Podanie Quadon [NGI] - PRZYJĘTY
Re: Podanie Quadon [NGI]
Ja nie wiem zesrał się aby dojść do NGI i zamiast zamknąć japę i dziękować nam że w ogóle doszedł do GoSW po raz 30000000000000 to on po pierwszym RP już leci do Sith no kurwa mać. A mówiłem ci na gg że nie minie nawet tydzień z Piotrusiem(Azagoth) to się zakładałem że tygodnia kurwa nie przejdziesz u ŚM bo za głupi jesteś na to. Jak nie przypały twoje w grze to zachowanie, to kłótnie , to jakieś solówy z Fenixem....Boże.....

- KameLeon
- Maskotka

- Imię Postaci: Khan
- Xfire: siwylisek
- GaduGadu: 6945259
Już nie chcę wspominać o twoich ciągłych. To ode mnie zależy czy dostaniesz się czy nie. Wystarczy jedno moje słowo i lecisz. Nawet za to, że nie chciałem ci konta zarejestrować na Harrym Potterze mnie straszyłeś, że nigdy sobie nie dojde do GoSW. Głupota, a pobyt w jakiejś frakcji nie wiąże się ze sobą nawet trochę. Na RPG nic nie odpierdalałem, żadnych kłótni nie robiłem, tylko od rana miałem bardzo wielki spam od Aralusa na xfire jaki to ja jestem i jak gram. Dziwne, że zrobił to gdy się dowiedział, że chciałem przejść do Sith... Gdybym wcześniej się dowiedział, że w takim skladzie ruszy NGI to nawet o SM bym nie myślał. Tylko oczywiście o wszystkim dowiedziałem się za późno. Z resztą to było tylko jedno RPG.
A JA GO PRZYJMĘ!!!! BO MAM WŁADZE!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak poważnie, to najpierw może oceńmy podanie. Wszystkie części są napisanne starannie i treściwie. Pierwsza wersja historii była słaba, lecz poprawiona wygląda dużo lepiej. Co do samej twojej osoby...Wszyscy w GoSW poznali się na twoim zachowaniu i wszyscy wiemy, że już dawno cie w GoSW być nie powinno. Ja jednak tych twoich wybryków nie doświadczyłem. Gdy grałeś Lothosem grało mi się z tobą dobrze, a tylko w tym czasie graliśmy razem. Jedyna sytuacja, która mnie troche uderzyła to troche nieeleganckie zachowanie, gdy odchodziłeś (Coś o Gosw, naruto i wowie), no i staranie się o powrót. Wczorajszego RP nie widziałem, więc nie ocenie co tam się stało. Z Boshim ostatnio rozmawiam bardzo dużo i naprawdę nadal uważam (jeśli ktoś ma wątpliwości to niech wygrzebie sobie temat Boshiego z kantyny), że się zmieniłeś. Dlatego ja dam ci szansę. Przy świadkach uroczyście przysięgam, że jeśli Boshi będzie sprawiał jakiekolwiek najmniejsze kłopoty to ja odchodzę z GoSW. Uznam to jako swoją porażkę i biore odpowiedzialność za jego ewentualne czyny. GRATULUJEMY!
Podanie kandytata Quandon do frakcji Nowe Galaktyczne Imperium zostaje przyjęte.
Zapoznaj się z tematami w dziale ''Świat Galaxy of Star Wars''
Pościągaj niezbędne pliki z działu ''Download''
Oczekujemy rychłego spotkania z nami na serverze.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak poważnie, to najpierw może oceńmy podanie. Wszystkie części są napisanne starannie i treściwie. Pierwsza wersja historii była słaba, lecz poprawiona wygląda dużo lepiej. Co do samej twojej osoby...Wszyscy w GoSW poznali się na twoim zachowaniu i wszyscy wiemy, że już dawno cie w GoSW być nie powinno. Ja jednak tych twoich wybryków nie doświadczyłem. Gdy grałeś Lothosem grało mi się z tobą dobrze, a tylko w tym czasie graliśmy razem. Jedyna sytuacja, która mnie troche uderzyła to troche nieeleganckie zachowanie, gdy odchodziłeś (Coś o Gosw, naruto i wowie), no i staranie się o powrót. Wczorajszego RP nie widziałem, więc nie ocenie co tam się stało. Z Boshim ostatnio rozmawiam bardzo dużo i naprawdę nadal uważam (jeśli ktoś ma wątpliwości to niech wygrzebie sobie temat Boshiego z kantyny), że się zmieniłeś. Dlatego ja dam ci szansę. Przy świadkach uroczyście przysięgam, że jeśli Boshi będzie sprawiał jakiekolwiek najmniejsze kłopoty to ja odchodzę z GoSW. Uznam to jako swoją porażkę i biore odpowiedzialność za jego ewentualne czyny. GRATULUJEMY!
Podanie kandytata Quandon do frakcji Nowe Galaktyczne Imperium zostaje przyjęte.
Zapoznaj się z tematami w dziale ''Świat Galaxy of Star Wars''
Pościągaj niezbędne pliki z działu ''Download''
Oczekujemy rychłego spotkania z nami na serverze.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
- KameLeon
- Maskotka

Pozostaje mi tylko powiedzieć:
LOOL! 0.o
i jeszcze jedno:
Dziękuję =O
LOOL! 0.o
i jeszcze jedno:
Dziękuję =O
Teraz toś mi człowieku dał motywacje 0.o, przecież jak ja coś odpierdziele i ty odejdziesz to za godzine bede miał wjazd na chatę Xd.Faveks pisze:Przy świadkach uroczyście przysięgam, że jeśli Boshi będzie sprawiał jakiekolwiek najmniejsze kłopoty to ja odchodzę z GoSW. Uznam to jako swoją porażkę i biore odpowiedzialność za jego ewentualne czyny..
W sumie to Glig nie jedno krotnie się mnie pytał co do przyjęcia ciebie do GoSW nie wierzysz to sam go spytaj ;] Więc chyba jednak miałem coś do powiedzenia. A i teraz całuj po nogach Faveksa że cie przyjął. I dziękuj panu bogu że glig na wakacje bo wątpię naprawdę że byś się dostał do sith

Boshi po raz kolejny xD ja to widzę tak: rp będzie git przez jakiś czas, forum także. Ktoś Ci nadepnie na odcisk lub odwrotnie i zacznie się wielka kłótnia. Wszyscy już pokierowani stereotypem "boshi bad guy" zwalą wszystko na Ciebie, a Faveks straci pracę
GL&HF.
- KameLeon
- Maskotka

Teraz to na RPG nawet złego dialogu nie napisze, który mógłby w 1% wywołać kłótnie
. Wiesz co ja bym miał za życie jakby przeze mnie Faveks odszedł
. Ja nie miałbym życia xd.
- Pete_Be(a)st
- OPJ - Mistrz Jedi

- Imię Postaci: Azagoth'
- Xfire: petebeast997
- GaduGadu: 10062089
Faveks, niezłą inicjatywę podjąłeś z tą tzw. "resocjalizacją" Bena
Trzymajcie się mnie i tak w sumie nie am w GoSW... A niby jednka jestem czy cuś, alejednak mnie nie ma..i wogole. ODbra skonczmy temat zycze powodzenia. Bedę was obserwował bo to naprawdę ciekawe perypetie... heh.