Nowe Forum

Obrazek

Ocena forum

Genialna (6)
8
33%
Bardzo Dobra (5)
1
4%
Dobra (4)
7
29%
Średniawa (3)
5
21%
Brzydka (2)
3
13%
Weś to usuń i nie strasz internetu!!! (1)
0
Brak głosów

Liczba głosów: 24

Awatar użytkownika
Xaro
GaduGadu: 7826102

Re: Nowe Forum

Post autor: Xaro »

Genialne! ale lepszy kolor miało poprzednie [scorn[
Niech Moc będzie z wami.
Awatar użytkownika
Phoenix
NGI - Wielki Lord Sith
NGI - Wielki Lord Sith
Imię Postaci: Van Sin | Exarius
Xfire: vansin
GaduGadu: 10570044

Post autor: Phoenix »

Właśnie poprzednie było dupiaste, wieszało się. To jest git :> [bigsmile]
Awatar użytkownika
Faveks
NGI - Imperator
NGI - Imperator

Post autor: Faveks »

Bart tematy są już przeniesione także już po ptakach. Chciałbym się jednak dowiedzieć czy autologowania nie będzie wogóle? To naprawdę uciążliwe jak trzeba za każdym razem ponownie się logować.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''

''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''

Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.

Faveks
Awatar użytkownika
Xardas348
Technik
Technik
Imię Postaci: Reyzer
Xfire: tfesek1
GaduGadu: 7298141

Post autor: Xardas348 »

Tak jak mówiłem autologwanie jest winą phpbb3. Tudzież jeśli wczytacie główna stronę a nie kod działania to macie autowywalenie z forum [unhappy] z czego ja też nie jestem zadowolony a dla ścisłości wręcz mnie to wkur... eh... Ale jak z edytuje sam Phpbb3 i załóżmy że nawet to naprawie to kolejnej łatki od teamu phpb3 już nie wgramy która poprawi inne błędy [shame]

A co
Bart pisze:Styl - ładny, lepszy niż na poprzednim forum.
Fajnie, że tym razem wszystko już chodzi z profilami userów. Ogólnie widzę, że wgranych jest kilka przydatnych rzeczy - no i w tym shoutbox, co bardzo mnie zresztą cieszy. Fajna rzecz.
Aha, ale zastanawia mnie czemu nie możnaby przenieść bazy danych z tamtego forum - w końcu chyba taka jest zaleta forów stawianych samemu - dostęp do bazy danych. Słyszałem, że są z tym jakieś problemy...może z czymś pomogę? Ekspertem nie jestem, ale trochę wiem, sam też znam o wiele lepszych ode mnie w tej dziedzinie ;)
Ogólnie ładnie tylko bardzo tylko to "tworzenie od nowa" mi nie pasuje.
Co do przenoszenia bazy to muszę się przyznać bez bicia że zrąbałem poprzednią bazę [cry]
A po za tym ugu ma blokadę w MySQL [cry]
A po za tym na starej bazie był śmietnik
W każdym razie Ave Faveks [bigsmile] [heart] za przeniesienie tematów [yyy]
Obrazek
Internet [Odetnij]
I co teraz?! ^.^
Awatar użytkownika
Faveks
NGI - Imperator
NGI - Imperator

Wszystko na mojej głowie. Forum jest skończone teraz trzeba popracować nad aktywnością członków. Pytanie: Ktokolwiek widział? Ktokolwiek wie? Gdzie jest Veryus?
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''

''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''

Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.

Faveks
Dreydahh
Technik
Technik
Imię Postaci: Dreydahh
GaduGadu: 6108891
Kontakt:

Post autor: Dreydahh »

Favcio pewnie musiał przenosić tematy bo inaczej by stracił postać XDD
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek
(\../) This is Bunny. Copy and paste bunny into
(O.o) your signature to help him gain world domination.
(> <)
NIGDY nie bedziesz tak ociekał zaje*****cią jak ja...
Awatar użytkownika
Faveks
NGI - Imperator
NGI - Imperator

Aleś ty mądry... Przeniosłem bo nikomu innemu się nie chciało. Mi to nie sprawia problemu, żeby kliknąć pare razy kopiuj-wklej. Mamy skończone forum i jest gitara. Nie ma co już tego roztrząsać, więc skoro mamy nowe forum to mogę jako pierwszy powiedzieć : NIE SPAMUJCIE.

