Likwidacja frakcji Nowego Galaktycznego Imperium
- Zattara
- ŚM - Nowo Przybyły

- Imię Postaci: Zattara
- Xfire: vampirekenshin
- GaduGadu: 912421
Re: Likwidacja frakcji Nowego Galaktycznego Imperium
Skoro bez NGI zostają frakcję Jedi i ŚM które są pokojowymi frakcjami to w takim starciu Jedi wychodzą na bardziej złych sukinsynów od ŚM... Moim zdaniem faktycznie trzeba jakoś uciągnąć tych sithów, dać komuś spróbować... To jakaś różnica czy NGI pożyje jeszcze z miesiąc dłużej? Mogą się tylko poprawić nic więcej...
"Nigdy nie zwyciężysz wroga, którego twoja wyobraźnia uczyniła niepokonanym."
"Tak to już bowiem jest, że właśnie z cienia najlepiej dostrzec mrok, a blask tylko oślepia źrenice"
"Niebezpieczeństwem zadawania pytań jest to, iż możecie otrzymać odpowiedź"
"Kiedy patrzysz w otchłań, otchłań może zacząć patrzeć w Ciebie"
"Odważni nie żyją wiecznie, lecz tchórze nie żyją wcale"
Mordimer Madderin
"Tak to już bowiem jest, że właśnie z cienia najlepiej dostrzec mrok, a blask tylko oślepia źrenice"
Mordimer Madderin
Glig powinien nadać CLa komuś z najbardziej doświadczonych i najaktywniejszych członków NGI.
Bądź co bądź Boshi ma rację, są tam ludzie idealni na to stanowisko i z pewnością by się wykazali gdyy Glig dał im szansę poprowadzić NGI.
Bądź co bądź Boshi ma rację, są tam ludzie idealni na to stanowisko i z pewnością by się wykazali gdyy Glig dał im szansę poprowadzić NGI.
Moglibyście chociaż napisać w NEWSACH, że NGI już nie istnieje 
-
Dreydahh
- Technik

