Zioła dla Jedi

Moderatorzy: Scar Beal, Xardas348, Rezo, Ragnar

Awatar użytkownika
Entu
OPJ - Adept
OPJ - Adept
Imię Postaci: Entu
Xfire: Retis

Zioła dla Jedi

Post autor: Entu »

Zioła dla Jedi Jak zwykle medytowałem w zaciemnionej sali treningowej. Z transu wyrwał mnie dźwięk komunikatora, Mistrz Ragnar kazał nam już iść do wahadłowca, cóż miałem zrobić zabrałem cały sprzęt i ruszyłem w stronę statku. Na miejcu był już Xantos, a Mistrz Ragnar siedział już za sterami przywitałem się ze wszystkimi i wylecieliśmy.Nie znałem celu podróży wiedziałem tylko że lecimy po jakieś zioła, po paru minutach byliśmy na miejscu. Tam przywitał nas dziwnie wyglądający humanoid przypominał pustynną żabę, no tyle że był niebieski...ale dobra my nie o tym, więc przybyliśmy na miejsce To "coś" zaprowadziło nas do ciekawego pomieszczenia, tam oczywiście zapytał "Kto z was tu dowodzi ?" automatycznie cofnąłem się w tył po paru sekundach Ragnar stał na środku sali wraz z nieznajomym. Zaproponował on Ragnarowi grę walczyli i każdy z nich zadawał jedno pytanie oczywiście wygrał Mistrz Ragnar wyszło na to że ten "nieznajomy" nazywał się Irrid dał nam zioła potrzebne dla Mistrza Beala zawarliśmy pokój bo mieszkańcy owej wioski potrzebowali ochrony...no i po tym wszystkim ruszyliśmy do Akaemii
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Raporty”