Likwidacja frakcji Nowego Galaktycznego Imperium

Obrazek
Wagner
ŚM - Wielki Mistrz
ŚM - Wielki Mistrz
Imię Postaci: Arhael
Xfire: wagnerthenecromancer
GaduGadu: 4549862

Re: Likwidacja frakcji Nowego Galaktycznego Imperium

Post autor: Wagner »

Dobrze już. Widzę, że kiedy zaistniała chwila zagrożenia ruszyliście w końcu te tyłki by odratowywać frakcję. Bodajże od lutego była nieaktywna i wszyscy mieli to gdzieś, teraz to się zmieniło, ale Seicel odszedł.
Proszę, aby do tego weekendu zgłosiły się wszystkie kompetentne osoby (Rzecz jasna z dawnego NGI) w celu możliwości zaprezentowania swojej osoby jako nowy CL NGI.
Jeśli kandydatury będą odpowiednie i zaufane, nie będzie przeszkód by Wasza ukochana frakcja wróciła z powrotem do życia.
Obrazek
Mistrz Wagner
ClanLeader frakcji "Świadomi Mocy".
... i od niedawna WGM (Wielki GameMaster)
Awatar użytkownika
Vash

Post autor: Vash »

Rewolucja ;-)

1. Nie fajnie oskarżać ŚM o upadek NGI, fakt nigdy nie przystąpię do mieszańców, fakt mają lepsze RP i lidera, ale to wybór graczy gdzie się udadzą. Ja pomimo tego, że w NGI było źle zostałem ;-)
2. Wina na pewno jest po stronie Gliga, który nie chce nikomu zaufać...nie wiem czym się kieruje, jego prywatna sprawa, ale przede wszystkim GoSW jak i NGI nie należą tylko do niego.
3. Proponujecie Phoenixa, ja jestem w stanie wam zaufać choć prawie w ogóle go nie znam...
4. Jeżeli ja miałbym zostać CL'em to starał bym się z całych sił i wierzę, że znalazły by się osoby, które by mi pomogły.
5. no i na koniec...jeżeli nic z tego nie wyniknie to możemy wspólnymi siłami stworzyć własne forum NGI, w którym będziemy dalej odgrywać nasze RP i udowodnimy Gligoraxowi i innym niedowiarkom, że potrafimy, że się nie poddamy, bo NGI jest nasze. ;-) i takie tam xD
Awatar użytkownika
Vash

Post autor: Vash »

Wagner pisze:Dobrze już. Widzę, że kiedy zaistniała chwila zagrożenia ruszyliście w końcu te tyłki by odratowywać frakcję. Bodajże od lutego była nieaktywna i wszyscy mieli to gdzieś, teraz to się zmieniło, ale Seicel odszedł.
Wybacz Wagner ale pieprzysz bzdury... Znam z 3 osoby z NGI, które nie raz pisały do Gliga i rozmawiały między sobą( w tym i ja), które chciały rozwinąć NGI, ale Gligo na to nie pozwała i ograniczał nas tylko i wyłącznie do Seicela. Albo słyszałem u niego sprzeciwy albo teksty typu: "pytaj o zdanie Seicela".
Wagner pisze:Proszę, aby do tego weekendu zgłosiły się wszystkie kompetentne osoby (Rzecz jasna z dawnego NGI) w celu możliwości zaprezentowania swojej osoby jako nowy CL NGI.
Jeśli kandydatury będą odpowiednie i zaufane, nie będzie przeszkód by Wasza ukochana frakcja wróciła z powrotem do życia.
Gdzie mam się zgłosić??
Awatar użytkownika
Dzykk
Imię Postaci: Azah Raan
Xfire: firebusterpl
GaduGadu: 1858749

Post autor: Dzykk »

1. Osobiście nie wyobrażam sobie braku Sith w Star Wars. Poza tym... Sithowie rzomcom.
2. Stwierdzam, że jak Pho chce być tym Impem, to go brać, bo Impem bedzie niezłym. A nawet jakby się rozmyślił, to zostaje przekupywanie za pomocą Kopiko.
3. Co do ŚM... głupota. To, że niektórzy ŚM, raczej nie ma wpływu na to, że NGI poszło se pływać.
4. Dupa dupa dupa.
Obrazek
gligorax
Imię Postaci: Sitrian Vo'
Xfire: gligorax
GaduGadu: 9948516

Post autor: gligorax »

Za dużo w tym temacie jest nonsensów, by do wszystkich się odnosić.
Nie mniej jednak, do niedzieli wszyscy ci którzy chcą robić za impów, niech piszą do mnie. Zostaną poddani paru próbom, wyłonię najlepszych.
Najważniejsze są 3 cechy:
-Czas. ( Dużo czasu.)
-Umiejętności organizowania RP, jak i ogólne umiejętności jakie powinien posiadać CL
-Kultura osobista,mentalność conajmiej na poziomie 16 latka.

Dzięki tym cechom,można wyelminować 3/4 waszych propozycji.
Nieodżałowanej pamięci Favcia. [*]
Favciu, czekamy.[*]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kantyna”