Wprowadzenie.

Obrazek
Wagner
ŚM - Wielki Mistrz
ŚM - Wielki Mistrz
Imię Postaci: Arhael
Xfire: wagnerthenecromancer
GaduGadu: 4549862

Wprowadzenie.

Post autor: Wagner »

Witajcie, Świadomi Mocy.
Jak zauważyliście, są już wakację i liczba RP bardzo się zmniejszyła. Nie mam oto do Was żadnego żalu - w końcu wakacje są tylko po to by porządnie odpocząć przed nadchodzącym rokiem szkolnym/życiem prywatnym bądź zawodowym. Nie mniej jednak żaden urlop nie może trwać wiecznie oraz ktoś musi wziąć się za sprawy organizacyjne w celu dalszego, bez problemowego prosperowania frakcji. Ostatnimi czasy, kiedy kilka osób jeszcze grało były przeprowadzone dość ważne momenty fabularne, które ma podłoże przyszłej gry w Akademii. Czego oczekuję? Mam nadzieję, że ustalimy wspólnie termin kiedy będziecie mogli zostać wprowadzeni - oczywiście w tym temacie z możliwością wypowiedzenia się. By nie było nieścisłości podaję listę osób:
  • - Phil.
    - Revel.
    - Aralus.
    - Zattara.
    - Ephemeral
    - Lady Wu Tang.
*Podkreślone osoby to zagrożene wyrzuceniem z frakcji z powodu braku usprawiedliwień nieobecności.

Zezwalam na samodzielne wymyślenie wątku wprowadzenia, postaramy się zorganizować z Faveksem RP na którym zostanie ono odegrane. W przypadku braku dłuższego odzewu przez wyżej wymienione osoby nie gwarantuję szybkiego powrotu do świata GoSW a co w gorszym przypadku, wyrzucenie z frakcji ŚM.
Macie jeszcze czas, gdyż termin jest do ustalenia.

Coś o nowym miejscu położenia Akademii?

Obrazek

Tereny na razie odkryte były piaszczyste. Wydaje się być nie zamieszkana od setek lat. Zawiera w sobie moc, która wywołuje dziwne reakcje wśród niektórych Świadomych. Pozostałości budowlane i ruiny są architektury znacznie starszej niż kompleks na Goontil.

Kontakt ze mną:

Gadu Gadu:
4549862.
X-fire: wagnerthenecromancer

Proszę wypowiadać się w tym temacie w sprawie terminu!

Dziękuję i pozdrawiam. Wagner.
Obrazek
Mistrz Wagner
ClanLeader frakcji "Świadomi Mocy".
... i od niedawna WGM (Wielki GameMaster)
Awatar użytkownika
Revel
ŚM - Świadomy
ŚM - Świadomy
Imię Postaci: Revel
Xfire: revel91
GaduGadu: 11786066

Re: Wprowadzenie.

Post autor: Revel »

Powołuje na swego obrońcę, siebie samego!

Otóż jak można się domyślić, ostatnimi czasy trwają wakacje - czas radości dla uczniów. Wszyscy się cieszą i wyjeżdżają na wakacje, jak najdalej od miejsca zamieszkania.
Mój klient też wyjechał, był w Chorwacji, a do teraz przesiaduje u rodziny na Dolno Śląskiej Wsi - Górce Sobockiej. Jego jedyny dostęp do internetu to laptop z internetem bezprzewodowym. Jak wszyscy wiedzą, internet bezprzewodowy + odległość od "cywilizacji" + burze pogarszające sygnał = eHiroszima. Revel uwzględniał że zamierza zagrać podczas wakacji, lecz później uwzględnił na forumowym czacie, że nie może grać z powodu mapy ŚM która nie chce się wczytać. Niestety zapomniał on os wpisaniu tego w usprawiedliwieniach i teraz bardzo żałuje. Kolejnym powodem jest eHiroszimowy transfer - czyli 1-10 kb/s, ludzie! I jak tu ściągnąć mapę?
Następnie chce przedstawić że mój klient będzie miał takie warunki informatyczne do prawdopodobnie pierwszej połowy Sierpnia bieżącego roku. W skrócie, nie może on brać udziału w żadnym RP do tego czasu.

Wysoki sądzie, zdaje się teraz na Pańską łaskę.
Wagner
ŚM - Wielki Mistrz
ŚM - Wielki Mistrz

Uprzejmie informuję iż w następnym tygodniu zostają wprowadzone następujące osoby:
  • - Ephermeral.
    - Zattara.
W sprawie dalszych informacji prosimy zwrócić się do GameMasterów.

