ŚM - Żegnamy.
-
Wagner
- ŚM - Wielki Mistrz

- Imię Postaci: Arhael
- Xfire: wagnerthenecromancer
- GaduGadu: 4549862
ŚM - Żegnamy.
Uwaga, z dniem dzisiejszym, t.j. 3 września 2009, frakcja Świadomi Mocy TYMCZASOWO zamyka swoją działalność.
Po głębszych przemyśleniach stwierdziłem, że jesteśmy tu bardziej potępiani niż uważani za jednym z podzespołów tej organizacji. Grało nam się świetnie, ale wszystko było do pewnego momentu. GoSW niegdyś emanowało swoją świetnością, ale to "było" póki inni tego nie zepsuli. Co dalej ze ŚM? Czy utworzy nową enklawę czy może sprzeciwią się Mi i nadal będą grali w tym... Galaxy of Star Wars? Najblizsza konferencja wszystko wyjaśni. Póki co, jako CL legalnie ją zamykam.
Dziękuję, miłej nocy.
Wagner - Założyciel Świadomych Mocy.
KONFERENCJA - 4-5 WRZEŚNIA 2009 ROK.
Po głębszych przemyśleniach stwierdziłem, że jesteśmy tu bardziej potępiani niż uważani za jednym z podzespołów tej organizacji. Grało nam się świetnie, ale wszystko było do pewnego momentu. GoSW niegdyś emanowało swoją świetnością, ale to "było" póki inni tego nie zepsuli. Co dalej ze ŚM? Czy utworzy nową enklawę czy może sprzeciwią się Mi i nadal będą grali w tym... Galaxy of Star Wars? Najblizsza konferencja wszystko wyjaśni. Póki co, jako CL legalnie ją zamykam.
Dziękuję, miłej nocy.
Wagner - Założyciel Świadomych Mocy.
KONFERENCJA - 4-5 WRZEŚNIA 2009 ROK.
Mistrz Wagner
ClanLeader frakcji "Świadomi Mocy".
... i od niedawna WGM (Wielki GameMaster)
Re: ŚM - Żegnamy.
Do końca dni GoSW byłeś jednym z nielicznych, który pozostał w porządku. Szkoda, że ŚM odłącza się od GoSW, które na zawsze będę pamiętał. Coś ode mnie na koniec: Wagner ide z Tobą.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
- Liga/Darxul
- ŚM - Fenker

- Imię Postaci: Darxul
- Xfire: liga997
- GaduGadu: 10018175
Oczywiście najlepsza rzecz jak zdarzyła mi się w GoSW to to, że dołączyłem do ŚM.
Idę z wami.
Idę z wami.
Fenker Darxul
Ave SM nie przypuszczalem ze tak się może zdarzyć.Ale będe z tobą Wagner tak jak byłem od początku od klanu [GK] poprzez [HoDS] i teraz SM...

- Veryus
- Imię Postaci: Veryus Arsher
- Xfire: Veryus
- GaduGadu: 4237871
Chyba nie muszę tego pisać. Z resztą, już Wagowi pisałem. Niestety, ale GoSW [*] upadło... a ŚM mam nadzieje, będzie mimo tych trudności grać. Raczej jako oddzielny klan. Tak jak byłem, jestem i będę z wami, moi drodzy...
-
Infanymous
- OPJ - Padawan

Jestem z wami. Po upadku GoSW, chciałbym trwać w jakiejś organizacji powstałej właśnie po upadku naszego zakonu. Będę szczęśliwy, grając z wami, mimo iż większości nie znam.
Człowiek mądry więcej uczy się od swoich wrogów, niż głupiec od przyjaciół.
— Benjamin Franklin
Odwaga jest to brak wyobraźni.
— Rudyard Kipling
— Benjamin Franklin
Odwaga jest to brak wyobraźni.
— Rudyard Kipling
- Rezo
- OPJ - Adept

