Powrót
Powrót
Witam
Stało sie he
Dostałem juz do konca odsiadki dostep do neta NA KAZDY WEEKEND, moge siedzieć maksymalnie 5 GODZIN DZIENNIE.
Oprócz tego pozwolili moim starym przywieźć mi jedi academy, no wiec do rzeczy
Testnąłęm speeda neta itp i kompa i mogę grać na tym kompie z fps 30-35 i ping 90-200 około więc mogę grać.
Nie mialem wiele czasu ale ogarnąłem pobieznie forum i widze ze są problemy i zamknieto gosw, niemniej gdy wstaniecie wracam.
Mam już wątek. Sasori został w starej akademii bo o nim zapomnieliscie, pogryzły go potworki ale znalazł jakis statek, w akcie desperacji zaje*bał pilota i odleciał, aż w koncu po długim czasie was znalazł.
Prosiłbym też osobę się na tym znającą, o zmasakrowanie mi twarzy.
Aha, zapomniałem chyba hasła na gg, wiec jak cos to niedługo będzie nowe. Mam nadzieje ze gosw szybko wstanie, pzdr z poprawczaka xD He ^^
Stało sie he
Dostałem juz do konca odsiadki dostep do neta NA KAZDY WEEKEND, moge siedzieć maksymalnie 5 GODZIN DZIENNIE.
Oprócz tego pozwolili moim starym przywieźć mi jedi academy, no wiec do rzeczy
Testnąłęm speeda neta itp i kompa i mogę grać na tym kompie z fps 30-35 i ping 90-200 około więc mogę grać.
Nie mialem wiele czasu ale ogarnąłem pobieznie forum i widze ze są problemy i zamknieto gosw, niemniej gdy wstaniecie wracam.
Mam już wątek. Sasori został w starej akademii bo o nim zapomnieliscie, pogryzły go potworki ale znalazł jakis statek, w akcie desperacji zaje*bał pilota i odleciał, aż w koncu po długim czasie was znalazł.
Prosiłbym też osobę się na tym znającą, o zmasakrowanie mi twarzy.
Aha, zapomniałem chyba hasła na gg, wiec jak cos to niedługo będzie nowe. Mam nadzieje ze gosw szybko wstanie, pzdr z poprawczaka xD He ^^
- Liga/Darxul
- ŚM - Fenker

- Imię Postaci: Darxul
- Xfire: liga997
- GaduGadu: 10018175
Re: Powrót
Nie ma to jak się radować w trudnych warunkach :]
BTW ile jeszcze musisz siedzieć?
BTW ile jeszcze musisz siedzieć?
Fenker Darxul
-
Infanymous
- OPJ - Padawan

GoSW leży i nie wstanie już. OPJ już sie zajmuje sobą, ŚM tak samo. NGI nie ma CL'a. I tak już chyba wszyscy się z tym pogodzili, więc temat dla mnie idiotyczny. GoSW padło, forum już żałobne (strona tak samo), a ten wyskakuje z wątkiem o przybyciu swojej postaci i prosi o zmodyfikowanie swojego skina...
Człowiek mądry więcej uczy się od swoich wrogów, niż głupiec od przyjaciół.
— Benjamin Franklin
Odwaga jest to brak wyobraźni.
— Rudyard Kipling
— Benjamin Franklin
Odwaga jest to brak wyobraźni.
— Rudyard Kipling
Cóż, co racja to racja... ŚM wybrało własną drogę, OPJ prawdopodobnie do nich dołączyło, a NGI żyje oddzielnie.
Jednakże koniec GoSW był już prawie 2tyg temu i nie powróci (Chociaż kto wie... Nikt nie zna przyszłości a i cuda się zdarzają)
Jednakże koniec GoSW był już prawie 2tyg temu i nie powróci (Chociaż kto wie... Nikt nie zna przyszłości a i cuda się zdarzają)