Demokratycznie z GoSW
-
Scar Beal
- OPJ - Mistrz Jedi

- Imię Postaci: Scar Beal
- Xfire: Dahu07
- GaduGadu: 11118742
Demokratycznie z GoSW
Wykładam na stół ankietę, oraz ciężką sprawę. Jak wiemy OPJ urodziło się, i wychowało się w domu zwanym GoSW. Niestety nadszedł czas by podjąć decyzję, czy młody ptak ma wyskoczyć z gniazda, ryzykując wszystko, a mogąc zyskać jeszcze więcej. Brzmi to jak marzenia głupca, sam się dziwię. Aczkolwiek, chce aby to od was zależała moja decyzja. Każdy głos ma być uzasadniony postem (sensownym). No cóż, proszę wszystkich o zdanie, bo nawet ci którzy mieli z nami najmniejszy kontakt, wpłynęli na to, co nazywamy frakcją.
Pozdrawiam, i proszę o opinie oraz głosy!
Pozdrawiam, i proszę o opinie oraz głosy!

"Nie chce patrzeć jak GoSW się odradza, Chce patrzeć jak żyje."
Scar Beal
"Gdyby Bóg nie istniał, koniecznością stałoby się wynalezienie go. " VoltaireRe: Demokratycznie z GoSW
jeżeli w GoSW dawaliście sobie radę, teraz też dacie. Wyfruńcie ptaszki ;p
Bo źródło wciąż bije..
Re: Demokratycznie z GoSW
GoSW praktycznie oficjalnie zamknięte, więc według mnie - OPJ powinno trzymać się pozostałych frakcji i uczestniczyć w planach...reaktywacji pod nowym logiem. Czy to Xardasa, Dreydahha, Faveksa itp. itd.
No ale - samo GoSW powinno również wybrać jeden plan działania, miast kilku alternatyw. To na początek.
No ale - samo GoSW powinno również wybrać jeden plan działania, miast kilku alternatyw. To na początek.
- Liga/Darxul
- ŚM - Fenker

- Imię Postaci: Darxul
- Xfire: liga997
- GaduGadu: 10018175
1.Jedi zostają w GoSW. - No gdyby GoSW było też bym został, ale go nie ma więc tego wam nie polecam 
2.Praxeum dołącza do "operacji Xardas & spóła". - Nie wiem co oni do końca kombinują, ale nie wiem czy to by było dla was dobre, wg mnie rpienie będzie tak "częste" jak było w NGI.
3.OPJ jest na tyle dobre, że może funkcjonować samo. - Owszem, czemu nie? Scar jesteś ogarniętym gościem wiesz co piszczy w trawie. Możesz spokojnie sam poprowadzić OPJ i rpić
4.Wagner zawsze nas lubił, to teraz też polubi. - Zgadzam się, Wagner was weźmie pod swój dach na pewno i coś wykombinujemy
5.Spalić na stosie tych heretyków! - Liberum Veto!
6.Taki jesteś mądrala? Wymyśl coś lepszego! - Możecie iść do domu xD Taki joke.
Najbardziej wam polecam pkt. 3 i 4.
Trzeci, ponieważ macie łeb do rpienia i z pewnością byście sobie poradzili oraz opracowali system,kampanie i całą fabułę.
Czwarty, ponieważ jak zapewne wiecie Wagner ma łeb do wszystkiego sam z nim poszedłem i zapewne nie pożałuję tego. Co mogę więcej powiedzieć? Na tą chwilę trwają pracę nad fabułą więc więcej nie mam nic do powiedzenia, ale po Wagnerze raczej złego się nie będziemy spodziewać czyż nie?
Wasza dycyzja!
Talk in Peace!
2.Praxeum dołącza do "operacji Xardas & spóła". - Nie wiem co oni do końca kombinują, ale nie wiem czy to by było dla was dobre, wg mnie rpienie będzie tak "częste" jak było w NGI.
3.OPJ jest na tyle dobre, że może funkcjonować samo. - Owszem, czemu nie? Scar jesteś ogarniętym gościem wiesz co piszczy w trawie. Możesz spokojnie sam poprowadzić OPJ i rpić
4.Wagner zawsze nas lubił, to teraz też polubi. - Zgadzam się, Wagner was weźmie pod swój dach na pewno i coś wykombinujemy
5.Spalić na stosie tych heretyków! - Liberum Veto!
6.Taki jesteś mądrala? Wymyśl coś lepszego! - Możecie iść do domu xD Taki joke.
Najbardziej wam polecam pkt. 3 i 4.
Trzeci, ponieważ macie łeb do rpienia i z pewnością byście sobie poradzili oraz opracowali system,kampanie i całą fabułę.
Czwarty, ponieważ jak zapewne wiecie Wagner ma łeb do wszystkiego sam z nim poszedłem i zapewne nie pożałuję tego. Co mogę więcej powiedzieć? Na tą chwilę trwają pracę nad fabułą więc więcej nie mam nic do powiedzenia, ale po Wagnerze raczej złego się nie będziemy spodziewać czyż nie?
Wasza dycyzja!
Talk in Peace!
Fenker Darxul
- Zattara
- ŚM - Nowo Przybyły

