Usprawiedliwienia Nieobecności

Obrazek
Awatar użytkownika
Pete_Be(a)st
OPJ - Mistrz Jedi
OPJ - Mistrz Jedi
Imię Postaci: Azagoth'
Xfire: petebeast997
GaduGadu: 10062089

Usprawiedliwienia Nieobecności

Post autor: Pete_Be(a)st »

Jeżeli nie byłeś/aś na jakimś treningu czy wolnym RP, oczekujemy że napiszesz w tym temacie swoje usprawiedliwienie.

Pamiętaj! Przyjmujemy tylko, szczere, sensowne usprawiedliwienia. W razie nieusprawiedliwionych 2 nieobecności, stawiamy wniosek o wydalenie z zakonu, po 3 -ej jesteś automatycznie wydalony z frakcji...
Nie martwcie się, jeżeli będziecie aktywnie uczęszczać i pisać usprawiedliwienia w tym temacie nic wam nie grozi ;)

Szablon Wypisywania Usprawiedliwień:
Data : (np. 2. 05. 2009 r. )

Powód : (np. Matka wkur... lata po domu, jutro 3 sprawdziany, a ja mam zaraz trening. Serdecznie przepraszam za nieobecność, zrozumcie moją sytuację. )
Infanymous
OPJ - Padawan
OPJ - Padawan

Re: Usprawiedliwienia Nieobecności

Post autor: Infanymous »

Usprawiedliwienie z dnia : 2.05.09

Powód : Matka jechała do Silesi (taki duży pasaż w Katowicach), ja miałem zostac ze względu na misję, ale ona sie uparła, zaczęła sypać tekstami, że komputer żądzi moim życiem, że granie jest ważniejsze niż wspólne wyazdy itp. Fochnęła się, więc pojechałem, szkoda mi było tak się zaprzepaścić w oczach mamy. Drugi powód : miałem materialny cel w związku z chodzeniem po tym pasażu (mam SW : The Force Unleashed!!! [greedy])

@Azagoth'
Spoko.. rozumiem. Jak matka się uprze to nie ważne czy dark side czy light side, to nawet nie pomoże!
- Usprawiedliwienie Zatwierdzone
Człowiek mądry więcej uczy się od swoich wrogów, niż głupiec od przyjaciół.

— Benjamin Franklin

Odwaga jest to brak wyobraźni.

— Rudyard Kipling
Shilion
Imię Postaci: Shilion
Xfire: shilion112
GaduGadu: 10962663

Post autor: Shilion »

Data : Od poniedziałku do czwartku każdego tygodnia

Powód : Rodzice uparli się, że mogę siedzieć tylko w piątki, soboty i niedziele. Czyli z RP w ciągu tygodnia nici... Więc proszę nie zapisujcie mnie na misję w dniach Poniedziałek-Czwartek, bo i tak nie będę. No to tyle [greedy]

@ Azagoth'
Co do tego to jeszcze musimy pomyślec, jednak na dzień dzisiejszy oswiadczam iż powinieneś zostać usprawiedliwiony tak czy siak. Porozmawiaj jeszcze z rodzicami, spytaj się ich o powód - konkretny. Rozmowa powinna wiele dać :) No jeszcze zobaczymy... Pogadaj i daj znać najlepiej na komunikatorze.
Uczeń Jedi Shilion
Scar Beal
OPJ - Mistrz Jedi
OPJ - Mistrz Jedi
Imię Postaci: Scar Beal
Xfire: Dahu07
GaduGadu: 11118742

Post autor: Scar Beal »

Ja chciałbym przeprosić za moje liczne nieobecności w ostatnim tygodniu, a nawet dwóch.Sam sobie się dziwię, lecz mam dużo nagrywek, ostatnio urodziny.Nie sądzę a by miało to drastycznie wpłynąć na fabułę, lecz przepraszam, powiadomię wszystkich jeżeli będę sprawny do gry.Najbliższe nagranie odbędzie się w sobotę, ten termin chcę odstawić na pewno, ew. wpaść na chwilę.Pozdrawiam!!
Obrazek

"Nie chce patrzeć jak GoSW się odradza, Chce patrzeć jak żyje."

