Warcraft III
- Liga/Darxul
- ŚM - Fenker

- Imię Postaci: Darxul
- Xfire: liga997
- GaduGadu: 10018175
Warcraft III
Yo! Nie będę się rozpisywał co to za gra, pytanie kto by grał? Potyczki jakieś 
Yogurt, wiem ze ty chetny bys był, widze ze Veryus tez pyka ;d
Więc zgłaszać się zrobię listę!
Yogurt, wiem ze ty chetny bys był, widze ze Veryus tez pyka ;d
Więc zgłaszać się zrobię listę!
Fenker Darxul
- Kranek
- ŚM - Nowo Przybyły

- Imię Postaci: Lanz
- Xfire: darthkranek
- GaduGadu: 10099658
Re: Warcraft III
Ja czasem w wolnych chwilach.
-
Reseken
- ŚM - Astrid

- Imię Postaci: Reseken
- Xfire: reseken
- GaduGadu: 10609349
Też z chęcią mogę czasem pograć.
- Dzykk
- Imię Postaci: Azah Raan
- Xfire: firebusterpl
- GaduGadu: 1858749
Nigdy! : F
Neno... nawet żeśmy klan mieli, to raz na jakiś czas mogę pyknąć... Skołujcie sobie tylko oryginały : D
Neno... nawet żeśmy klan mieli, to raz na jakiś czas mogę pyknąć... Skołujcie sobie tylko oryginały : D

- KameLeon
- Maskotka

- Imię Postaci: Khan
- Xfire: siwylisek
- GaduGadu: 6945259
Pobieramy patcha o ile się nie mylę 1.25a i gramy przez Garene:). Boshi gra na wielu modach przez W3
.
FoC -- Fight of Charakters.
Wybieramy drużyne, następnie po starcie wybieramy 1 z 20 postaci Anime
i jest siekanka. Zbieramy kase z potworów i kupujemy 6 itemów dla postaci, następnie spele na hp i lepsze dmg.
DoTa
Wybieramy jedną z 60 postaci W3 i każda drużyna ma za zadanie atakować miasta przeciwnika i bronić swoich. Co jakiś czas nasze miasta wysyłają 4-5 strażników.
MR - Murrder House
Jeden z paru graczy wciela się w ducha i prowadzi własna postać oraz ducha. Duch ma za zadanie 5 razy zabić każdego z graczy, lecz osoba będąca duchem nie może zdradzić kim jest. Dlaczego? Otóż ci którzy przeżyją muszą pod koniec gry zgadnąć kto był "przestępcą""Duchem". Gdy zgadną (Wybiorą imię-Nick podejrzewanej osoby) pojawiają się jako strzelcy i gonią przestępce
.
DT - Defend Tower
Mamy jednego robotnika, który tworzy nam wieżyczki. Hmm ale po co? Ponieważ na mapie jest wybrany tor, potwory co jakiś czas wybiegają z jednej jaskini i muszą dotrzeć do drugiej. Jeżeli nasze wieżyczki nie dadzą rady, (Nie zdołają zabić przeciwnika, a przeciwnik zdąży przejść z jednej do drugiej jaskini) zabiera nam z 50 pkt tyle ile zdołało uciec przeciwników. Nasze wieżyczki możemy modernizować. Ale co do modernizacji to wybieramy co jakiś czas bosa: Światła-Ognia-Wody-Natury-Ziemi-Ciemności. Gdy zdołamy go zabić, wtedy możemy stawiać nowe wieżyczki i je modernizować za pieniądze, które lecą z potworków.
FoC -- Fight of Charakters.
Wybieramy drużyne, następnie po starcie wybieramy 1 z 20 postaci Anime
DoTa
Wybieramy jedną z 60 postaci W3 i każda drużyna ma za zadanie atakować miasta przeciwnika i bronić swoich. Co jakiś czas nasze miasta wysyłają 4-5 strażników.
MR - Murrder House
Jeden z paru graczy wciela się w ducha i prowadzi własna postać oraz ducha. Duch ma za zadanie 5 razy zabić każdego z graczy, lecz osoba będąca duchem nie może zdradzić kim jest. Dlaczego? Otóż ci którzy przeżyją muszą pod koniec gry zgadnąć kto był "przestępcą""Duchem". Gdy zgadną (Wybiorą imię-Nick podejrzewanej osoby) pojawiają się jako strzelcy i gonią przestępce
DT - Defend Tower
Mamy jednego robotnika, który tworzy nam wieżyczki. Hmm ale po co? Ponieważ na mapie jest wybrany tor, potwory co jakiś czas wybiegają z jednej jaskini i muszą dotrzeć do drugiej. Jeżeli nasze wieżyczki nie dadzą rady, (Nie zdołają zabić przeciwnika, a przeciwnik zdąży przejść z jednej do drugiej jaskini) zabiera nam z 50 pkt tyle ile zdołało uciec przeciwników. Nasze wieżyczki możemy modernizować. Ale co do modernizacji to wybieramy co jakiś czas bosa: Światła-Ognia-Wody-Natury-Ziemi-Ciemności. Gdy zdołamy go zabić, wtedy możemy stawiać nowe wieżyczki i je modernizować za pieniądze, które lecą z potworków.
- Liga/Darxul
- ŚM - Fenker

Nie gram takich badziewi, anime,naruto,dbz, i kij wie co jeszcze.
Gram normalne potyczki,strategie itp...
A co do patcha najnowszy patch wydany przez Blizzarda to 1.23.
http://us.blizzard.com/support/article. ... leId=20673
Gram normalne potyczki,strategie itp...
A co do patcha najnowszy patch wydany przez Blizzarda to 1.23.
http://us.blizzard.com/support/article. ... leId=20673
Fenker Darxul
- KameLeon
- Maskotka

- Imię Postaci: Khan
- Xfire: siwylisek
- GaduGadu: 6945259
Sam jesteś badziewie ;P, to jest strategia, też mi się z początku nie podobało. Ale to jest o wiele lepsze od zwykłej gry, która się nudzi po 2 rozgrywkach. A w to można grać 10 razy xd.
- Liga/Darxul
- ŚM - Fenker

Grałem w DoTe z Vashem i mi się nie podoba, Vashowi bardzo jak chcesz z nim zagrać to mu napisz ^^' Co do innych też grałem, ja lubię normalną gre.
Boshi wiem, że gra się robi nudna jak się ciągle przegrywa xd
Boshi wiem, że gra się robi nudna jak się ciągle przegrywa xd
Fenker Darxul
- Dzykk
- Imię Postaci: Azah Raan
- Xfire: firebusterpl
- GaduGadu: 1858749
A ja właśnie preferuję taką DoTA'ę, Tower Defense i inne pierdoły. Bardzo fajna jest mapka Fantasy Life, wprost idealna do RP. Myślę, że można by było się zgrać kiedyś i zagrać partyjkę. : )

- Liga/Darxul
- ŚM - Fenker

O to mi chodziło Boshi ^^' Dodałem cię do listy, nie ma to jak prowokacja żeby zachęcić do gry 
Fenker Darxul
- Phoenix
- NGI - Wielki Lord Sith

- Imię Postaci: Van Sin | Exarius
- Xfire: vansin
- GaduGadu: 10570044
W sumie jak mi dzykk wkońcu przyniesie W3 to pogram ;;p