World of Warcraft
World of Warcraft
Jeśli połowa z was lubi World of Warcraft. Szczególnie lubi fabułę a jego przygoda ze światem World of Warcraft zakończyła się na Warcraft 3 to mam dla was w sumie jedną z fajniejszych ciekawostek. Wiele osób pewnie ciekawi dlaczego Rycerze Śmierci odłączyli się od Arthasa. Tutaj macie Filmik wyjaśniający to zagadnienie.
http://www.youtube.com/watch?v=e_oyXSSF ... re=related
Tutaj macie za to kolejną historie ze świata Wowa tylko że macie tutaj ją z Napisami Polskimi :] Mi się bardzo podoba zresztą jak wszystkim którzy kochają wowa.
Głównie spotkacie tutaj poprzednich Herosików Takich jak "Arthas" "Jaina Praudmore"
1.http://www.youtube.com/watch?v=wfTSn51f ... re=related
Dalej znajdziecie kolejne party tego filmiku. Powiem ogólnie że jest totalnie zajebisty tym bardziej że jest pokazane jak Legendarny Palladyn walczy z Arthasem śmierć itp może się zakręcić łza. Zobaczycie piękne nawrócenie się Arthasa na ścieżkę dobra.
To jest następna część całej seri.
2.http://www.youtube.com/watch?v=GeJ14jlO ... re=related
Przy okazji nie mogę się powstrzymać i muszę wam tylko powiedzieć ostatni tekst Arthasa kiedy koleś skończył opowiadać te opowieść.
Jeden z krasnoludów Pyta: A co się stało z Arthasem ?
<Arthas wchodzi do Karczmy w stroju Death Knighta z Ostrzem Mrozu>
Arthas:Niezła Opowieść!!! Prawie się Wzruszyłem!!! xDDD
http://www.youtube.com/watch?v=e_oyXSSF ... re=related
Tutaj macie za to kolejną historie ze świata Wowa tylko że macie tutaj ją z Napisami Polskimi :] Mi się bardzo podoba zresztą jak wszystkim którzy kochają wowa.
Głównie spotkacie tutaj poprzednich Herosików Takich jak "Arthas" "Jaina Praudmore"
1.http://www.youtube.com/watch?v=wfTSn51f ... re=related
Dalej znajdziecie kolejne party tego filmiku. Powiem ogólnie że jest totalnie zajebisty tym bardziej że jest pokazane jak Legendarny Palladyn walczy z Arthasem śmierć itp może się zakręcić łza. Zobaczycie piękne nawrócenie się Arthasa na ścieżkę dobra.
To jest następna część całej seri.
2.http://www.youtube.com/watch?v=GeJ14jlO ... re=related
Przy okazji nie mogę się powstrzymać i muszę wam tylko powiedzieć ostatni tekst Arthasa kiedy koleś skończył opowiadać te opowieść.
Jeden z krasnoludów Pyta: A co się stało z Arthasem ?
<Arthas wchodzi do Karczmy w stroju Death Knighta z Ostrzem Mrozu>
Arthas:Niezła Opowieść!!! Prawie się Wzruszyłem!!! xDDD

Re: World of Warcraft
Ty..........Arthas.........mieliśmy umowę <Ostrze Mrozu wbija się w śnieg obok Arthasa a on sam upada na kolana przed Duchem Króla Lisza>

- Zattara
- ŚM - Nowo Przybyły

- Imię Postaci: Zattara
- Xfire: vampirekenshin
- GaduGadu: 912421
Sprzedam hunter 72 lvl na dentargu! mam set s1 gladiator z TBC ! oferować się bo chce się tego gówna pozbyć ;< PIĆ PIĆ PIĆ PIĆ!!!
"Nigdy nie zwyciężysz wroga, którego twoja wyobraźnia uczyniła niepokonanym."
"Tak to już bowiem jest, że właśnie z cienia najlepiej dostrzec mrok, a blask tylko oślepia źrenice"
"Niebezpieczeństwem zadawania pytań jest to, iż możecie otrzymać odpowiedź"
"Kiedy patrzysz w otchłań, otchłań może zacząć patrzeć w Ciebie"
"Odważni nie żyją wiecznie, lecz tchórze nie żyją wcale"
Mordimer Madderin
"Tak to już bowiem jest, że właśnie z cienia najlepiej dostrzec mrok, a blask tylko oślepia źrenice"
Mordimer Madderin
- Dzykk
- Imię Postaci: Azah Raan
- Xfire: firebusterpl
- GaduGadu: 1858749
Sprzedam konto kumpla! 80 dk w rare zrobiony pod frost i 77 dk blood do wyexpienia w groszkach! D:

Sprzedasz konto?? A za ile?? Bo dla mnie każde inne konto na WoWie jest gówno warte. Co to za przyjemność kupić od kogoś konto i grać jego postaciami...już nie wspomnę o tym, że płacisz mu za rozrywkę i zabawę jakie odbył grając na tym kącie. Dla mnie to jak kupno obrazu...kupisz i wisi, a inni podziwiają... głupota totalna.
p.s. sprzedałem konto na d2 za 300zł xD
p.s. sprzedałem konto na d2 za 300zł xD
- Zattara
- ŚM - Nowo Przybyły

Dla mnie tak samo ale wielu ludzi kupuję więc pytam... Przywykłem do tego że w mmo nikt nie przywiązuje wagi do niczego, liczy się tylko wykoksana postać...
Mordimer Madderin
Mordimer Madderin
Dlatego ja przestałem grać w MMO, nie ma tam nic prócz PvP i nudnego expienia, wolę coś z klimatem.
Przykładowo patrząc dzisiaj myślę... Uwielbiałem WoWa, ale dzisiaj myślę że całkowicie zepsuł klimat Warcrafta.
W3 / FT miały przynajmniej jakąś fabułę, a te coraz to nowsze mmo są coraz bardziej wybajerowane ale nadal polegają tylko na tym żeby expić postać i nawalać się w PvP, ew poexpić i sprzedać postać, która dla niektórych jest warta nawet setki, tysiące zł , $ itp. Widziałem masę kont z wykokszonymi postaciami, które schodziły po ponad tysiąc zł... Zattara i Vash mają rację, nie liczy się nic poza tym.
Przykładowo patrząc dzisiaj myślę... Uwielbiałem WoWa, ale dzisiaj myślę że całkowicie zepsuł klimat Warcrafta.
W3 / FT miały przynajmniej jakąś fabułę, a te coraz to nowsze mmo są coraz bardziej wybajerowane ale nadal polegają tylko na tym żeby expić postać i nawalać się w PvP, ew poexpić i sprzedać postać, która dla niektórych jest warta nawet setki, tysiące zł , $ itp. Widziałem masę kont z wykokszonymi postaciami, które schodziły po ponad tysiąc zł... Zattara i Vash mają rację, nie liczy się nic poza tym.
To dziwne Anubis może grałeś na noobskich prywatach bo jak dla mnie wow nie jest nudny mi się bardzo podoba. Chcesz fabuły to idź na serwer Role Play wowa, tam są konkretne ekipy które grają profesjonalne rp sam widziałem. I co jeszcze możesz wyłapać zawieszenie konta jak byś takim np Rycerzem Śmierci wbił do karczmy ;]. Jak ktoś gra na gloobalu to czuje smaczek prawdziwej gry od 5 lvlu już można chodzić na instancje 5 osobowe. A klimat moim zdaniem można poczuć bo np Glig zwiedził sobie wszystkie miejsca z warcrafta3 ;]. Ja np przeżyłem świetną przygodę stając się jednym z Rycerzy Śmierci. Epickie Raidy 40 osobowe itp itp wszystko jak dla mnie jest git.
"Dla mnie tak samo ale wielu ludzi kupuję więc pytam... Przywykłem do tego że w mmo nikt nie przywiązuje wagi do niczego, liczy się tylko wykoksana postać..."
No i też mówisz źle bo wcale tak nie jest. Wiesz obowiązkiem jest posiadanie na wowie dobre wyposażenie aby pójść na taką Heroic Instancje dlatego dużo graczy musi zdobyć pierw dobry ekwipunek aby myśleć o w ogóle szansie dostania takich dobrych itemów. Przypominam że Global to nie Syfiaste Prywaty.
"Dla mnie tak samo ale wielu ludzi kupuję więc pytam... Przywykłem do tego że w mmo nikt nie przywiązuje wagi do niczego, liczy się tylko wykoksana postać..."
No i też mówisz źle bo wcale tak nie jest. Wiesz obowiązkiem jest posiadanie na wowie dobre wyposażenie aby pójść na taką Heroic Instancje dlatego dużo graczy musi zdobyć pierw dobry ekwipunek aby myśleć o w ogóle szansie dostania takich dobrych itemów. Przypominam że Global to nie Syfiaste Prywaty.