- Imię Postaci: Zattara
- Xfire: vampirekenshin
- GaduGadu: 912421
Tak samo jak Darxul uważam iż punkt trzeci i czwarty będzie najlepszy... Tak samo to wytłumaczę...
A gdybym miał wybierać między trzecim i czwartym to czwarty będzie lepszy... Wagner was koffa
A gdybym miał wybierać między trzecim i czwartym to czwarty będzie lepszy... Wagner was koffa
"Nigdy nie zwyciężysz wroga, którego twoja wyobraźnia uczyniła niepokonanym."
"Tak to już bowiem jest, że właśnie z cienia najlepiej dostrzec mrok, a blask tylko oślepia źrenice"
"Niebezpieczeństwem zadawania pytań jest to, iż możecie otrzymać odpowiedź"
"Kiedy patrzysz w otchłań, otchłań może zacząć patrzeć w Ciebie"
"Odważni nie żyją wiecznie, lecz tchórze nie żyją wcale"
Mordimer Madderin
"Tak to już bowiem jest, że właśnie z cienia najlepiej dostrzec mrok, a blask tylko oślepia źrenice"
"Niebezpieczeństwem zadawania pytań jest to, iż możecie otrzymać odpowiedź"
"Kiedy patrzysz w otchłań, otchłań może zacząć patrzeć w Ciebie"
"Odważni nie żyją wiecznie, lecz tchórze nie żyją wcale"
Mordimer Madderin
- Pete_Be(a)st
- OPJ - Mistrz Jedi

