobimy zrzutę na serwa jak wcześniej
Ale nie da sie tych pif paf połączyć? Ja tam nie wiem ;d
Albo po prostu zrobimy zrzutę na serwa jak wcześniej
Fenker Darxul
- Phoenix
- NGI - Wielki Lord Sith

- Imię Postaci: Van Sin | Exarius
- Xfire: vansin
- GaduGadu: 10570044
apropo serwerów. Frakcje, zaczynajcie zbierac. ja juz mam pomysla co do OPJ. Zalozylem konto na gamepad. Bedziemy wysylac smsy ktore beda dodawaly 4 zl. Po 2 miesiacach wysylania smsow bedize na serwer na jakis czas; D
-
Scar Beal
- OPJ - Mistrz Jedi

- Imię Postaci: Scar Beal
- Xfire: Dahu07
- GaduGadu: 11118742
Ja z chęcią wspomogę OPJ.(Marzeniem mym aby każda frakcja miała swój serwer
) 4 złote co ile?

"Nie chce patrzeć jak GoSW się odradza, Chce patrzeć jak żyje."
Scar Beal
"Gdyby Bóg nie istniał, koniecznością stałoby się wynalezienie go. " Voltaire- seicel koss
- NGI - Imperator

- Imię Postaci: Seicel Koss
- Xfire: seicel
- GaduGadu: 766115
- Kontakt:
Hmm, no to zależy o której, ja niestety w sobotę od 15.00 jestem zajęty i nie ma zmiłuj się, choć chciałbym się z tego wymigać jak nigdy.
Strasznie mi z tego powodu wszystko jedno.
Są na to trzy sposoby: dobry zły i… i mój.
Imperator Seicel Koss
Są na to trzy sposoby: dobry zły i… i mój.
Imperator Seicel Koss
Coś takiego nie może mnie ominąć. Jeśli tylko na moje miasto nie spadnie do soboty meteoryt, to będę. W sprawie servera to nie ma bata trzeba znaleźć sponsora.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
-
gligorax
Możliwe, że daty się zmienią. Misja dla ŚM ( jeśli pasuje samym ŚM) w czwartek wieczorem. ( stosunkowo wczesny.)
Finał, możemy zrobić w niedziele - bo szkoda by bylo, jakby Imperatora w nim nie było
Finał, możemy zrobić w niedziele - bo szkoda by bylo, jakby Imperatora w nim nie było
Favciu, czekamy.[*]
Favciu, czekamy.[*]
Łee w czwartek to mnie nie ma ;/ Może w piątek? xD
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''
Faveks
Faveks
-
Scar Beal
- OPJ - Mistrz Jedi

- Imię Postaci: Scar Beal
- Xfire: Dahu07
- GaduGadu: 11118742
Bardzo proszę o wczesne godziny misji (naprawdę wczesne) ponieważ zawsze o 22 00 muszę kończyć 

"Nie chce patrzeć jak GoSW się odradza, Chce patrzeć jak żyje."
Scar Beal
"Gdyby Bóg nie istniał, koniecznością stałoby się wynalezienie go. " Voltaire- Pete_Be(a)st
- OPJ - Mistrz Jedi

