Podanie Kerv Shan(NGI) - PRZYJĘTY
- KameLeon
- Maskotka

- Imię Postaci: Khan
- Xfire: siwylisek
- GaduGadu: 6945259
Re: Podanie Kerv Shan(NGI)
Mhm... jak na wiek to bardzo interesującą historie napisałeś, chodź sam nie jestem za wiele starszy od ciebie
.
Na Tak.
Na Tak.
Przekonał mnie do siebie
Jednak to on pisał wszystko 
Jak Najbardziej na TAK
Jak Najbardziej na TAK

- Skulldron
- NGI - Mroczny Lord Sith

- Imię Postaci: Skulldron/Zoey
- Xfire: raven570
- GaduGadu: 8940709
Hm... podanie nie najlepsze... ale jest w nim chyba wystarczająco informacji, których potrzebujemy... Raz kozie śmierć jak to mówią... jestem ZA
"Lece bo chceee, lece bo psionik goniiii mnieeee, czy są apteczkiii czy nieee, lece bo wciąż zabiiiić go chcę..." By Drey & Kosa
CD-Action \/3rgIL

CD-Action \/3rgIL

Przepraszam, ale dziś nie będę mógł zagrać tej misji.Zmieniam internet na netie i będe go miał dopiero po wekeendzie(piszę od kumpla)przepraszam za problemy 
Twoja próba zostanie, więc przeniesiona na innym termin. Życzymy szybkiego powrotu do sieci.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks