NGI - Zmiany

Obrazek
Awatar użytkownika
Faveks
NGI - Imperator
NGI - Imperator

NGI - Zmiany

Post autor: Faveks »

Witam!

Jak wszyscy dobrze wiecie 1 sierpnia 2009 jest jedną z kulminacyjnych dat w naszym klanie. W ten dzień miały się zakończyć wszystkie prace i rozpocząć kampania reklamowa GoSW. Nie wszystko poszło zgodnie z planem, ponieważ wiki nie jest jeszcze skończona, karty postaci również, a mapa praktycznie jest dopiero zaczęta. Wiadomo, że w wakacje bardzo spadła aktywność, paru ludzi odeszło, z braku chęci do gry, jednak jestem pewien, że to tylko chwilowe. Dlatego GoSW-ianie mobilizujmy się i kończmy to co zaczęliśmy. A teraz przejde do sedna sprawy:

Gligorax dziś wyjechał, lecz zdążył podjąć wcześniej jedną ważną decyzje dla całego klanu. Otóż obecny Clan Leader frakcji NGI Seicel z dniem wczorajszym stracił status CL-a, natomiast Ja zostałem wybrany nowym liderem naszej Sithowskiej frakcji. Czuję się zoobwiązany, aby dać to do ogólnej wiadomośći, gdyż już teraz chciałbym podjąć kilka decyzji i powiedzieć pare słów na temat ''Jak widzę przyszłość NGI''. Generalnie zmieni się trochę struktura frakcji, gdyż oprócz głównego lidera będe miał pod sobą trzech vCL, a fabularnie ''Wielkich Lordów''. Jeśli chodzi o personalia to na pewno jednym z nich będzie (oczwiście, jeśli będzie chciał) Seicel, ponieważ nadal jest on jednym z najbardziej doświadczonych członków GoSW. Drugim z Wielkich Lordów będzie (co jest już pewne) Dreydahh, ponieważ szukam ludzi, którzy pomagaliby mi tworzyć frakcje nie tylko w kwestii fabularnej, ale także graficznej, estetycznej, i ogólnie oprawy technicznej. Wszyscy wiemy, że to Dreydahh potrafi robić doskonale. Trzeci vCL nie jest jeszcze znany do końca, aczkolwiek mam dwóch kandydatów, z którymi prowadziłem wstępne rozmowy.

Mam zamiar trochę pozmieniać w NGI, żeby było ono jak najlepsze i przede wszystkim aktywne, bo z tym był ostatnio największy problem. Nad NGI zaczynam pracować wg pewnego planu, jednak narazie nie musicie się nim przejmować. Proszę tylko o parę rzeczy:

1. Aktualizacja skinów: Chciałbym, żeby każdym członek NGI przesłał do mnie na gg(5906661), lub xfire (faveks007) link do swojego skinu, ponieważ chciałbym odświeżyć lekko ''zakurzony'' download frakcji.
2. Nowe pliki: Od razu radze pobrać nowe modele żołnierzy Imperium (by Dreydahh) i nowy statek frakcyjny NGI (by Dreydahh).
3. RP: Wszystko moge fajnie zrobić. Skiny, modele, grafike na forum, wzór podania, zoorganizować server, jednak RP są dla was i bez was się odbywać nie będą. Liczę na aktywność NGI, gdy będzie informacja o RP. Mam przygotowany wątek fabularny na praktycznie cały sierpień, aż do rozpoczęcia kampani wrześniowej 2009, więc sesji na pewno nie zabraknie. Jeśli nic nie przeszkodzi nam w pracach pierwsze RP mam nadzieje już w weekend.

Mam nadzieje, że nie zawiodę was, gligoraxa no i przede wszystkim siebie. Podjąłem się tego zadania z taką samą ochotą jak i niepewnością, ponieważ nie wszystko zależy ode mnie. Myślę jednak, że jeśli naprawdę się postaramy to NGI może wznieść się na naprawde wysoki poziom. Będąć w ŚM nauczyłem się co to znaczy prawdziwa Sesja RPG, a od Wagnera nauczyłem się co to znaczy być dobrym CL-em. Dlatego nie nazywam się Faveks jeśli nie zrobie tego samego w NGI. Do zobaczenia na RP.

Pozdrawiam. Faveks
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''

''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''

Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.

Faveks
Dreydahh
Technik
Technik
Imię Postaci: Dreydahh
GaduGadu: 6108891
Kontakt:

Re: NGI - Zmiany

Post autor: Dreydahh »

Favcio na Imperatora! Ku chwale nowego CL
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek
(\../) This is Bunny. Copy and paste bunny into
(O.o) your signature to help him gain world domination.
(> <)
NIGDY nie bedziesz tak ociekał zaje*****cią jak ja...
Awatar użytkownika
Entu
OPJ - Adept
OPJ - Adept
Imię Postaci: Entu
Xfire: Retis

Post autor: Entu »

No to współczuje ci Favcio ^^ Jako nowy Imperator staniesz się głównym obiektem zamachów ;]
A może się zdarzyć że twoja dusza odłączona od ciała po śmierci zostanie wciągnięta odkurzaczem i sith'iańskie sztuczki na nic się nie zdadzą.

Pozdrawiam.
Obrazek
Awatar użytkownika
KameLeon
Maskotka
Maskotka
Imię Postaci: Khan
Xfire: siwylisek
GaduGadu: 6945259

Post autor: KameLeon »

:) Powodzenia ;d myślę, że odegrasz postać imperatora równie dobrze jak Seicel xd tylko bedziesz szybciej pisał xD
Obrazek
Awatar użytkownika
Vash

Post autor: Vash »

No i git majonez, teraz tylko znaleźć czas dla GoSW/NGI i ruszyć z rp.
Awatar użytkownika
Xardas348
Technik
Technik
Imię Postaci: Reyzer
Xfire: tfesek1
GaduGadu: 7298141

Post autor: Xardas348 »

Masz lekko przesrane bo ja jestem w GoSW i zaganiam do roboty i mówi ze wszystko co zrobiliście jest złe no ale taka ma natura potem to poprawiacie i jest zaje******! [grimace]
Obrazek
Internet [Odetnij]
I co teraz?! ^.^
gligorax
Imię Postaci: Sitrian Vo'
Xfire: gligorax
GaduGadu: 9948516

Post autor: gligorax »

Post bardzo budujący na duchu. Mam nadzieje, że nie skończy się tylko na tym. Favciu, czekamy. [*]
Nieodżałowanej pamięci Favcia. [*]
Favciu, czekamy.[*]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kantyna”