- Imię Postaci: Azagoth'
- Xfire: petebeast997
- GaduGadu: 10062089
Taka krótka rada bądź jak wy ot nazywacie wskazówka, iksdy
"To jest alternatywa... Jak na tą chwilę sugerowałbym albo...
opcje nr. 2 albo nawet nr 3 "
Poprostu, wspolnymi siłami. Macie Scar'a, Cread'a nawet Stożka macie!!! I całą zgraną ekipę! Ja wam radzę, chłopaki. Przecierz Gosw ma zawsze dla was drzwi otwarte, więc jeżeli istniała by w "niedalekiej", przyszłości możliwość pewnie znowu przejdziecie pzrez próg galaktycznych przygód. Jednak warto, ale to naprawdę warto... Tworzyć coś kompletnie samemu. Przystępowanie jako frakcja do klanu, była bardzo korzystna. Nauczcie się teraz jak można przeobrazić wasze mozliwości do stworzenia i wykreowania własnego swiata. Dziękuje za uwagę, pozdrawiam.
"To jest alternatywa... Jak na tą chwilę sugerowałbym albo...
opcje nr. 2 albo nawet nr 3 "
Poprostu, wspolnymi siłami. Macie Scar'a, Cread'a nawet Stożka macie!!! I całą zgraną ekipę! Ja wam radzę, chłopaki. Przecierz Gosw ma zawsze dla was drzwi otwarte, więc jeżeli istniała by w "niedalekiej", przyszłości możliwość pewnie znowu przejdziecie pzrez próg galaktycznych przygód. Jednak warto, ale to naprawdę warto... Tworzyć coś kompletnie samemu. Przystępowanie jako frakcja do klanu, była bardzo korzystna. Nauczcie się teraz jak można przeobrazić wasze mozliwości do stworzenia i wykreowania własnego swiata. Dziękuje za uwagę, pozdrawiam.
Scar, zapomniałeś że jesteś częścią starej ekipy GoSW która tworzy teraz coś nowego i świeżego?
GoSW zostało oficjalnie zamknięte przez Gligoraxa, zostawmy je w chwale i nie ruszajmy go.
Umówiliśmy się już że całe OPJ ale pod inną nazwą będzie istnieć w naszym universum i tak też będzie.
NGi i OPJ miało się zjednoczyć w nowym, świeżym projekcie, który ma być w 110% dopracowany, a przyjemność z gry ma być jeszcze większa niż w śp. GoSW.
Tak więc Scar nie rezygnuj z tego co tworzymy razem, nowy, wspaniały świat w starej zgranej ekipie.
Scar znasz szczegóły więc nie miej wątpliwości że to wyjście jest dla was najlepsze.
Trzymajmy się razem, dokonamy wielkich czynów w naszej starej ekipie, a z Twoją głową do RP i pomysłami na pewno się tu przydasz i poprowadzisz frakcję jak należy.
GoSW zostało oficjalnie zamknięte przez Gligoraxa, zostawmy je w chwale i nie ruszajmy go.
Umówiliśmy się już że całe OPJ ale pod inną nazwą będzie istnieć w naszym universum i tak też będzie.
NGi i OPJ miało się zjednoczyć w nowym, świeżym projekcie, który ma być w 110% dopracowany, a przyjemność z gry ma być jeszcze większa niż w śp. GoSW.
Tak więc Scar nie rezygnuj z tego co tworzymy razem, nowy, wspaniały świat w starej zgranej ekipie.
Scar znasz szczegóły więc nie miej wątpliwości że to wyjście jest dla was najlepsze.
Trzymajmy się razem, dokonamy wielkich czynów w naszej starej ekipie, a z Twoją głową do RP i pomysłami na pewno się tu przydasz i poprowadzisz frakcję jak należy.
Myślę, że Liga ma ogólnie racje pomijając to, że niektóre osoby z ŚM uważają GoSW za zaraze. Sami dalibyście sobie rade, ale sądze, że w końcu by wam się to znudziło, a jeśli chodzi o klan Xardasa to ja już nie chcę mówić co sądze o tym projekcie, bo większość zna moje zdanie, a jak nie znacie to znaczy, że nie musicie znać. Ja nie oddam głosu, bo wyjdzie, że jestem stronniczy. Pamiętajcie, że macie również moją propozycję, do której ostatnio przychyliło się dość dużo osób, więc krąg wyboru sie poszerza.
Pokój.
Pokój.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
- Venril
- OPJ - Padawan

- Imię Postaci: Venril
- Xfire: valudax
- GaduGadu: 7100331
- Kontakt:
Namówiony do napisania i zagłosowania w tym temacie przez Scara jestem za alternatywą 1, czyli przeniesienie razem z NGI do Ery Spotkań.Faveks pisze:Pamiętajcie, że macie również moją propozycję, do której ostatnio przychyliło się dość dużo osób, więc krąg wyboru sie poszerza.
-
Dreydahh
- Technik

- Imię Postaci: Dreydahh
- GaduGadu: 6108891
- Kontakt:
Chyba oczywiste ze zaglosuje na 2 czyl przylaczenie sie opj do nas, tylko ze gosw jakie ma szanse bez obu technikow? Za jakis czas sie koncza dni na boo.pl i juz bedziecie wolac ktoregos z nas, tiaa.
Po za tym ma sie troche pomyslow na nowy klan. Po za tym bedziemy mieli dla kazdej frakcji mape, po za tym do tego moze mapy klimatyczne w postaci sklepow, planet roznych etc. No i co najwazniejsze planuje przerobienie JA/OJP na wlasnego moda.
(tak to jest reklama, pozdro)
Po za tym ma sie troche pomyslow na nowy klan. Po za tym bedziemy mieli dla kazdej frakcji mape, po za tym do tego moze mapy klimatyczne w postaci sklepow, planet roznych etc. No i co najwazniejsze planuje przerobienie JA/OJP na wlasnego moda.
(tak to jest reklama, pozdro)
-
Kail Green
Ja nie głosuje, bo i tak pÓjdę tam gdzie moja ulubiona elita*
.
*Cread, Scar, Ragnar.
@Mythh: Offtopic offtopiciem ale ortografii trzeba się trzymać.
*Cread, Scar, Ragnar.
@Mythh: Offtopic offtopiciem ale ortografii trzeba się trzymać.
-
Scar Beal
- OPJ - Mistrz Jedi