Tak czy siak wszystko opiera się na wielu godzinach spędzonych przed monitorem po to by zdobyć coś, by zamienić to na coś innego + zdobywanie doświadczenia twojej postaci(bo sam nie zdobywasz doświadczenia po za zapamiętywaniem jaki numerek na klawiaturze nacisnąć, by wykonać jakiś cios/czar), po przez zabijanie potworków. Czyli kokszenie postaci...Tyle, że ja akurat nie narzekam, aż tak bardzo na mmo, ponieważ czasem można se klepność i jak nie ma co do roboty to się poklika bez wysiłku...no i sam świat Warcrafta jest ciekawy. Tak czy siak ja czekam na SW: ToR.
No widzisz i znowu nie masz racji już ci mówię dlaczego. W świecie wowa zdobywa się też doświadczenie dla samego siebie nie tylko dla postaci. Dam ci prosty przykład.
1.Raidy:Żeby być dobrym graczem w świecie wowa nie wystarczy mieć dobrych itemów musisz zdobyć doświadczenie na Raidach/Instancjach z dupy się dowiesz kto ci jest potrzebny do Raidu ? Sądząc po takich właśnie co mówią że wow to jest gówno jak każde inne mmo. W wowie ludzie nie grają na botach jak w Mu Online czy Tibi czy innych gównach. Nie można korzystać z Bugów ani Czitów na kasę. Skorzystasz raz i twoje konto zostaje zbanowane więc raczej wow nie ma takiej samej lini działania jak w innych grach mmo.
2.Itemy: Z dupy się nie dowiesz na jakiej instancji się znajduje odpowiedni item dla ciebie.Musisz albo przeczytać gdzieś w necie co gdzie dla ciebie leci albo skorzystać z Addonna "Atlas Loter"
3.PvP: Żeby być dobrym na pvp trzeba mieć pojęcie o klasie którą się gra, stworzyć własny build co nie jest łatwe uwierz mi ja do tej pory sam bym takiego nie stworzył. A talenty to najważniejsza sprawa bo postać z źle rozdanymi statami to po prostu postać śmieć. Musisz również ułożyć sobie odpowiednio skille na pasku aby one się łączyły w twoim masowym ataku na gracza czy tam na bossa.
Chodzi o to że trzeba się na tym znać w wowie bo wow nie jest gównem jak jakieś mu online czy Knight online i inne syfy. Tutaj trzeba myśleć i nie chodzi tutaj tylko o koksowanie postaci na lvl 80 i posiadanie dosłownie wszystkiego w dupie. Tutaj nabija się już 60 lvl i po części zaczyna się dobra zabawa. Chodzi się na instancje z klasyka zdobywa się nowy Gear czasem wpada się na BG zwiedza się świat wowa. Itp jest wiele rzeczy w wowie czego inne gry nie mają.
1.Raidy:Żeby być dobrym graczem w świecie wowa nie wystarczy mieć dobrych itemów musisz zdobyć doświadczenie na Raidach/Instancjach z dupy się dowiesz kto ci jest potrzebny do Raidu ? Sądząc po takich właśnie co mówią że wow to jest gówno jak każde inne mmo. W wowie ludzie nie grają na botach jak w Mu Online czy Tibi czy innych gównach. Nie można korzystać z Bugów ani Czitów na kasę. Skorzystasz raz i twoje konto zostaje zbanowane więc raczej wow nie ma takiej samej lini działania jak w innych grach mmo.
2.Itemy: Z dupy się nie dowiesz na jakiej instancji się znajduje odpowiedni item dla ciebie.Musisz albo przeczytać gdzieś w necie co gdzie dla ciebie leci albo skorzystać z Addonna "Atlas Loter"
3.PvP: Żeby być dobrym na pvp trzeba mieć pojęcie o klasie którą się gra, stworzyć własny build co nie jest łatwe uwierz mi ja do tej pory sam bym takiego nie stworzył. A talenty to najważniejsza sprawa bo postać z źle rozdanymi statami to po prostu postać śmieć. Musisz również ułożyć sobie odpowiednio skille na pasku aby one się łączyły w twoim masowym ataku na gracza czy tam na bossa.
Chodzi o to że trzeba się na tym znać w wowie bo wow nie jest gównem jak jakieś mu online czy Knight online i inne syfy. Tutaj trzeba myśleć i nie chodzi tutaj tylko o koksowanie postaci na lvl 80 i posiadanie dosłownie wszystkiego w dupie. Tutaj nabija się już 60 lvl i po części zaczyna się dobra zabawa. Chodzi się na instancje z klasyka zdobywa się nowy Gear czasem wpada się na BG zwiedza się świat wowa. Itp jest wiele rzeczy w wowie czego inne gry nie mają.

