Star Wars The Force Unleashed na PC!
- Venril
- OPJ - Padawan

- Imię Postaci: Venril
- Xfire: valudax
- GaduGadu: 7100331
- Kontakt:
Star Wars The Force Unleashed na PC!

Źródło: http://www.cdaction.pl/news-7445/a-jedn ... date-.htmlI wyszło szydło z worka. Dowiedzieliśmy się właśnie, jakiego asa w rękawie miał LucasArts na Comic-Conie. Wbrew wcześniejszym tłumaczeniom, że blaszak jest za słaby na tę produkcję, zapowiedziano pecetową edycję Star Wars: The Force Unleashed!
Gra zostanie wydana w specjalnej wersji, nazwanej Ultimate Sith Edition. Znajdziemy w niej wszystkie dodatki DLC, które ukazały się i lub się pojawią. Jednym z nich będzie wydany jakiś czas temu na X360 i PS3 Jedi Temple. Drugie rozszerzenie, które otrzymają także właściciele konsol, pozwoli Starkillerowi – tajemniczemu uczniowi Dartha Vadera – zwiedzić pałac Jabby i zmierzyć się z Bobą Fettem.
Trzecia, a zarazem ostatnia dodatkowa misja może okazać się najlepszą. Wyruszymy bowiem na planetę Hoth, gdzie spenetrujemy Echo Base i a naszym przeciwnikiem będzie sam… Luke Skywalker!
Star Wars: The Force Unleashed – Ultimate Sith Edition trafi na pecety i komputery klasy Mac już tej zimy.
Oczywiście cieszymy się, ale jest to dość dziwny zabieg. Jeszcze rok temu twórcy twierdzili, że PC nie jest w stanie udźwignąć przygód Starkillera głównie ze względu na zaawansowaną fizykę. Cóż się zmieniło? Czyżby technologia tak poszła do przodu, że nagle nasze poczciwe blaszaki stały się na tyle mocne, by w pełni przenieść na nie najnowsze dzieło LucasArts? Bardziej prawdopodobnym jest, że autorzy chcieli po prostu ograniczyć piractwo, by jak najwięcej osób kupiło grę na konsolach. To się chyba udało (losy tajemniczego ucznia Vadera były najszybciej sprzedającą się produkcją w świecie "Gwiezdnych wojen").
- KameLeon
- Maskotka

- Imię Postaci: Khan
- Xfire: siwylisek
- GaduGadu: 6945259
Re: Star Wars The Force Unleashed na PC!
Cco najlepsze pewno będą większe wymagania niż na GTA IV Xd czy Gothic IV xd
- Liga/Darxul
- ŚM - Fenker

- Imię Postaci: Darxul
- Xfire: liga997
- GaduGadu: 10018175
Daj spokój pewnie jak każde konwersja będzie do dupy.... GTA IV jest tego przykładem na PC to kicha jest albo Devil May cry 3 i 4 dajcie sobie spokój ^^'
Fenker Darxul
- KameLeon
- Maskotka

- Imię Postaci: Khan
- Xfire: siwylisek
- GaduGadu: 6945259
Wątpię, że to będzie kicha, ze względu na to, że platformówka była wypaśnia :>. Mam nadzieję, że to będzie coś pięknego ;d.
-
Shilion
- Imię Postaci: Shilion
- Xfire: shilion112
- GaduGadu: 10962663
Ja na to czekałem! Nie mam PS'a więc nie mogłem zagrać a wersja przygód mojego ulubionego (z dwóch) Sithów na PC to dal mnie wybwawienie...
PS. Kupujemy grę , podpinamy Pada i ciśniemy! xD
PS. Kupujemy grę , podpinamy Pada i ciśniemy! xD
Uczeń Jedi Shilion
Mnie tam jakoś ta gra...obrzydła. Ten cholerny szum, przereklamowanie i wiele wiele innych sprawiło, że mam TFU po dziurki w nosie x)
Na konsole to była siekanka, a jakoś nie ciągnie mnie do nich. Do tego na pewno wyda to LEM, więc można liczyć na tragiczną cenę x)
Więc raczej sobie odpuszczę.
Na konsole to była siekanka, a jakoś nie ciągnie mnie do nich. Do tego na pewno wyda to LEM, więc można liczyć na tragiczną cenę x)
Więc raczej sobie odpuszczę.
- Cread
- OPJ - Adept

