GTA San Andreas Multi Player
- KameLeon
- Maskotka

- Imię Postaci: Khan
- Xfire: siwylisek
- GaduGadu: 6945259
GTA San Andreas Multi Player
Zapraszam Wszystkie chętne osoby na serwer GTA San Andreas Multi-Player Night Life!
Reklamuje tutaj ten serwer, ponieważ nasze kochane GoSW jest uzależnione od RPG jakby nie patrzeć, dlatego jeżeli chcecie wczuć się w rolę:
- Członka bądź Lidera Organizacji Przestępczych: Gang - Szajka - Mafia
- Członka bądź Lidera Organizacji Porządkowych: Policja - Niebawem FBI oraz S.W.A.T
- Członka bądź Lidera Taxi - Straży - Salonu Motoryzacyjnego - Pogotowia.
to Zapraszam na http://forum.nl-rp.eu/index.php Oficjalne Forum Serwera! Oczywiście osoby, które chcą uczestniczyć w tym RPG muszą pobrać.
GTA San Andreas - Gra najlepiej wersja 1.00. Jeżeli pobierzecie inną wersję, następnie radzę pobrać cracka 1.00 i wrzucić do folderu z grą.
GTA Multi-Player - Mały plik, który umożliwia grę przez internet.
Dlatego jeszcze raz zachęcam do pobierania i do wspólnego grania.
Aktualnie na tym serwerze grające osoby z gosw to :
- Kochany Boshi - Policjant, gram rolę policjanta, który jest związany z miejscową szajką rodziny Ichimaru. Oni pomagają mi ja pomagam im.
- Travis - vCL szajki Ichimaru
- Oraz przyszły członek GoSW Shin
- CL szajki Ichimaru.
Publikuje serwer ponieważ, posiada on 50 slotów, ma bardzo dobre forum, a najwięcej osób było 15. Jak na tą grę wystarczy 30 osób na serwerze i będzie "Piknie". Dlatego zachęcam do wspólnej gry.
Reklamuje tutaj ten serwer, ponieważ nasze kochane GoSW jest uzależnione od RPG jakby nie patrzeć, dlatego jeżeli chcecie wczuć się w rolę:
- Członka bądź Lidera Organizacji Przestępczych: Gang - Szajka - Mafia
- Członka bądź Lidera Organizacji Porządkowych: Policja - Niebawem FBI oraz S.W.A.T
- Członka bądź Lidera Taxi - Straży - Salonu Motoryzacyjnego - Pogotowia.
to Zapraszam na http://forum.nl-rp.eu/index.php Oficjalne Forum Serwera! Oczywiście osoby, które chcą uczestniczyć w tym RPG muszą pobrać.
GTA San Andreas - Gra najlepiej wersja 1.00. Jeżeli pobierzecie inną wersję, następnie radzę pobrać cracka 1.00 i wrzucić do folderu z grą.
GTA Multi-Player - Mały plik, który umożliwia grę przez internet.
Dlatego jeszcze raz zachęcam do pobierania i do wspólnego grania.
Aktualnie na tym serwerze grające osoby z gosw to :
- Kochany Boshi - Policjant, gram rolę policjanta, który jest związany z miejscową szajką rodziny Ichimaru. Oni pomagają mi ja pomagam im.
- Travis - vCL szajki Ichimaru
- Oraz przyszły członek GoSW Shin
Publikuje serwer ponieważ, posiada on 50 slotów, ma bardzo dobre forum, a najwięcej osób było 15. Jak na tą grę wystarczy 30 osób na serwerze i będzie "Piknie". Dlatego zachęcam do wspólnej gry.
Re: GTA San Andreas Multi Player
Nigdy w to nie grałem ale może bym się skusił tylko nie wiem czy mi to nie przeszkodzi w RPG skoro nie znam SA. Kiedyśgrałem tylko w VC.
- KameLeon
- Maskotka

Pobierz sobie pograj z 2-3godz, żebyś zapoznał się z 1 miastem i tyle ;P
-
Infanymous
- OPJ - Padawan

Jutro ściągam SA :> (będę policjantem!!!)
Człowiek mądry więcej uczy się od swoich wrogów, niż głupiec od przyjaciół.
— Benjamin Franklin
Odwaga jest to brak wyobraźni.
— Rudyard Kipling
— Benjamin Franklin
Odwaga jest to brak wyobraźni.
— Rudyard Kipling
- Liga/Darxul
- ŚM - Fenker