- KameLeon
- Maskotka

- Imię Postaci: Khan
- Xfire: siwylisek
- GaduGadu: 6945259
Hah brak klimatu, właśnie jest klimat nawet jak grasz z ludźmi i spamią coś nie RPG, ale questy są genialne. I tyle, trzeba umieć grać, a nie ooo 5 lvl biłem w godzinę nie chce mi się. Jeszcze teraz wracam na posadę GM'a Ivil Serwer
i będę prowadził znowu RPG, dzięki temu, że je organizowałem wcześniej dołączyło przynajmniej 40 osób na ten serwerek.
- Zattara
- ŚM - Nowo Przybyły

Travis ma rację i popieram go w pełni, grałem trochę w wow'a i sam uznaje to za najlepszy MMO ale mimo tego za gra ma klimat i polega na czymś więcej niż nudnym expieniu to i tak wiele od MMO nie odbiega i nadal chodzi tylko o to żeby mieć postać z różnymi setami i innymi bajerami... A potem lecą tysiące.
Mordimer Madderin
Mordimer Madderin
No to Travis poległeś teraz 
60 lvl i dobra zabawa?? J się dobrze bawiłem już od 1 lvl, wymagający jesteś
Czyli tak czy siak z tego wynika, że o wszystkim musisz się dowiedzieć, nadal 0 w tym umiejętności, tylko wiedza...a nawet ja wiem, nie edąc na żadnych raidach, że w teamie potrzebny jest jakiś tank, hiler(czy jak mu tam) i ten co dużo dmg ściąga.Travis pisze:No widzisz i znowu nie masz racji już ci mówię dlaczego. W świecie wowa zdobywa się też doświadczenie dla samego siebie nie tylko dla postaci. Dam ci prosty przykład.
1.Raidy:Żeby być dobrym graczem w świecie wowa nie wystarczy mieć dobrych itemów musisz zdobyć doświadczenie na Raidach/Instancjach z dupy się dowiesz kto ci jest potrzebny do Raidu ? Sądząc po takich właśnie co mówią że wow to jest gówno jak każde inne mmo.
Po co w ogóle ten temat, nikt nie pisze o cheatach i kodach. Po co to? Nie potrzebne. Next>>Travis pisze:W wowie ludzie nie grają na botach jak w Mu Online czy Tibi czy innych gównach. Nie można korzystać z Bugów ani Czitów na kasę. Skorzystasz raz i twoje konto zostaje zbanowane więc raczej wow nie ma takiej samej lini działania jak w innych grach mmo.
Znowu wiedza...Travis pisze:2.Itemy: Z dupy się nie dowiesz na jakiej instancji się znajduje odpowiedni item dla ciebie.Musisz albo przeczytać gdzieś w necie co gdzie dla ciebie leci albo skorzystać z Addonna "Atlas Loter"
Wiedza i troszkę taktyki...a co do talentów, to podobno można je zresetować więc nie rób wielkiego hallo...a o i oczywiście znowu mowa i itemach...Travis pisze:3.PvP: Żeby być dobrym na pvp trzeba mieć pojęcie o klasie którą się gra, stworzyć własny build co nie jest łatwe uwierz mi ja do tej pory sam bym takiego nie stworzył. A talenty to najważniejsza sprawa bo postać z źle rozdanymi statami to po prostu postać śmieć. Musisz również ułożyć sobie odpowiednio skille na pasku aby one się łączyły w twoim masowym ataku na gracza czy tam na bossa.
[/quote]Travis pisze:Tutaj nabija się już 60 lvl i po części zaczyna się dobra zabawa. Chodzi się na instancje z klasyka zdobywa się nowy Gear czasem wpada się na BG zwiedza się świat wowa. Itp jest wiele rzeczy w wowie czego inne gry nie mają.
60 lvl i dobra zabawa?? J się dobrze bawiłem już od 1 lvl, wymagający jesteś