- Imię Postaci: Dreydahh
- GaduGadu: 6108891
- Kontakt:
To teraz kurwa moja kolej i sproboj ktos ocenzurowac post to go zbanuje.
WSZYSTKO jest przez SM przez to ze doszli poprostu: zostala zaklucona rownowaga mocy
Gdyby nie oni zapewne NGI dalejby prosperowalo i mialo sie dobrze ale doszli nowi i padl caly czar, a teraz jak jeszcze Xadas rozwaza odejscie zapewniam was ze oprucz niego nikt mnien ei powstrzyma przed usunieciem danych z polowy gosw, aktualnie usunalem wszystko co moje, dopoki kuzwa nie porwroci ngi macie sobie dac rade bez paru rzeczy.
Nawet Phoenix proponowal swoj kandydature na ngi impa ale jednak nasz (za przeproszeniem) pierdolony 3bitem Gligo sie nie zgodzil. I gdzie pieprzysz szanowny WMG ze cie obchodzi cos NGI jak ostatnio cie nie widzialem na zadnym z naszych rp/misji a zaloze sie ze przebywasz u sm na kazdej sekundzie gdy mozesz
Pieprze fakt ze wedlug niektorych moze to sie zdawac dziecinne ale kurwa krew mnie zalewa jak widze co robicie z gosw
Powtorze jeszcze raz PHO KTORY NIE JEST W GOSW OFERUJE SWOJA POMOC, a ktos mu na to nie pozwala
Oczywiscie niech umiera gosw jak chcecie to se robcie wkoncu zostanie 'kochane sm' z Wagnerem i Gligiem i na tym mozna zakonczyc zywot naszego zakonu.
Bede walczyl do upadku gosw, a NGI ma go dotrwac
PS
Pieprze ze sensu moze i nie ma moja wypowiedz ale jestem wkurwiony totalnie i nie zawacham sie przed dalszymi krokami
WSZYSTKO jest przez SM przez to ze doszli poprostu: zostala zaklucona rownowaga mocy
Gdyby nie oni zapewne NGI dalejby prosperowalo i mialo sie dobrze ale doszli nowi i padl caly czar, a teraz jak jeszcze Xadas rozwaza odejscie zapewniam was ze oprucz niego nikt mnien ei powstrzyma przed usunieciem danych z polowy gosw, aktualnie usunalem wszystko co moje, dopoki kuzwa nie porwroci ngi macie sobie dac rade bez paru rzeczy.
Nawet Phoenix proponowal swoj kandydature na ngi impa ale jednak nasz (za przeproszeniem) pierdolony 3bitem Gligo sie nie zgodzil. I gdzie pieprzysz szanowny WMG ze cie obchodzi cos NGI jak ostatnio cie nie widzialem na zadnym z naszych rp/misji a zaloze sie ze przebywasz u sm na kazdej sekundzie gdy mozesz
Pieprze fakt ze wedlug niektorych moze to sie zdawac dziecinne ale kurwa krew mnie zalewa jak widze co robicie z gosw
Powtorze jeszcze raz PHO KTORY NIE JEST W GOSW OFERUJE SWOJA POMOC, a ktos mu na to nie pozwala
Oczywiscie niech umiera gosw jak chcecie to se robcie wkoncu zostanie 'kochane sm' z Wagnerem i Gligiem i na tym mozna zakonczyc zywot naszego zakonu.
Bede walczyl do upadku gosw, a NGI ma go dotrwac
PS
Pieprze ze sensu moze i nie ma moja wypowiedz ale jestem wkurwiony totalnie i nie zawacham sie przed dalszymi krokami
-
Volu
- Imię Postaci: Volu
- Xfire: misticjedi15
- GaduGadu: 3735888
Popieram Dreya i innych.
NGI to był kur*wa korzeń GoSW i teraz wy go tak po prostu roz*pier*dalacie?!
Poje*bało was całkiem. Bez NGI nie ma gry. Chce zobaczyć jak ŚM będzie się napier*dalać z OPJ...
NGI to był kur*wa korzeń GoSW i teraz wy go tak po prostu roz*pier*dalacie?!
Poje*bało was całkiem. Bez NGI nie ma gry. Chce zobaczyć jak ŚM będzie się napier*dalać z OPJ...
- Skulldron
- NGI - Mroczny Lord Sith

- Imię Postaci: Skulldron/Zoey
- Xfire: raven570
- GaduGadu: 8940709
Tak mnie wkurwiliście że postanowiłem wejść na to forum i kurwa likwidacja NGI to najbardziej pojebany pomysł świata, kurwa połowa osób odejdzie z GoSW teraz, czemu? Bo kurwa bez Sith w fabule nie ma gry. W reszcie popieram Dreydahha.
Ale też się wypowiem: Phoenix oferuje swoją pomocną dłoń spoza GoSW, a to jest kurwa coś godnego nagrodzenia. Seicel odszedł, jego prywatna sprawa, każdy będzie stawał(lub już był) przy takim wyborze, by wybrać 'mniejsze zło'. A teraz ostatnie zdanie: Jeżeli NGI pierdolnie, to obiecuje że osobiście napierdole wszystkim którzy się do tego przyczynili! Jeżeli tu kurwa nie będzie pożądnego CL'a to uznam że w chuja Gligorax wali chcąc wybrać TYLKO I WYŁĄCZNIE Faveksa na CL'a który nim kurwa niechce być! (Gdyby chciał, nie było by tego tematu). Powtarzam po raz ostatni: Ma być kurwa CL który opanuje i poustawia całe NGI! Skoro Faveks niechce być jestem za Pho. Tyle w tym temacie .
PS. Spróbuj to który ocenzurować to będzie miał przejebane, pozdro
Ale też się wypowiem: Phoenix oferuje swoją pomocną dłoń spoza GoSW, a to jest kurwa coś godnego nagrodzenia. Seicel odszedł, jego prywatna sprawa, każdy będzie stawał(lub już był) przy takim wyborze, by wybrać 'mniejsze zło'. A teraz ostatnie zdanie: Jeżeli NGI pierdolnie, to obiecuje że osobiście napierdole wszystkim którzy się do tego przyczynili! Jeżeli tu kurwa nie będzie pożądnego CL'a to uznam że w chuja Gligorax wali chcąc wybrać TYLKO I WYŁĄCZNIE Faveksa na CL'a który nim kurwa niechce być! (Gdyby chciał, nie było by tego tematu). Powtarzam po raz ostatni: Ma być kurwa CL który opanuje i poustawia całe NGI! Skoro Faveks niechce być jestem za Pho. Tyle w tym temacie .
PS. Spróbuj to który ocenzurować to będzie miał przejebane, pozdro
"Lece bo chceee, lece bo psionik goniiii mnieeee, czy są apteczkiii czy nieee, lece bo wciąż zabiiiić go chcę..." By Drey & Kosa
CD-Action \/3rgIL