- Imię Postaci: Darxul
- Xfire: liga997
- GaduGadu: 10018175
Często rpie w SAMP, ale na serwerach do 200 osób.
15 osób? Proszę... to są pustki na ulicach.
Z Ragnarem i Creadem założyliśmy gang i niezła rzeźnia była, Ragnar był kierowcą, Ja szefem a Cread moim ochroniarzem i w sumie jeszcze parę osób do nas dołączyło fajnie się grało.
Kiszka trochę, że tak mało osób...
Może się skuszę
15 osób? Proszę... to są pustki na ulicach.
Z Ragnarem i Creadem założyliśmy gang i niezła rzeźnia była, Ragnar był kierowcą, Ja szefem a Cread moim ochroniarzem i w sumie jeszcze parę osób do nas dołączyło fajnie się grało.
Kiszka trochę, że tak mało osób...
Może się skuszę
Fenker Darxul
Chętnie bym dołączył gdybyś uzbierał chociaż ze 100 osób bo tak jak darxul też gram na 200 osób, np:ls-rp
-
Scar Beal
- OPJ - Mistrz Jedi

- Imię Postaci: Scar Beal
- Xfire: Dahu07
- GaduGadu: 11118742
ja też się dołączam, ale gram na innym serwie. Może poszukajmy jakiegoś większego, gdzie razem będziemy jakąś beke robić

"Nie chce patrzeć jak GoSW się odradza, Chce patrzeć jak żyje."
Scar Beal
"Gdyby Bóg nie istniał, koniecznością stałoby się wynalezienie go. " Voltaire- Rezo
- OPJ - Adept

- Imię Postaci: Aaron
- Xfire: rezo95
- GaduGadu: 2460273
Ogólnie przetoczyłem się przez wiele takich serwerów. Na jednym było wszystko ok, tylko nie odpowiednie osoby wybierali na liderów frakcji. A to nieaktywny, a to jakiś za przeproszeniem ćwok. Po jakimś czasie dostałem do prowadzenia frakcję GSF. Przerobiłem ich dział, pododawałem listę terenów, listę biznesów i tworzyłem częste.. wątki? Przykładowo jeden z naszych przemycał broń przez granicę. Został zatrzymany, a my pośpieszyliśmy mu z pomocą. Ja siedziałem z tyłu w VAN'ie, a mój zastępca prowadził. Gdy dojechaliśmy do granicy zatrzymało nas wojsko. Nie pomyśleliśmy o tym i podczas przeszukania znaleźli w jego kieszeni prochy. Jako, że nie wiedzieli o mnie, gdy aresztowali go, wyskoczyłem i zabiłem jednego z żołnierzy, a drugiego postrzeliłem. Jechaliśmy dalej, gdy nasz człowiek zobaczył wóz, zaczął uciekać żołnierzom i wbiegł do tunelu na torach. Jechaliśmy za nimi po drodze trąbiąc na żołdaków, aż w końcu go dogoniliśmy. Za nami jechały wojskowe jeepy. I jak na złość (prawdopodobnie przez administratora) zaczął jechać pociąg. Na szczęście nam udało się wyjechać z tunelu (jeepy nie miały tyle szczęścia
). I to koniec? Nie, nawet nie wiem jakim cudem, ale przed tunelem stały dwa kolejne jeepy! A oczywiście, ja jako kierowca (po akcji na granicy zmieniłem niekompetentnego pracownika
) wcisnąłem gaz do dechy i wjechałem między nie. Gdy chcieli nas gonić, ich pilot stracił panowanie nad helikopterem (w końcu też gracz) i spadł na tory tym samym likwidując pościg. Po wszystkim szczęśliwie wróciliśmy do Los Santos, na negocjacje z Los Vagos czy coś takiego, dawno nie grałem.
Ja zawsze jak mnie gonili wychodziłem z gry ;p I zawsze udało się przemycić broń a co do twojego grania to rzeczywiście dawno bo Los Vagos było parę lat temu.
- Sworski
- NGI - Akolita

- Imię Postaci: Khali
- Xfire: sworski1991
- GaduGadu: 9746901
Ja gram na RPPL, tworzę aktualnie gang podobny do Boyz n' da' hood, mamy historie graffiti, notatnki, meline oskrytowaną teraz tylko wystarczy zrobić gang

- KameLeon
- Maskotka

Aktualnie gramy na www.gf-mz.net Serwer 70 osobowy i praktycznie ciągle zaludniony. Ja z Travisem jesteśmy w Yakuzie
.