- Imię Postaci: Scar Beal
- Xfire: Dahu07
- GaduGadu: 11118742
Chciałbym dodać iż zakupiłem dzisiaj serwer 11 slotowy. Może to pomoże wam dokonać właściwego wyboru.
Tych którzy tu przemawiają, uznaję za przyjaciół. Jak i ludzi, którym mogę zaufać.
Tych którzy tu przemawiają, uznaję za przyjaciół. Jak i ludzi, którym mogę zaufać.

"Nie chce patrzeć jak GoSW się odradza, Chce patrzeć jak żyje."
Scar Beal
"Gdyby Bóg nie istniał, koniecznością stałoby się wynalezienie go. " VoltaireRe: Demokratycznie z GoSW
Widzę, że Scarowi bardzo zależy na OPJ, oczywiście nie tylko mu zapewne.S koro wciąż jest chęć RPienia to może i ta frakcja dałaby sobie rade sama. Scar kupił serwer więc tym bardziej, chociaż z drugiej strony jedna frakcja możę już nie spowodowować tak dużej rozgrywki jak wczęśniej. Być może jak się wszyscy sprężą i przekonają to wyjdzie z tego coś naprawdę dobrego. Jak wciąż istnieje choć iskierka nadziei na wspólną zabawę GOSWian to najlepiej będzie z niej skorzystać. Na początku można spróbować chociaż jednej z tych opcji, a być może narodzin sie coś wielkiego. Takie jest moje zdanie na ten temat 
"This is where the fun begins"
"I have a bad feeling about this"
"I don't think so"
Phil Wogni
"I have a bad feeling about this"
"I don't think so"
Phil Wogni
ehhhh... Jedi to była najsłabsza frakcją gdy w końcu zdobyliśmy to pękne forum i zostało nam odebrane...a co jeżeli stanie się to znowu ? Moim zdaniem OPJ musi się podnieść, spojrzeć przeciwnosciom losu prosto w twarz i i pokazać że jesteśmy Samodzielni !
Jestem za TRZECIM rozwiązaniem pokażmy że nasza frakcja jest samodzielna i że możemy stworzyć równie piękne forum !
Jestem za TRZECIM rozwiązaniem pokażmy że nasza frakcja jest samodzielna i że możemy stworzyć równie piękne forum !