CD-Action \/3rgIL

- Revel
- ŚM - Świadomy

- Imię Postaci: Revel
- Xfire: revel91
- GaduGadu: 11786066
To tylko zwykła rozrywka, bierzecie to wszystko do siebie, jakby ktoś wam dom skasował.
Rozumiem że to dla was wiele znaczyło, też bym się wk#rwił że ktoś usunął to, co lubię. Lecz bez przesady..
Ja oczywiście wolałbym żeby NGI zostało, gdyż stało się bardzo aktywne, gdyż dołączyli nowi. Ale to już nie moje zdanie, tylko WMG'ów.
Rozumiem że to dla was wiele znaczyło, też bym się wk#rwił że ktoś usunął to, co lubię. Lecz bez przesady..
Ja oczywiście wolałbym żeby NGI zostało, gdyż stało się bardzo aktywne, gdyż dołączyli nowi. Ale to już nie moje zdanie, tylko WMG'ów.
- Venril
- OPJ - Padawan

- Imię Postaci: Venril
- Xfire: valudax
- GaduGadu: 7100331
- Kontakt:
Proponuję do tego czasu dać CLa Phoenixowi, Vashowi lub Faveksowi i niech NGI prosperuje dalej.seicel koss pisze:Jedyne o co proszę to abyście pozostawili moją postać przy życiu. Mam nadzieję kiedyś wrócić.
No dobra skoro już zaczynacie podchodzić pod temat mój i ŚM to wam coś wyjaśnię.
Primo: Jeśli jeszcze raz ktoś powie, że NGI upadło przez ŚM to mu osobiście przypierdolę. NGI upadło przez to, że za przeproszeniem Seicel sie opierdalał i dał dupy z CL-owaniem, a nie przez to, że ŚM było najlepszą frakcją w GoSW. Proste i logiczne. Ludzie idą tam gdzie jest im najlepiej. Najlepiej było w ŚM, więc tam szli rekruci. Gdyby NGI prosperowało tak dobrze jak ŚM to nie byłoby tego tematu. Mówiąc, że to wszystko przez Świadomych pokazujcie jak bardzo macie we łbie najebane, bo gdyby nie ŚM to GoSW padło by w zimie, a nie teraz.
Secondo: Tak kurwa rzucajcie mi wszyscy teraz spamem na xf, obgadujcie między sobą, że NGI padło bo ''Favcio ma focha i nie chce być CL-em''. Powiem wam jedno: Chuj mnie to boli. To, że NGI padło wińcie Gliga, że uważa, że jestem Matką Boską Fatimską i tylko ja moge CL-ować, a reszta to bezmózgie zombie i sie nie nadają. Pierdole te wasze jebane skargi. NGI padło bo nie grało od pół roku i przez to że Glig dostał choroby, którą nazywa sie nadmiarem władzy. Glig chyba zapomniałeś, że GoSW jest dla nas i takie decyzje powinniśmy podejmować we wspólnym gronie. Chcesz usuwać NGI? Zapytaj członków czy tego chcą? Nie chcą? Spoko. Nie pasuje ci to? To oddaj nam podforum NGI i nie psuj zabawy z gry, a jak sie nie podoba to odejdź. Tyle z mojej strony.
Primo: Jeśli jeszcze raz ktoś powie, że NGI upadło przez ŚM to mu osobiście przypierdolę. NGI upadło przez to, że za przeproszeniem Seicel sie opierdalał i dał dupy z CL-owaniem, a nie przez to, że ŚM było najlepszą frakcją w GoSW. Proste i logiczne. Ludzie idą tam gdzie jest im najlepiej. Najlepiej było w ŚM, więc tam szli rekruci. Gdyby NGI prosperowało tak dobrze jak ŚM to nie byłoby tego tematu. Mówiąc, że to wszystko przez Świadomych pokazujcie jak bardzo macie we łbie najebane, bo gdyby nie ŚM to GoSW padło by w zimie, a nie teraz.