- Imię Postaci: Azagoth'
- Xfire: petebeast997
- GaduGadu: 10062089
O właśnie! Miedzy innymi jest tutaj takze moja sugestia co do godzin misji.
Wiem Van, wiem że to nie ty powinienes sie dostosowywać, ale jednak można by zrobić małe urozmaicenie.
A mianowicie chodzi mi o tzw. "Przypuszczalny czas ukończenia misji". Myśle ze to fajne urozmaicenie, pomogło by toi nam takze w mobilizacji studentow do szybszego i stanowczego dzialania
Wiem Van, wiem że to nie ty powinienes sie dostosowywać, ale jednak można by zrobić małe urozmaicenie.
A mianowicie chodzi mi o tzw. "Przypuszczalny czas ukończenia misji". Myśle ze to fajne urozmaicenie, pomogło by toi nam takze w mobilizacji studentow do szybszego i stanowczego dzialania
-
gligorax
W takim razie, wielki finał zrobimy za tydzień w sobotę. Misje dla ŚM zorganizuje za tydzień w piątek ( chyba, że ten czwartek będzie wam pasował).
Favciu, czekamy.[*]
Favciu, czekamy.[*]
-
gligorax
Witam wszystkich.
Jak doskonale wiecie, jutro odbędzie się wstęp do finału, czyli misja Świadomych Mocy.
Ustaliliśmy, że rozpocznie się o 19. Finał miał odbyć się w sobotę w godzinach popołudniowych, jednakże z uwagi na pewną sytuacje w moim życiu prywatnym - w sobotę nie mogę.
Fabularnie , pasowało by gdyby finał odbył się od razu po misji z ŚM. Jednak, może to być odrobinę za późno.
Misja dla ŚM pewnie będzie trwała conajmiej 2 godziny czy półtorej, czyli finał miał by się zacząć o 21.
Z finałami bywa różnie - ale jak znam życie to ten też by potrwał co najmniej 2 godziny.
Czy wszyscy członkowie mogli by grać jeszcze o takiej 23?
O tyle , co misja dla ŚM jest dla wszystkich członków, z uwagi na mały serwer - ludzie na finale muszą być rozpisani. Postanowiłem, przydzielać " wolne miejsca" wedle aktywności. Automatycznie, najmniej ludzi będzie z SITH a najwięcej z ŚM.
Organizacja Półksiezyca - 5 osób.
Sith - 2 osoby.
ŚM - 4 osoby
Jedi - 3 osoby.
( jak zalatwicie wiekszy serw na tą sesje, liczba czlonkow się powiekszy
Liderzy frakcji proszeni są więc o wybór członków. Każdy z wybranych, musi więc już obgadać z rodzicami, że " tą nocke po siedzą przy kompie dłużej".
Jak doskonale wiecie, jutro odbędzie się wstęp do finału, czyli misja Świadomych Mocy.
Ustaliliśmy, że rozpocznie się o 19. Finał miał odbyć się w sobotę w godzinach popołudniowych, jednakże z uwagi na pewną sytuacje w moim życiu prywatnym - w sobotę nie mogę.
Fabularnie , pasowało by gdyby finał odbył się od razu po misji z ŚM. Jednak, może to być odrobinę za późno.
Misja dla ŚM pewnie będzie trwała conajmiej 2 godziny czy półtorej, czyli finał miał by się zacząć o 21.
Z finałami bywa różnie - ale jak znam życie to ten też by potrwał co najmniej 2 godziny.
Czy wszyscy członkowie mogli by grać jeszcze o takiej 23?
O tyle , co misja dla ŚM jest dla wszystkich członków, z uwagi na mały serwer - ludzie na finale muszą być rozpisani. Postanowiłem, przydzielać " wolne miejsca" wedle aktywności. Automatycznie, najmniej ludzi będzie z SITH a najwięcej z ŚM.
Organizacja Półksiezyca - 5 osób.
Sith - 2 osoby.
ŚM - 4 osoby
Jedi - 3 osoby.
( jak zalatwicie wiekszy serw na tą sesje, liczba czlonkow się powiekszy
Liderzy frakcji proszeni są więc o wybór członków. Każdy z wybranych, musi więc już obgadać z rodzicami, że " tą nocke po siedzą przy kompie dłużej".
Favciu, czekamy.[*]
Favciu, czekamy.[*]
- Revel
- ŚM - Świadomy

- Imię Postaci: Revel
- Xfire: revel91
- GaduGadu: 11786066
Nawet jeśli zostałbym wybrany na finał to i tak bym nie mógł się na nim stawić. Mam jeden komputer obsługujący jk3 i niestety moja uporczywa rodzinka rezerwuje sobie czas na wieczór, więc mam wtedy ograniczenia. - co najwyżej do 21 mogę siedzieć i jakiś czas po północy ;o
- Skulldron
- NGI - Mroczny Lord Sith

- Imię Postaci: Skulldron/Zoey
- Xfire: raven570
- GaduGadu: 8940709
Ja moge zagrać, z tym że o 22;30 będe musiał złazić z powodów osobistych...
"Lece bo chceee, lece bo psionik goniiii mnieeee, czy są apteczkiii czy nieee, lece bo wciąż zabiiiić go chcę..." By Drey & Kosa
CD-Action \/3rgIL

CD-Action \/3rgIL

Ja tam mogę grać nawet do 2 w nocy w piątki i soboty, bo rano wstawać nie muszę. Teraz muszę tylko przekupić Wagnera, żeby mnie na finał puścił. 
Faveks
Faveks