Volu Cymes [NGI] - PRZYJĘTY

Obrazek

Jak oceniacie moje podanie?

Jestem na TAK
7
78%
Wstrzymuje się
1
11%
Jestem NIE
1
11%

Liczba głosów: 9

Awatar użytkownika
KameLeon
Maskotka
Maskotka
Imię Postaci: Khan
Xfire: siwylisek
GaduGadu: 6945259

Re: Volu Cymes [NGI]

Post autor: KameLeon »

Ty się nie ciesz tak Volu i nie zastawiaj wiekiem 13 lat :P.
Revel ma czasem akcje Xd, że pewnie 11 latkowi kazałby historie napisać na 6000 słów ;D wtedy byłby może na Tak :D
Obrazek
Volu
Imię Postaci: Volu
Xfire: misticjedi15
GaduGadu: 3735888

Post autor: Volu »

oj bidne dzieci xD
Awatar użytkownika
Dzykk
Imię Postaci: Azah Raan
Xfire: firebusterpl
GaduGadu: 1858749

Post autor: Dzykk »

1. Czepiam się tych interpunkcyjnych błędów, bo lubię, ale akurat nie wpływają na moją ocenę co do ciebie, a mają uzmysłowić ci, że popełniłeś błędy. To czepialstwo nie ma ci dopiec, tylko ci pomóc polepszyć swoją gramatykę, o.
2. Nie czepiłem się Bitwy o Yavin, tylko o znacznika czasu ABY, który oznacza Po Bitwie o Yavin. Napisałeś o zupełnie innych czasach, niż te w GoSW, dlatego miałem ALE.
3. Nie mam lat 18, a 16. Poza tym nie oceniam ludzi po wieku, gdyż mam znajomego, lat 12, który ma więcej we łbie niż co niektórzy 16 czy 17 latkowie. Prowadzi to do faktu, że nie mam nic przeciwko twojego wieku.
4. Jestem jaki jestem, czepiać się lubię xd

Z pozdrowieniami
Dzykka$$ny : * <3
Obrazek
Awatar użytkownika
Revel
ŚM - Świadomy
ŚM - Świadomy
Imię Postaci: Revel
Xfire: revel91
GaduGadu: 11786066

Post autor: Revel »

Nie chciało mi się tu kur#a pisać. Ale jak ktoś coś o mnie wspomina to nie ma przebacz, zwłaszcza w mym krytycznym stanie.

Posiadając wujka humanistę i rodziców wysyłających 12 latka do niego na korki przez 3 lata, nie trudno się później czepiać. Gdy dzień, w dzień ktoś Ci każde napisać opowiadania, opisy, list, zaproszenia itp. na 2000 słów *co tydzień 200 więcej ;/*. To później trudno nie odpuścić sytuacji, gdzie ma się możliwość zamiany miejsca. To sprawia satysfakcje i lekkie dowartościowanie się.
Jeśli ktoś nie wyczytał przesłania tego spamu, którego tu nie ma. To mówię, krytyka zawsze wpływa na gorliwość nauki. W sporcie, jak i w budzie, itp.

Przechodząc do podania. Historia jest słabo zbudowana, niezbyt ciekawa, a długość Ci odpuszczę. Przyczepie się jeszcze do tego je#anego oczoj#bnego, w dodatku pogrubionego koloru! Wiesz co to za katusze na kacu czytać takie coś?!
Wstrzymuje się - popraw historię, a zastanowię się nad zmianą głosu.
Volu

Czekam na zdanie imperatora...

Wy już zapomnieliście jak to WY pisaliście historie i jak WAM było ciężko... Weźcie przestańcie ciągle krytykować a szczególnie Ravel... Kij mnie to że na kacu jesteś ... Ja ci pić kazałem?... Niektórzy potrafią docenić wysiłek włożony w pracę... Lecz większość potrafi tylko krytykować... Mówię to w imieniu wszystkich składających podania ....
Awatar użytkownika
Dzykk
Imię Postaci: Azah Raan
Xfire: firebusterpl
GaduGadu: 1858749

Post autor: Dzykk »

Po głębszych przemyśleniach doszedłem do wniosku, że ze względu na trud włożony w pisanie, poprawianie et cetera oraz przez nerwy z powodu krytyki, będę na TAK, bo tak czy siak postarałeś się.
Obrazek
Volu

No przynajmniej jeden zauważył ...

@Jeszcze jeden taki nic niewnoszący komentarz i warn. - Rezo
Awatar użytkownika
Revel
ŚM - Świadomy
ŚM - Świadomy

No przykro mi, ale mam prawo krytykować to podanie, gdyż krytyka/ocena podania jest ważna do zaakceptowania. W tym temacie prawo ocenić składającego podanie ma każdy, nie jest napisane że zakazuje się krytykować którąkolwiek część podania. Nie zapomniałem jak mnie krytykowali gdy pisałem podanie, ale co mnie to obchodzi? Dzięki właśnie takiej surowości jakoś się wyrobiłem..
Jeżeli tak słabo znosisz krytykę, to przykro mi Cię poinformować że zmieniam swoje zdanie na NIE.