Secondo: Tak kurwa rzucajcie mi wszyscy teraz spamem na xf, obgadujcie między sobą, że NGI padło bo ''Favcio ma focha i nie chce być CL-em''. Powiem wam jedno: Chuj mnie to boli. To, że NGI padło wińcie Gliga, że uważa, że jestem Matką Boską Fatimską i tylko ja moge CL-ować, a reszta to bezmózgie zombie i sie nie nadają. Pierdole te wasze jebane skargi. NGI padło bo nie grało od pół roku i przez to że Glig dostał choroby, którą nazywa sie nadmiarem władzy. Glig chyba zapomniałeś, że GoSW jest dla nas i takie decyzje powinniśmy podejmować we wspólnym gronie. Chcesz usuwać NGI? Zapytaj członków czy tego chcą? Nie chcą? Spoko. Nie pasuje ci to? To oddaj nam podforum NGI i nie psuj zabawy z gry, a jak sie nie podoba to odejdź. Tyle z mojej strony.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
-
Volu
- Imię Postaci: Volu
- Xfire: misticjedi15
- GaduGadu: 3735888
W 100% popieram Favexa...Faveks pisze:No dobra skoro już zaczynacie podchodzić pod temat mój i ŚM to wam coś wyjaśnię.
Ja tam jestem za Pho lub Vash'em na CL'a NGI. Zamiast pierdolić to może przywrócimy NGI do życia albo zróbmy jakąś konferencje na której wszystko omówimy bez niepotrzebnych przekleństw jak tutaj etc.
-
Ragnar
- Imię Postaci: Ragnar
- Xfire: Rydholt
- GaduGadu: 2124297
Ja jestem żeby NGI było dalej.
A teraz coś ode mnie :
Może zamiast pisania postów w których są słowa
Zacznijmy DZIAŁAĆ!
1)
Zorganizujmy konferencję na xfire z
A) Gligorax
B) Wagner
C) Dahu jako Lider Jedi
D) NGI ( Chodzi mi o ludzi którzy są najdłużej czyli osoby takie jak SKulldron , Vash)
2)
Pamiętacie gdy Xarthes dostał PermBanana? Wtedy Pho przekształcił Jedi w Szarych Jedi (Przez niektórych uważany za "poraniony" pomysł) , lecz ja sądzę że dzięki niemu Jedi przetrwali czas Hmm dołka i pchnęli dalej z większą siłą i tak powstało Ostatnie Praxeum Jedi, to też moim zdaniem częściowo zasługa Exara bo gdyby nie on Jedi pewnie by padli.
Może czas na zmiany? Nowa Nazwa? Nowy Lider? (Nie chodzi mi o zmianę ideologi , ścieżki) ale coś trzeba robić a nie pisać posty typu ku.... , zakładać nowe tematy.
Zacznijmy działać!
A teraz coś ode mnie :
Może zamiast pisania postów w których są słowa
Zamiast pisania głupich bezsensownych ankiet by Boshi które i tak za przeproszeniem Gówno wniosą.Kurwa... ja Pierdolę
Zacznijmy DZIAŁAĆ!
1)
Zorganizujmy konferencję na xfire z
A) Gligorax
B) Wagner
C) Dahu jako Lider Jedi
D) NGI ( Chodzi mi o ludzi którzy są najdłużej czyli osoby takie jak SKulldron , Vash)
2)
Pamiętacie gdy Xarthes dostał PermBanana? Wtedy Pho przekształcił Jedi w Szarych Jedi (Przez niektórych uważany za "poraniony" pomysł) , lecz ja sądzę że dzięki niemu Jedi przetrwali czas Hmm dołka i pchnęli dalej z większą siłą i tak powstało Ostatnie Praxeum Jedi, to też moim zdaniem częściowo zasługa Exara bo gdyby nie on Jedi pewnie by padli.
Może czas na zmiany? Nowa Nazwa? Nowy Lider? (Nie chodzi mi o zmianę ideologi , ścieżki) ale coś trzeba robić a nie pisać posty typu ku.... , zakładać nowe tematy.
Zacznijmy działać!
Rycerz Jedi Ragnar
Uczeń Rycerza Cread'a
Uczeń Rycerza Cread'a
-
Dreydahh
- Technik