- Imię Postaci: Xantos Het'tir
- Xfire: deco103
Też nie przepadam za tym typem, ale czasem taka gra to świetna sprawa żeby się po szkole odprężyćBart pisze:Na konsole to była siekanka, a jakoś nie ciągnie mnie do nich.
Coż... zobaczymy co to będzie.
Adept Xantos Het'tir
- Dzykk
- Imię Postaci: Azah Raan
- Xfire: firebusterpl
- GaduGadu: 1858749
Po obejrzeniu trailera, wg mnie, zapowiada się właśnie takie drugie X-men Origins: Wolverine. Może fajnie wygląda krzyżowanie mieczy, ale co ma znaczyć cięcie kogoś mieczem świetlnym, które w żaden sposób nie zmienia jego wyglądu? Typowa siekanka, ot co. Użycie mocy urozmaiceniem. Szału nie będzie, ale zagrać można.Cread pisze:Też nie przepadam za tym typem, ale czasem taka gra to świetna sprawa żeby się po szkole odprężyć(np. taki Wolverine:Origins).

Oglądałem gameplay tej gry, nie widziałem nic ciekawego prócz siekania i ciekawego wyglądu mocy, niszczenia przy jej pomocy drzwi czy oddziaływania na inne postacie.
Ogólnie wg mnie na PC to hitem nie będzie, takie typowe siekanki dobre są na konsole i tam się można nimi cieszyć poniekąd, jednak ja wolę gry bardziej rozbudowane i wymagające czegoś więcej niż biegania i zabijania szturmowców i innych npc.
Tym co grają i będą grać życzę przyjemnej gry i wielu wrażeń...
Ogólnie wg mnie na PC to hitem nie będzie, takie typowe siekanki dobre są na konsole i tam się można nimi cieszyć poniekąd, jednak ja wolę gry bardziej rozbudowane i wymagające czegoś więcej niż biegania i zabijania szturmowców i innych npc.
Tym co grają i będą grać życzę przyjemnej gry i wielu wrażeń...
- Sworski
- NGI - Akolita

- Imię Postaci: Khali
- Xfire: sworski1991
- GaduGadu: 9746901
Jakoś na Lucas Arts się jeszcze nie zawiodłem. Może być ten pierwszy raz.
W sumie mi się podoba najbardziej to jak udoskonalili właśnie moc, która we wcześniejszych dziełach była ograniczona więc, dlatego mi się tak podoba. Możliwe być może że, kupię oryginałkę jeśli na forach pojawią się posty że, bez problemowo się gra.
Ogólnie informacja o tym że, gra wychodzi na PC mnie ucieszyła ale nie zaskoczyła
W sumie mi się podoba najbardziej to jak udoskonalili właśnie moc, która we wcześniejszych dziełach była ograniczona więc, dlatego mi się tak podoba. Możliwe być może że, kupię oryginałkę jeśli na forach pojawią się posty że, bez problemowo się gra.
Ogólnie informacja o tym że, gra wychodzi na PC mnie ucieszyła ale nie zaskoczyła

- Skulldron
- NGI - Mroczny Lord Sith

- Imię Postaci: Skulldron/Zoey
- Xfire: raven570
- GaduGadu: 8940709
Niestety to TFU nie będzie takie jak na PS3. Można powiedzieć że TFU który ma się pojawić na naszych kochanych pecetach jest tak jakby drugą częścią do tego co było na ps3. Nie będzie już takie dobre, jak na konsole, pomimo tego warto zagrać ;]
"Lece bo chceee, lece bo psionik goniiii mnieeee, czy są apteczkiii czy nieee, lece bo wciąż zabiiiić go chcę..." By Drey & Kosa
CD-Action \/3rgIL

CD-Action \/3rgIL

-
Binol
- Xfire: binol
- GaduGadu: 2255225
Nie wiem gdzieś to wyczytał. Ale źle to zinterpretowałeś.
Można spać spokojnie
Czyli podstawa + Infinities.Gry-Online pisze:Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Edition to specjalna wersja gry akcji, osadzonej w kultowym uniwersum Gwiezdnych Wojen. Oprócz podstawowej wersji produktu tytuł zawiera również trzy nowe poziomy, które odsłaniają przed nami wydarzenia, jakie działy się pomiędzy nową a starą trylogią kinową.
Można spać spokojnie