@Revel
Wysoki Sąd uniewinnia cię, tym samym wykreśla z listy zagrożonych.
Obrazek
Mistrz Wagner
Awatar użytkownika
Lady Wu Tang
ŚM - Nowo Przybyły
ŚM - Nowo Przybyły
Imię Postaci: [ Lady ] Wu Tang
Xfire: ladywutang
GaduGadu: 9539824

Post autor: Lady Wu Tang »

Wyjaśnienia.. ehh.

Ostatnio moja aktywność spadła.. wręcz od początku wakacji, a nawet wcześniej.
Pierw było to spowodowane bezsennością, która nawet teraz nie ustępuje.
Teraz przeszkadza mi stan zdrowia, prawdopodobnie do końca przyszłego tygodnia będę jeszcze niezdolna do RP.
Staram się przynajmniej raz dziennie wchodzić na forum, ale nie mam sil na grę.. przepraszam za to.
Wrócę do gry, jak wyzdrowieje.. o ile będzie do czego wracać.
Wagner
ŚM - Wielki Mistrz
ŚM - Wielki Mistrz

Lady Wu Tang pisze:Wyjaśnienia.. ehh.

Ostatnio moja aktywność spadła.. wręcz od początku wakacji, a nawet wcześniej.
Pierw było to spowodowane bezsennością, która nawet teraz nie ustępuje.
Teraz przeszkadza mi stan zdrowia, prawdopodobnie do końca przyszłego tygodnia będę jeszcze niezdolna do RP.
Staram się przynajmniej raz dziennie wchodzić na forum, ale nie mam sil na grę.. przepraszam za to.
Wrócę do gry, jak wyzdrowieje.. o ile będzie do czego wracać.
Spokojnie. Usprawiedliwiałaś się wcześniej, tylko zapomniałem wykreślić cię z tej listy, wybacz. Będziesz wprowadzona w odpowiednim Tobie terminie. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Ostatniego zdania "O ile będzie do czego wracać" nie zrozumiałem, ale to nie ważne.
Obrazek
Mistrz Wagner
Awatar użytkownika
flaber6
Imię Postaci: Kerv
Xfire: flaber6

Post autor: flaber6 »

Proszę o dodanie mnie do kolejki, ponieważ chciałbym zostać wprowadzony do gry.
Obrazek
Awatar użytkownika
Zattara
ŚM - Nowo Przybyły
ŚM - Nowo Przybyły
Imię Postaci: Zattara
Xfire: vampirekenshin
GaduGadu: 912421

Post autor: Zattara »

A co z terminem panowie i panie? Ustalimy coś w końcu? Teraz w wakacje to mi raczej każdy termin pasuje prócz 27->01 bo możliwe że będę wtedy na woodstocku... Ogólnie chciałbym wiedzieć żeby na pewno nic mi nie wypadło.
"Nigdy nie zwyciężysz wroga, którego twoja wyobraźnia uczyniła niepokonanym."
"Tak to już bowiem jest, że właśnie z cienia najlepiej dostrzec mrok, a blask tylko oślepia źrenice"
"Niebezpieczeństwem zadawania pytań jest to, iż możecie otrzymać odpowiedź"
"Kiedy patrzysz w otchłań, otchłań może zacząć patrzeć w Ciebie"
"Odważni nie żyją wiecznie, lecz tchórze nie żyją wcale"
Mordimer Madderin
Wagner
ŚM - Wielki Mistrz
ŚM - Wielki Mistrz

Postaramy się, aby wszyscy aktywni gracze zostali wprowadzeni do 20 lipca. Otóż właśnie w tym terminie rozpoczną się kolejne Wolne RP wraz z wieloma nowymi reformami by je jeszcze bardziej udoskonalić. Myślę, że będziecie zadowoleni.

PS: Proszę nie pisać w sprawach ŚM do "Mistrza" Veryusa. Nie będzie uczestniczył w sesjach RP ani integrował w sprawy frakcji póki ma urlop uzasadniony znudzeniem i braku chęci do gry.
Obrazek
Mistrz Wagner
Wagner
ŚM - Wielki Mistrz
ŚM - Wielki Mistrz

Dzisiaj (Do godziny 24) mija termin wprowadzania do fabuły. Dziękujemy (piszę także w imieniu Faveksa) za potraktowanie sprawy odpowiednio i uczestniczenie ;). Wkrótce udzielę dalszych informacji na temat sesji, serwera i terminów.
Obrazek
Mistrz Wagner
Zablokowany

Wróć do „Świadomi Mocy”