- Imię Postaci: Dreydahh
- GaduGadu: 6108891
- Kontakt:
konferencja wlasnie gowno wniesie (zapewne sie pobluzgacie i to all) po za tym mysle ze kazdy czlonek ngi by chcial ja przeczytac wiec bedziecie musieli ja opublikowac. Jako ze ja nie mam xf a ufam Phoenixowi po za tym on naprawde nadaje sie na impa mysle ze powinniscie go tez zaprosic jako ekhem moj przedstawiciel bo zapewnie nic nie spieprzy i bedzie 'walczyl' w slusznej sprawie i bedzecie mieli okazje go mianowac na imperatora bo zapewne on nim zostanie
-
Ragnar
- Imię Postaci: Ragnar
- Xfire: Rydholt
- GaduGadu: 2124297
A teraz tak jeżeli chodzi o Phoenixa , nie wiem miałem zwidy czy nie ale widziałem jak gra z Yavin niech się zdecyduję gra z nami czy nie. A nie skacze z kwiatka na kwiatek , byle tam gdzie grają , lepsza posada itp.
Rycerz Jedi Ragnar
Uczeń Rycerza Cread'a
Uczeń Rycerza Cread'a
- Zattara
- ŚM - Nowo Przybyły

- Imię Postaci: Zattara
- Xfire: vampirekenshin
- GaduGadu: 912421
Do wszystkich którzy mówią że SM jest złe (klniecie to ja też będę i chuj...) :
Ja pierdole co macie do ŚM? Mają być tylko wielcy źli i wielcy dobrzy? To ogromna bzdura i pojebana odrywka od rzeczywistości... Życie jest kurwa czarno białe a ŚM w pełni je reprezentuje korzystając z obydwu stron mocy i pierdoląc wszystkie zasady, ograniczenia, etyki i inne gówno... Jebać zasady żyjmy tak żeby wszystkim było lepiej... Cel uświęca pierdolone środki i chuj... dobranoc
edit: wybaczcie że ta wypowiedź może ale nie musi nie mieć sensu... Piłem buhahsahas dobranoc ;p
Ja pierdole co macie do ŚM? Mają być tylko wielcy źli i wielcy dobrzy? To ogromna bzdura i pojebana odrywka od rzeczywistości... Życie jest kurwa czarno białe a ŚM w pełni je reprezentuje korzystając z obydwu stron mocy i pierdoląc wszystkie zasady, ograniczenia, etyki i inne gówno... Jebać zasady żyjmy tak żeby wszystkim było lepiej... Cel uświęca pierdolone środki i chuj... dobranoc
edit: wybaczcie że ta wypowiedź może ale nie musi nie mieć sensu... Piłem buhahsahas dobranoc ;p
"Nigdy nie zwyciężysz wroga, którego twoja wyobraźnia uczyniła niepokonanym."
Mordimer Madderin
Mordimer Madderin