Faveks
Awatar użytkownika
Xardas348
Technik
Technik

CO racja to racja Not fu**ing spam [stilldreaming] Hehe... Ale to nie koniec prac Dopiero teraz czeka nas zatrzęsienie jeśli chodzi o pracę nad WIELKIM GOSW [badsmile] A co do następnych posunięć będę informował na bieżąco póki co mój zdeka oftopowy post zakańcza działania nad startem ogółowym forum [matrix]
Obrazek
Internet [Odetnij]
I co teraz?! ^.^
Awatar użytkownika
Xaro
GaduGadu: 7826102

Post autor: Xaro »

Ale to jest świetne wszystko blisko nieźle zaprojektowane.
Niech Moc będzie z wami.
Awatar użytkownika
Xardas348
Technik
Technik

Exarius pisze:Dokładnie, jest określany czas.

Może by ubarwic forum uzupelnimy rangi ?
Oto moje 3 propozycje. Jezeli chcecie zeby byly napisy, to dopisze ale wedlug mnie lepiej ejst bez napisow.
JEDI
Obrazek
SITH
Obrazek
ŚM
Obrazek
VIP
Obrazek
Mam nadzieje że nie obrazisz się jak wy edytuje twoje jak to nazwać "bary/buttony" Bo robię naznaczanie do rang

EDIT: Nie będę jednak ich używał a zrobię tylko grupy żeby można było potem swobodnie dodać, a co dodania tych ikonek rangi to będę chciał rozmawiać jeszcze z Exariusem :}
Obrazek
Internet [Odetnij]
I co teraz?! ^.^
Awatar użytkownika
Revel
ŚM - Świadomy
ŚM - Świadomy
Imię Postaci: Revel
Xfire: revel91
GaduGadu: 11786066

Post autor: Revel »

A co będzie z edycją postów? Bo zauważyłem że post można edytować przez ok.30 min od napisania.. a to tylko denerwuje, przynajmniej mnie bo ja jestem typem który najpierw zamieszcza a potem się doszukuję błędów ;/
Awatar użytkownika
Xardas348
Technik
Technik

No i tu jest problem nie przywrócę edycji i już mówię dlaczego:
Ponieważ nie raz się skułem dając możliwość użytkownikom usuwania swoich postów, czy też edytowania ich i np. delikwent który coś tam złośliwie zagadał i doprowadził do ogólnej kłótni i burdy na forum potem usuwał swój post albo go tak przeedytowywał żeby nie było na niego i potem nie ma winnego itd co powoduje problemy nawet bardzo duże [beaten]

Wiem że brak tej edycji powoduje dla uczciwych użytkowników forum problemy, ale myślę też że nie będzie wam to bardziej przeszkadzało, jednak gdy naprawdę będzie to potrzebne przywrócę to ale wiem że istnieje ryzyko

Kolejną sprawą jest napisanie regulaminu forum, który byłby wyświetlany przy rejestracji i ewentualnie globalnie na każdym jednym forum
Obrazek
Internet [Odetnij]
I co teraz?! ^.^
Awatar użytkownika
Revel
ŚM - Świadomy
ŚM - Świadomy

Xardas348 pisze: Kolejną sprawą jest napisanie regulaminu forum, który byłby wyświetlany przy rejestracji i ewentualnie globalnie na każdym jednym forum
Z tego co pamiętam, to aby w każdym dziale był temat z Regulaminem, należy ustawić go jako "Ważne Ogłoszenie".
Awatar użytkownika
Xardas348
Technik
Technik

^.^ Nie o to mi chodzi, wiem jak ustawić go jako Globala. Ale mówię że trzeba napisać taki regulamin na forum że wszyscy mnie dobrze zrozumieli. [boss] Tudzież jeśli są chętni przyjmę pomoc.
Obrazek
Internet [Odetnij]
I co teraz?! ^.^
Awatar użytkownika
Revel
ŚM - Świadomy
ŚM - Świadomy