Na przyszłość proszę pisać mój nick poprawnie.
Volu

Revel pisze:No przykro mi, ale mam prawo krytykować to podanie, gdyż krytyka/ocena podania jest ważna do zaakceptowania. W tym temacie prawo ocenić składającego podanie ma każdy, nie jest napisane że zakazuje się krytykować którąkolwiek część podania. Nie zapomniałem jak mnie krytykowali gdy pisałem podanie, ale co mnie to obchodzi? Dzięki właśnie takiej surowości jakoś się wyrobiłem..
Jeżeli tak słabo znosisz krytykę, to przykro mi Cię poinformować że zmieniam swoje zdanie na NIE.

Na przyszłość proszę pisać mój nick poprawnie.
1. Widzisz nie zapomniałeś. Wiedziałeś jak ci było przykro gdy każdy się ciebie czepiał. To źle tamto źle...
Dzisiaj pisałem trzy razy historię. I dopiero tą wybrałem.
2. Jeden głos na nie mi nie zaszkodzi...
3. Mój błąd że źle napisałem ...
Awatar użytkownika
Liga/Darxul
ŚM - Fenker
ŚM - Fenker
Imię Postaci: Darxul
Xfire: liga997
GaduGadu: 10018175

Post autor: Liga/Darxul »

Skończ Volu z tym tłumaczeniem, jak ktoś ci wytyka błąd to go popraw, a nie konferencje prowadzisz.
Co do podania- PRZECIW
Fenker Darxul
Wagner
ŚM - Wielki Mistrz
ŚM - Wielki Mistrz
Imię Postaci: Arhael
Xfire: wagnerthenecromancer
GaduGadu: 4549862

Post autor: Wagner »

Planety Bespin i Hoth? Skończyliśmy już z takimi. Zagranie PowerGamingu strasznie rażącego w oczy: "Był najlepszym pilotem w Akademii" jako 15-latek? Panowie, bądźmy realniejsi, dobrze? Określanie czasów w ABY? Galaxy of Star Wars ma własne epoki o czym dobrze powinieneś wiedzieć. Przykro mi, historia z tak wielkimi błędami w ogólnie NIE POWINNA przejść - nie wspominając, że zadziwiło mnie iż ktoś był pozytywnie nastawiony. Aha, ogranicz te szczekanie o surowym ocenianiu. Zobacz jak wiele mankamentów musi zostać dokładnie Tobie wypomniane byś miał szansę je usunąć, a to i tak pewien stopień ułatwienia. Na NIE.
Obrazek
Mistrz Wagner
ClanLeader frakcji "Świadomi Mocy".
... i od niedawna WGM (Wielki GameMaster)
Awatar użytkownika
Zattara
ŚM - Nowo Przybyły
ŚM - Nowo Przybyły
Imię Postaci: Zattara
Xfire: vampirekenshin
GaduGadu: 912421

Post autor: Zattara »

Cała historia naszego świata jest hmm dla zielonego który wchodzi na to forum po raz pierwszy jakoś mało dostępna, sam dowiedziałem się o niej dopiero po napisaniu podania...
Może przy wzorze dołączyć coś typu : zanim napiszesz zapoznaj się ze światem GoŚW i link... Byłoby mniej wypadków z "ABY" i tak dalej...
"Nigdy nie zwyciężysz wroga, którego twoja wyobraźnia uczyniła niepokonanym."
"Tak to już bowiem jest, że właśnie z cienia najlepiej dostrzec mrok, a blask tylko oślepia źrenice"
"Niebezpieczeństwem zadawania pytań jest to, iż możecie otrzymać odpowiedź"
"Kiedy patrzysz w otchłań, otchłań może zacząć patrzeć w Ciebie"
"Odważni nie żyją wiecznie, lecz tchórze nie żyją wcale"
Mordimer Madderin
Mythh

Post autor: Mythh »

Na Nie z przyczyn, które podał Wagner.

Ogarnij świat i kalendarium GoSW zanim napiszesz historię raz jeszcze...
Volu

Płaczecie że do NGI nie chce nikt przyjść, a jak już ktoś przyjdzie to go wywalacie... Jaki w tym sens?

Hahaha :D Historia poprawiona :D Teraz proszę się wypowiadać :D i liczę na komentarze pozytywne :D
Awatar użytkownika
Revel
ŚM - Świadomy
ŚM - Świadomy

Historia oczywiście monotonna, już wiele tej podobnych widziałem i szczerze mówiąc, zaczyna to się robić bardzo nudne. ;/ Poza tym, jest w tej historii wiele powtórzeń, zwłaszcza "Volu to..", "Volu tamto...", itp.
Nie narzekaj, że włożyłeś w to tyle krwi i potu, gdyż to jeszcze jest historia pisana przy pomocy osoby trzeciej, co daje Ci u mnie kolejnego minusa. Poza tym, jak chcesz mówić że jestem starszy i wiem o wiele więcej, to spójrz na podania osób, w podobnym do Ciebie wieku, lub takim samym! W GoSW jest wiele osób dużo młodszych ode mnie które potrafią pisać lepsze, ciekawsze opowiadania od moich.
Aha, nie zapomniałem o twoim "wybuchu". Pozostaje przy NIE.

btw. Płaczemy że w NGI nikt nie gra, ale to nie znaczy że będą oni przyjmować kogokolwiek kto napisze podanie!
Zablokowany

Wróć do „Rekrutacja”