ŚM - Żegnamy.

Obrazek
Wagner
ŚM - Wielki Mistrz
ŚM - Wielki Mistrz
Imię Postaci: Arhael
Xfire: wagnerthenecromancer
GaduGadu: 4549862

ŚM - Żegnamy.

Post autor: Wagner »

Uwaga, z dniem dzisiejszym, t.j. 3 września 2009, frakcja Świadomi Mocy TYMCZASOWO zamyka swoją działalność.
Po głębszych przemyśleniach stwierdziłem, że jesteśmy tu bardziej potępiani niż uważani za jednym z podzespołów tej organizacji. Grało nam się świetnie, ale wszystko było do pewnego momentu. GoSW niegdyś emanowało swoją świetnością, ale to "było" póki inni tego nie zepsuli. Co dalej ze ŚM? Czy utworzy nową enklawę czy może sprzeciwią się Mi i nadal będą grali w tym... Galaxy of Star Wars? Najblizsza konferencja wszystko wyjaśni. Póki co, jako CL legalnie ją zamykam.

Dziękuję, miłej nocy.

Wagner - Założyciel Świadomych Mocy.

KONFERENCJA - 4-5 WRZEŚNIA 2009 ROK.
Obrazek
Mistrz Wagner
ClanLeader frakcji "Świadomi Mocy".
... i od niedawna WGM (Wielki GameMaster)
Awatar użytkownika
Faveks
NGI - Imperator
NGI - Imperator

Re: ŚM - Żegnamy.

Post autor: Faveks »

Do końca dni GoSW byłeś jednym z nielicznych, który pozostał w porządku. Szkoda, że ŚM odłącza się od GoSW, które na zawsze będę pamiętał. Coś ode mnie na koniec: Wagner ide z Tobą.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''

''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''

Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.

Faveks
Awatar użytkownika
Liga/Darxul
ŚM - Fenker
ŚM - Fenker
Imię Postaci: Darxul
Xfire: liga997
GaduGadu: 10018175

Post autor: Liga/Darxul »

Oczywiście najlepsza rzecz jak zdarzyła mi się w GoSW to to, że dołączyłem do ŚM.
Idę z wami.
Fenker Darxul
Awatar użytkownika
Rezo
OPJ - Adept
OPJ - Adept
Imię Postaci: Aaron
Xfire: rezo95
GaduGadu: 2460273

Post autor: Rezo »

Więc czekajcie na mnie -.-.
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Lee
Imię Postaci: Torm
Xfire: lee3li
GaduGadu: 2428038

Post autor: Lee »

Ave SM nie przypuszczalem ze tak się może zdarzyć.Ale będe z tobą Wagner tak jak byłem od początku od klanu [GK] poprzez [HoDS] i teraz SM...
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Veryus
Imię Postaci: Veryus Arsher
Xfire: Veryus
GaduGadu: 4237871

Post autor: Veryus »

Chyba nie muszę tego pisać. Z resztą, już Wagowi pisałem. Niestety, ale GoSW [*] upadło... a ŚM mam nadzieje, będzie mimo tych trudności grać. Raczej jako oddzielny klan. Tak jak byłem, jestem i będę z wami, moi drodzy...
Infanymous
OPJ - Padawan
OPJ - Padawan

Post autor: Infanymous »

Jestem z wami. Po upadku GoSW, chciałbym trwać w jakiejś organizacji powstałej właśnie po upadku naszego zakonu. Będę szczęśliwy, grając z wami, mimo iż większości nie znam.
Człowiek mądry więcej uczy się od swoich wrogów, niż głupiec od przyjaciół.

— Benjamin Franklin

Odwaga jest to brak wyobraźni.

— Rudyard Kipling
Awatar użytkownika
Rezo
OPJ - Adept
OPJ - Adept

Geldras czyli Infanymous to jedna z niewielu osób które były bardzo, ale to bardzo zbliżone poziomem RP do członków ŚM. Potrafił się wczuć, nie płakał po mistrzu po to by zapytać się zaraz czy może dostać jego miecz.
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
seicel koss
NGI - Imperator
NGI - Imperator
Imię Postaci: Seicel Koss
Xfire: seicel
GaduGadu: 766115
Kontakt:

Post autor: seicel koss »

Krew mnie zalewa. Wagner do cholery co Ty robisz?! Uciekasz jak szczur z tonącego statku. Stań twarzą w twarz i przestań przejmować się słowami, które nic nie znaczą. O ile dobrze doczytałem to Dreydahh stwierdził, że przez ŚM upadło NGI. Co Cię obchodzi zdanie jednego człowieka?! Walcz do cholery!
Strasznie mi z tego powodu wszystko jedno.
Są na to trzy sposoby: dobry zły i… i mój.

Imperator Seicel Koss
Kail Green

Post autor: Kail Green »

Słuchaj Wagner, słyszałem o tobie wiele dobrego i bardzo cenię takich ludzi jak ty ale... na litość boską dlaczego ty nie mogłeś przejąć funkcje CL'a GoSW? Rozumiem że Gilgo woli odejść gdy GoSW święci tryumfy, a nie gdy upada naprawdę nie mogliście tego rozwiązać w inny sposób?
Awatar użytkownika
Zattara
ŚM - Nowo Przybyły
ŚM - Nowo Przybyły
Imię Postaci: Zattara
Xfire: vampirekenshin
GaduGadu: 912421

Post autor: Zattara »

seicel koss pisze:Krew mnie zalewa. Wagner do cholery co Ty robisz?! Uciekasz jak szczur z tonącego statku. Stań twarzą w twarz i przestań przejmować się słowami, które nic nie znaczą. O ile dobrze doczytałem to Dreydahh stwierdził, że przez ŚM upadło NGI. Co Cię obchodzi zdanie jednego człowieka?! Walcz do cholery!
Może uznacie to za zdradę ale się pod tym podpisuję lewą nogą...
"Nigdy nie zwyciężysz wroga, którego twoja wyobraźnia uczyniła niepokonanym."
"Tak to już bowiem jest, że właśnie z cienia najlepiej dostrzec mrok, a blask tylko oślepia źrenice"
"Niebezpieczeństwem zadawania pytań jest to, iż możecie otrzymać odpowiedź"
"Kiedy patrzysz w otchłań, otchłań może zacząć patrzeć w Ciebie"
"Odważni nie żyją wiecznie, lecz tchórze nie żyją wcale"
Mordimer Madderin
Awatar użytkownika
Rezo
OPJ - Adept
OPJ - Adept

Pamiętam klan HoDS. Prosperowaliśmy dobrze, choć w swoim małym, skromnym gronie. Do szczęścia brakowało nam stałego serwera i paru członków. Jeśli się postaramy, stworzymy klan w którym wolne RP będzie tętnić życiem, a misje będą ciekawe. Miejmy nadzieje, że mało kogo zniechęci upadek GoSW do dalszej gry w JA. Jeśli nie da się już odbudować GoSW to miejmy nadzieje, że powstanie coś nowego. Moim zdaniem najlepiej na CL'a nadawał by się właśnie Wagner, chyba nie muszę nikomu mówić czemu, wystarczy popatrzeć ile osób idzie za nim.
Obrazek Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Świadomi Mocy”