Scar Beal

"Gdyby Bóg nie istniał, koniecznością stałoby się wynalezienie go. " Voltaire
Shilion
Imię Postaci: Shilion
Xfire: shilion112
GaduGadu: 10962663

Post autor: Shilion »

Azagoth' pisze:
Co do tego to jeszcze musimy pomyślec, jednak na dzień dzisiejszy oswiadczam iż powinieneś zostać usprawiedliwiony tak czy siak. Porozmawiaj jeszcze z rodzicami, spytaj się ich o powód - konkretny. Rozmowa powinna wiele dać :) No jeszcze zobaczymy... Pogadaj i daj znać najlepiej na komunikatorze.
No rozumiesz... Nie da rady przekonać, a powód jest jasny... Jest ciepło i nie powinienem codziennie siedzieć przed kompem... Już od chyba roku mam takie reguły, więc daję info...

PS. W tym tygodniu mam więcej luzu i mogę się czasem w tygodniu pojawiać [grimace]

A tu jeszcze coś:

Data : 09.05.2009 (Przypuszczalnie, powtarzam PRZYPUSZCZALNIE nie będę)

Powód : Od godziny 12 mamy akcję "Cała Polska Biega" i jedziemy na biegi... Potem jest festyn i wracam ok. godziny 17:40. Możliwe, że nie pojadę, bo pojawiły się komplikację (ale to już prywatna sprawa). Ale na przyszłość piszę :)

@Azagoth'
Na wszelki wypadek... -
Usprawiedliwienie Zatwierdzone
Uczeń Jedi Shilion
Sasori
Imię Postaci: Sasori Sanosuke

Post autor: Sasori »

Ja musze wziąć zwolnienie na okres czasu nie wiem jaki...powód pewno wszyscy wiedzą policja :/
W sumie to mógłbym normalnie siedzieć na dupie i grać, ale ofkors stary za kare odciął mnie całkowicie od kompa i tylko czasem wpuszcza ;/
Na bank mnie nie wpusci póki sie to wszystko nie skonczy tym bardziej ze moge isc do poprawczaka pół roku do roku mi grozi...
Sama sprawa sie pewno w miesiąc zakonczy lub cos i cały ten czas moge byc off, ale za np. 2 tygodnie stary może się nade mną zlitować...
Jak bede miał mozliwosc będę informować pozdro i sorry :/

@Azagoth'
No cóż... Jedyne co mogę to chyba to. -
Awatar użytkownika
Pete_Be(a)st
OPJ - Mistrz Jedi
OPJ - Mistrz Jedi

Nie będzie mnie dzisiaj na misji. Jestem u dziadka(175 km od Poznania, Stargard Szczec.), są jego imieniny, poważna sprawa :) Będe w niedziele koło 19.
Infanymous
OPJ - Padawan
OPJ - Padawan

Post autor: Infanymous »

Usprawiedliwienie z dnia : Piątek 8.05.09 (chyba 8).

Powód : Chyba każdy, kto był na misji go zna. Jk3 padło. Radziłem się ludzi, czekałem, dopiero w środku misji zrobiłem reinstall, chciałem wejść i eRPić, ale Pho mi powiedział, że nie ma sensu, bo już misja trwa, więc nie wszedłem.

@Azagoth'
No spoko. - Usprawiedliwienie Zatwierdzone
Człowiek mądry więcej uczy się od swoich wrogów, niż głupiec od przyjaciół.

— Benjamin Franklin

Odwaga jest to brak wyobraźni.

