Misja I - Rewolucja

Awatar użytkownika
Faveks
NGI - Imperator
NGI - Imperator

Misja I - Rewolucja

Post autor: Faveks »

<Słyszysz komunikat Imperatora Seicela, który chce Cię jak najszybciej widzieć>

Obrazek

Przeklęci zdrajcy! Będą umierać w cierpieniach! Lord Caedis, któremu powierzyłem opiekę nad Akademią na Ich'tarii zdradził mnie! Wypiął się na moją władze i wraz ze swoimi zaufanymi ludźmi planuje rewolucje! Nie możemy do tego dopuścić! Polecicie na Ich'tarie i zlikwidujecie
Caedisa wraz z jego uczniami. Niech każdy dowie się co dzieje się z ludźmi, którzy mi się sprzeciwiają!

Obrazek

Ich'taria jest bardzo ważną planetą dla Imperium, więc nie możemy pozwolić sobie na jej strate. Z tego co sie dowiedziałem Caedis będzie chciał uwolnić jednego ze swoich ludzi, który przebywa w areszcie. Będziecie czekać na niego przed więzieniem, a wojsko zaatakuje jego akademie.

Tymczasem w akademii na Ich'tarii..

Obrazek

Witajcie Bracia. Nadszedł czas naszej zemsty i naszej władzy. Przygotowywaliśmy się do tego żmudnie, szukając po całej galaktyce ludzi, którzy pomogliby nam w walce z Seicelem. Kadencja obecnego Imperatora kończy się właśnie dzisiaj. Od dzisiaj to my rządzimy planetą. Ich'taria ma być znakiem dla innych. Gdy ją zdobędziemy władcy innych planet staną po mojej stronie. NASZEJ stronie. Najpierw musimy uwolnić jednego z naszych ludzi. Został skazany za zdrade stanu, jednak jest po naszej stronie. Potem wyjdziemy na
miasto i zniszczymy oddziały Imperium. Czeka nas wielka bitwa i to my ją wygramy!

Cele:
1.Uwolnić sojusznika z więzienia.
2.Zniszczyć oddziały Imperium w stolicy i w kosmosie.
3.Dostać się do kwatery głównej Imperatora i zmusić go do zrzeknięcia się władzy.

Koordynaty:
:arrow: Akademia na Ich'tarii
:arrow: Stolica Ich'tarii
:arrow: Centrum dowodzenia floty Imperium
:arrow: Akademia na Asteroidzie

:arrow: Serwer: Prawdopodobnie będzie to serwer Phoenixa.
:arrow: Godzina: 19-20

Polecam również ściągnąć wszystkie pliki z działu download.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''

''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''

Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.

Faveks
Awatar użytkownika
Faveks
NGI - Imperator
NGI - Imperator

Re: Misja I - Rewolucja

Post autor: Faveks »

Misja przełożona z powodu braku aktywności członków. Postaram się zoorganizować misje jak najszybciej, lecz bez was nie zrobię wiele.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''

''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''

Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.

Faveks
Awatar użytkownika
Sworski
NGI - Akolita
NGI - Akolita
Imię Postaci: Khali
Xfire: sworski1991
GaduGadu: 9746901

Post autor: Sworski »

Przepraszam, że tu się udzielę.
JA już na podwórku siedziałem i było mi dobrze nie miałem zamiaru wracać do domu, lecz napisałem do Xardasa sms'a kiedy będzie ta misja żeby tylko zdążyć. Xardas napisał, że za chwilę będzie (18.55) już ktoś tam odpalał serwer aż tu nagle, że nie ma członków. Strasznie się zawiodłem na graczach. Rozumiem, że macie swoje powody albo już tak długo gracie, że wam się to nudzi. Ja nie mogłem się doczekać pierwszej misji, pewnie inni nowi też.
Chciałem się wyżalić. żal.pl wiem.
Dziękuje i pozdro
Obrazek
Awatar użytkownika
KameLeon
Maskotka
Maskotka
Imię Postaci: Khan
Xfire: siwylisek
GaduGadu: 6945259

Post autor: KameLeon »

Przepraszam, że się wypowiadam w tym temacie, ale jak Ragnar się zapytam.
Up sobie chyba nabija posty :P. Rób to skrycie jak Boshi, ale nie w tematach gdzie możesz warna załapać :P.
Obrazek
Awatar użytkownika
Phoenix
NGI - Wielki Lord Sith
NGI - Wielki Lord Sith
Imię Postaci: Van Sin | Exarius
Xfire: vansin
GaduGadu: 10570044

Post autor: Phoenix »

Ostatnio miałem troche imprez, ale będziemy mogli ruszyć z tym koksem :D
Awatar użytkownika
Vash

Post autor: Vash »

Wróciłem z 3 dniowego urlopu, teraz wieczory mam dla GoSW ;-)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Misje”