Komputer

Obrazek
Awatar użytkownika
Liga/Darxul
ŚM - Fenker
ŚM - Fenker
Imię Postaci: Darxul
Xfire: liga997
GaduGadu: 10018175

Re: Komputer

Post autor: Liga/Darxul »

Reyzer.... znajdź mi procesor o tych parametrach tańszy...znajdź mi to ci pogratuluje.
Venril, nie kupuje z hurtowni ^^"
A co nadchodzących lat, nie ma gier na razie, które pociągną moc Quada.
Moc Quada, w ogóle nie jest widoczna na Viście czy XP, dopiero mój kumpel na becie 7 ma Quada 2.4ghz, pełno aplikacji włączył specjalnie,2 gry, "zużycie procesora 3%".
Te, wszystkie nowe wymagania gier, to jest totalna bzdura, na moim gównie, co wyjdzie w to zagram, bez żadnych "ale".
A parametry mojego gówienka
Amd Athlon 64 2.6ghz
Ram 1024,
Radeon x1650 pro

Wiedźmin na high,gothic 3 high, Gta Medium/low(przez zajebiście kiepska konwersacje), crysis high, mass effect medium.

Venril,pogra na tym w pełno gier, przez wiele lat, chyba że zderzacz hadronów przyniesie sukcesy i będziemy mieli grafike nowej generacji ;d
Bo tak, to już nic nowego nie zrobią, teraz wszystko na siłę jest, najwyżej co raz więcej wielokątów.
Fenker Darxul
Awatar użytkownika
Xardas348
Technik
Technik
Imię Postaci: Reyzer
Xfire: tfesek1
GaduGadu: 7298141

Re: Komputer

Post autor: Xardas348 »

Dobra ale będziemy się przedrzeźniać. Komputery się szybko starzeją ogólnie wszystko co związane z techniką się starzeje i nikt na to nic nie poradzi. Komputer może działać dobrze przez 2 lata albo przez 5 lat wszytko zależny jaki będzie w ciągu tych kilku lat postęp. A jak komuś zależy na koniecznie czymś najszybszym no to brać wszystko co najnowsze jak leci ale mało kto da 30000 zł za kompa ;p. Ale odbiegamy od tematu Venril to co z tym kompem i jakie parametry ustalasz coś jeszcze polecić poradzić?
Obrazek
Internet [Odetnij]
I co teraz?! ^.^
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kantyna”