- Imię Postaci: Aaron
- Xfire: rezo95
- GaduGadu: 2460273
Geldras czyli Infanymous to jedna z niewielu osób które były bardzo, ale to bardzo zbliżone poziomem RP do członków ŚM. Potrafił się wczuć, nie płakał po mistrzu po to by zapytać się zaraz czy może dostać jego miecz.
- seicel koss
- NGI - Imperator

- Imię Postaci: Seicel Koss
- Xfire: seicel
- GaduGadu: 766115
- Kontakt:
Krew mnie zalewa. Wagner do cholery co Ty robisz?! Uciekasz jak szczur z tonącego statku. Stań twarzą w twarz i przestań przejmować się słowami, które nic nie znaczą. O ile dobrze doczytałem to Dreydahh stwierdził, że przez ŚM upadło NGI. Co Cię obchodzi zdanie jednego człowieka?! Walcz do cholery!
Strasznie mi z tego powodu wszystko jedno.
Są na to trzy sposoby: dobry zły i… i mój.
Imperator Seicel Koss
Są na to trzy sposoby: dobry zły i… i mój.
Imperator Seicel Koss
-
Kail Green
Słuchaj Wagner, słyszałem o tobie wiele dobrego i bardzo cenię takich ludzi jak ty ale... na litość boską dlaczego ty nie mogłeś przejąć funkcje CL'a GoSW? Rozumiem że Gilgo woli odejść gdy GoSW święci tryumfy, a nie gdy upada naprawdę nie mogliście tego rozwiązać w inny sposób?
- Zattara
- ŚM - Nowo Przybyły

- Imię Postaci: Zattara
- Xfire: vampirekenshin
- GaduGadu: 912421
Może uznacie to za zdradę ale się pod tym podpisuję lewą nogą...seicel koss pisze:Krew mnie zalewa. Wagner do cholery co Ty robisz?! Uciekasz jak szczur z tonącego statku. Stań twarzą w twarz i przestań przejmować się słowami, które nic nie znaczą. O ile dobrze doczytałem to Dreydahh stwierdził, że przez ŚM upadło NGI. Co Cię obchodzi zdanie jednego człowieka?! Walcz do cholery!
"Nigdy nie zwyciężysz wroga, którego twoja wyobraźnia uczyniła niepokonanym."
"Tak to już bowiem jest, że właśnie z cienia najlepiej dostrzec mrok, a blask tylko oślepia źrenice"
"Niebezpieczeństwem zadawania pytań jest to, iż możecie otrzymać odpowiedź"
"Kiedy patrzysz w otchłań, otchłań może zacząć patrzeć w Ciebie"
"Odważni nie żyją wiecznie, lecz tchórze nie żyją wcale"
Mordimer Madderin
"Tak to już bowiem jest, że właśnie z cienia najlepiej dostrzec mrok, a blask tylko oślepia źrenice"
"Niebezpieczeństwem zadawania pytań jest to, iż możecie otrzymać odpowiedź"
"Kiedy patrzysz w otchłań, otchłań może zacząć patrzeć w Ciebie"
"Odważni nie żyją wiecznie, lecz tchórze nie żyją wcale"
Mordimer Madderin
- Rezo
- OPJ - Adept

- Imię Postaci: Aaron
- Xfire: rezo95
- GaduGadu: 2460273
Pamiętam klan HoDS. Prosperowaliśmy dobrze, choć w swoim małym, skromnym gronie. Do szczęścia brakowało nam stałego serwera i paru członków. Jeśli się postaramy, stworzymy klan w którym wolne RP będzie tętnić życiem, a misje będą ciekawe. Miejmy nadzieje, że mało kogo zniechęci upadek GoSW do dalszej gry w JA. Jeśli nie da się już odbudować GoSW to miejmy nadzieje, że powstanie coś nowego. Moim zdaniem najlepiej na CL'a nadawał by się właśnie Wagner, chyba nie muszę nikomu mówić czemu, wystarczy popatrzeć ile osób idzie za nim.