Potrzebuje Pomocy:Pilne

Obrazek
Awatar użytkownika
Entu
OPJ - Adept
OPJ - Adept
Imię Postaci: Entu
Xfire: Retis

Potrzebuje Pomocy:Pilne

Post autor: Entu »

A więc chciałem prośic was o pomoc poszukuję skinu tej rasy

1.http://www.ossus.pl/biblioteka/Mas_Amedda
2.http://www.ossus.pl/biblioteka/Darth_Wyyrlok_%28III%29 Bardziej tego ten wyżej to raczej zapoznanie.

Nie zmuszam nikogo do pomocy (bo nie mam takiej wladzy ^^)
ale prosze was o pomoc jeśli ktokolwiek taki posiada albo ktoś mógłby taki zrobic prosze napisac na X-fire : Retis albo na PW

PS : Jesli ktos moglby mi taki skin zrobic to prosilbym o to zeby postac miala kolor skory czerwony i tatuaze jak Darth Wyyrlok III tylko szate jakąś bardziej "Jedi" Z góry dziękuje wiem że są tu osoby na które można liczyć ^^.

(jeżeli kogoś uraziłem nie miałem takiego zamiaru)
Obrazek
Mythh

Re: Potrzebuje Pomocy:Pilne

Post autor: Mythh »

O ile pamiętam to nie istnieje chyba nawet model tej rasy, a stworzenie nowego to oczywiście kwestia czasochłonnego modellingu oraz skinningu (Od zera), także wątpie że ktokolwiek w GoSW jest w stanie podjąć się tego zadania gdyż wymaga to raczej stworzenie od zera całego modelu postaci...

Nie chcę gasić Twoich nadziei na ten skin ale niestety takie są fakty, przynajmniej nie widziałem ani nie słyszałem o takim lub podobnym modelu postaci więc jeśli się zwracasz o pomoc w tej kwestii to musisz się zwracać do kogoś kto zna się na modellingu postaci i kto może nałożyć odpowiednie jej tekstury.

Pozdrawiam i przepraszam jeśli podałem złe informacje, jestem raczej na bierząco pod tym względem ale cżłowiek nie jest nieomylny.
Awatar użytkownika
Xardas348
Technik
Technik
Imię Postaci: Reyzer
Xfire: tfesek1
GaduGadu: 7298141

Post autor: Xardas348 »

Gdzieś mi się rzucił podobny skin a co do modelingu zrobienie modelu nie było by aż tak trudne. Znaleźć jakiś zwykły skin pogrubić go stworzyć głowę i dłonie. Podmienić je z tymi ze skinu i gotowe i do tego prosto, nawet ja mógłbym pomóc tyle ze jak znajdę wolną chwilę i odnajdę plug-iny do maxa bo jak zwykle gdzieś je zgubiłem.
Obrazek
Internet [Odetnij]
I co teraz?! ^.^
Awatar użytkownika
Entu
OPJ - Adept
OPJ - Adept
Imię Postaci: Entu
Xfire: Retis

Post autor: Entu »

Jeżeli byś mógł byłbym naprawde wdzieczny ^^
Obrazek
Awatar użytkownika
KameLeon
Maskotka
Maskotka
Imię Postaci: Khan
Xfire: siwylisek
GaduGadu: 6945259

Post autor: KameLeon »

Na JK3 files kiedyś widziałem ten skin, ale niebieski bez tatuaży :P jak znajde edytuje post
Obrazek
Awatar użytkownika
Phoenix
NGI - Wielki Lord Sith
NGI - Wielki Lord Sith
Imię Postaci: Van Sin | Exarius
Xfire: vansin
GaduGadu: 10570044

Post autor: Phoenix »

A ja widzialem na forum filefronta ( w dziale moding) jak koles podawał W.I.P własnie Lordów Sith i tam był Wyyrlok
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kantyna”