— Rudyard Kipling
Lontor
Imię Postaci: Lontor
GaduGadu: 2608629

Post autor: Lontor »

Usprawiedliwienie 11.05-21.05

Powód - wraz z klasa jadę na zieloną szkołe, wracam dopiero za tydzień w środę. Mam nadzieje, że mnie wiele nie minie ^^

@Azagoth'
Oby ;) Zapewnie rutynowo będzie. Miłej wycieczki. -
Nightmare
Imię Postaci: Sac'artos
Xfire: nightmareq666
GaduGadu: 8859464

Post autor: Nightmare »

10.05.2009r. Otóż dzisiaj nie mogłem być na zaplanowanym trenie adeptów, ponieważ byłem na komunii u kuzyna ;x

@Azagoth'
Usprawiedliwienie Zatwierdzone - Zapewne było nudno, jak na każdej komunii ^^'
Scar Beal
OPJ - Mistrz Jedi
OPJ - Mistrz Jedi
Imię Postaci: Scar Beal
Xfire: Dahu07
GaduGadu: 11118742

Post autor: Scar Beal »

Hmmm Otrzymałem karę, za naukę, prawdopodobnie do weekendu będę wolny, niestety nic nie mogę obiecać.Życzę pomyślnych RP:D!!

PS:Tym postem również usprawiedliwiam niejakiego Ragnar'a który cierpi na to samo co ja.

@Azagoth'
[confuse] No smutno...Życzę powrotu do "rzeczywistości" GoSW'iańskiej. Niech Moc Będzie z Wami [lookdown]
- Usprawiedliwienie Zatwierdzone
Obrazek

"Nie chce patrzeć jak GoSW się odradza, Chce patrzeć jak żyje."

Scar Beal

"Gdyby Bóg nie istniał, koniecznością stałoby się wynalezienie go. " Voltaire
Nightmare
Imię Postaci: Sac'artos
Xfire: nightmareq666
GaduGadu: 8859464

Post autor: Nightmare »

Hmm więc niestety, w czwartek powinien odbyć się trening mojej grupy adeptów, wktórej jestem, ale niestety, w czwartek, piątek i sobotę będę miał próby przed bierzmowaniem ;/ (powazna sprawa) wiec nijak nie moge byc na trenie :/

@Azagoth'
Wiem jak to jest, jutro mam bierzmowanie ;o
Andrzej sobie wziąłem ^^' -
Zatwierdzone

No ja Piotr ;P czyli teraz Patryk Piotr P. xD - PPP XD
Rafael
Imię Postaci: Rendar Krat
Xfire: masterrafael17
GaduGadu: 8115282

Post autor: Rafael »

Jak coś to do piątku czasu nie będę miał bo nauka ;)

Zatwierdzone - Azagoth'
Awatar użytkownika
Venril
OPJ - Padawan
OPJ - Padawan
Imię Postaci: Venril
Xfire: valudax
GaduGadu: 7100331
Kontakt:

Post autor: Venril »

Jutro zanoszę kompa do serwisu, nie będzie mnie prawdopodobnie do końca tygodnia. Będę się jedynie pojawiał na xfire na laptopie ojca.

@Azagoth'
Kurdęę no... Jutro nasz pierwszy tren. :( Będe tylko z Dreydahhem, ale spoko ;) oby Cię za dużo nie ominęło -
Zatwierdzone
"Dopóki GoSW jest, ja jestem"

Nie klikaj w ten link!
Awatar użytkownika
Pete_Be(a)st
OPJ - Mistrz Jedi
OPJ - Mistrz Jedi

Trening Grupy Padawanów I zostaje odwołany. Ze względu na moją nieobecnośc a także z względów nie predyspozycji Padawana Venrila, ponieważ nowy materiał powinien zostać rozpocząty w pełnym składzie. Z góry przepraszam. I mam nadzieję że w przyszłym tygodniu zdążymy nadrobić wszystkie zaległe treningi.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Usprawiedliwienia”