Entu.. Entu..
Tu nie chodzi o samodzielność/niesamodzielność tylko o dobrą zabawę w starej, zgranej ekipie GoSW.
Xardas i spóła, a zatem prawie wszystkie głowy NGI jak i technicy są tutaj, od początku planowane były dwie frakcje a więc Sith i Jedi, samodzielni możecie być, ale wspólne rozwijanie nowego universum, wspólna zabawa i kampanie to wg mnie lepsze rozwiązanie niż prześciganie się w tym kto zrobi lepszy klan, lepsze forum itp bo nie o to w tym chodzi.
To nie są wyścigi szczurów, nie dążenie do tego by pobić innych. Stara, zgrana, zaufana ekipa graczy GoSW może w całości zebrać się i być częścią tego wielkiego projektu, który jest można by rzec dzieckiem starego ŚP GoSW i w przyszłości może być równie dobry lub nawet lepszy.
Członkowie OPJ, trzymajcie się z ekipą GoSW, nie rozbijajmy się na "obozy" (Przypomina mi się Gothic I)
Połączmy swoje siły i razem stwórzmy coś co zabłyśnie równie jasno co niegdyś GoSW albo i jaśniej, stwórzmy razem coś co będzie istnieć możliwie kolejne długie lata i będzie źródłem przyjemności RP. Bądźcie częścią tego wielkiego projektu, samodzielność nie ma tu nic do rzeczy, pokazywanie że zrobicie coś lepszego też nie ma znaczenia... Liczy się wspólna radość i zabawa z gry RP, i tutaj, razem, stara ekipa NGI i stara ekipa OPJ mogą połączyć siły, rozwinąć ten projekt... Wtedy pokażecie że ekipa GoSW potrafi, wszyscy razem będziemy dumni z naszego dzieła, także nie porzucajcie szansy stworzenia i współtworzenia nowego potężnego azylu dla graczy RP w JK3, dzieląc się jedynie osłabicie siebie i nas.
Poza tym, jasność nie może istnieć bez mroku, Jedi nie mogą istnieć bez Sith, tutaj na powrót będzie trwać walka, wiele ciekawych wątków, wiele innowacji zarówno fabularnych jak i technicznych, to wszystko możemy zrobić razem, i razem możemy się odrodzić, w nowym świecie... ale razem.
Mam nadzieje że wszyscy członkowie OPJ znajdą w moich słowach coś co utkwi w waszych sercach i umysłach, poruszy was by działać z nami, w końcu powinniśmy trzymać się razem a nie walczyć o to kto jest lepszy... przecież razem możemy być najlepsi i nic nas wtedy nie złamie.
Pozdrawiam serdecznie.
Tu nie chodzi o samodzielność/niesamodzielność tylko o dobrą zabawę w starej, zgranej ekipie GoSW.
Xardas i spóła, a zatem prawie wszystkie głowy NGI jak i technicy są tutaj, od początku planowane były dwie frakcje a więc Sith i Jedi, samodzielni możecie być, ale wspólne rozwijanie nowego universum, wspólna zabawa i kampanie to wg mnie lepsze rozwiązanie niż prześciganie się w tym kto zrobi lepszy klan, lepsze forum itp bo nie o to w tym chodzi.
To nie są wyścigi szczurów, nie dążenie do tego by pobić innych. Stara, zgrana, zaufana ekipa graczy GoSW może w całości zebrać się i być częścią tego wielkiego projektu, który jest można by rzec dzieckiem starego ŚP GoSW i w przyszłości może być równie dobry lub nawet lepszy.
Członkowie OPJ, trzymajcie się z ekipą GoSW, nie rozbijajmy się na "obozy" (Przypomina mi się Gothic I)
Połączmy swoje siły i razem stwórzmy coś co zabłyśnie równie jasno co niegdyś GoSW albo i jaśniej, stwórzmy razem coś co będzie istnieć możliwie kolejne długie lata i będzie źródłem przyjemności RP. Bądźcie częścią tego wielkiego projektu, samodzielność nie ma tu nic do rzeczy, pokazywanie że zrobicie coś lepszego też nie ma znaczenia... Liczy się wspólna radość i zabawa z gry RP, i tutaj, razem, stara ekipa NGI i stara ekipa OPJ mogą połączyć siły, rozwinąć ten projekt... Wtedy pokażecie że ekipa GoSW potrafi, wszyscy razem będziemy dumni z naszego dzieła, także nie porzucajcie szansy stworzenia i współtworzenia nowego potężnego azylu dla graczy RP w JK3, dzieląc się jedynie osłabicie siebie i nas.
Poza tym, jasność nie może istnieć bez mroku, Jedi nie mogą istnieć bez Sith, tutaj na powrót będzie trwać walka, wiele ciekawych wątków, wiele innowacji zarówno fabularnych jak i technicznych, to wszystko możemy zrobić razem, i razem możemy się odrodzić, w nowym świecie... ale razem.
Mam nadzieje że wszyscy członkowie OPJ znajdą w moich słowach coś co utkwi w waszych sercach i umysłach, poruszy was by działać z nami, w końcu powinniśmy trzymać się razem a nie walczyć o to kto jest lepszy... przecież razem możemy być najlepsi i nic nas wtedy nie złamie.
Pozdrawiam serdecznie.