Zlot GoSW- realne?
- Liga/Darxul
- ŚM - Fenker

- Imię Postaci: Darxul
- Xfire: liga997
- GaduGadu: 10018175
Zlot GoSW- realne?
Tak więc dużo było o tym mówione ale nagle zapomnieliśmy o naszym wymarzonym zlocie.
Czy jest to dalej realne? Kto by się na takie coś pisał? No i jeszcze miejsce wybrać, chodźmy zlot na jeden dzień połazić po mieście pogadać....
Ja bym mógł się zjawić tylko żeby to za daleko nie było.
Czy jest to dalej realne? Kto by się na takie coś pisał? No i jeszcze miejsce wybrać, chodźmy zlot na jeden dzień połazić po mieście pogadać....
Ja bym mógł się zjawić tylko żeby to za daleko nie było.
Fenker Darxul
- Pete_Be(a)st
- OPJ - Mistrz Jedi

- Imię Postaci: Azagoth'
- Xfire: petebeast997
- GaduGadu: 10062089
- Cread
- OPJ - Adept

- Imię Postaci: Xantos Het'tir
- Xfire: deco103
Re: Zlot GoSW- realne?
Prawdopodobnie wybiore się do rodzinki w wakacje, może się spotkamy.. na jakimś browcuPete_Be(a)st pisze:Wbijać do Poznania i tyle odemnie...
Adept Xantos Het'tir
Do Poznania Cread chcesz jechać taki hektar, a do mnie masz niecałe 40 km i jeszcze nie przyjechałeś xD Kolejny temat o zlocie i prawdopodobnie po raz kolejny skończy się lipą. Wiadomo jak to jest: mieszkamy w różnych częściach Polski, większość członków jest niepełnoletnia i bez zgody rodziców nie będą mogły przyjechać, a zresztą na zjazd jednodniowy nawet się nie ma co pakować, bo jak to kiedyś Travis ujął ''nie będe się tłukł 4h w pociągu, żeby zobaczyć jak wygląda twoja morda i wrócić''. Ode mnie: Mało realne. Chociaż cholernie chciałbym się z wami spotkać.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
- Cread
- OPJ - Adept

Ty do mnie też masz niecałe 40 km i jeszcze nie wpadliście ze Skullem 
A do Poznania i tak planuje się wybrać od dłuższego czasu.
A do Poznania i tak planuje się wybrać od dłuższego czasu.
Adept Xantos Het'tir
-
Ragnar
- Imię Postaci: Ragnar
- Xfire: Rydholt
- GaduGadu: 2124297
Jak pojedziesz do Poznania Cread to powiedz to też wpadnę do Pjotrusia. Poznań dla mnie też dobre miejsce bo mam niedaleko.
A pewnie cały ten zlot skończy się jak zawsze na planowaniu![Ironman! [ironman]](./images/smilies/the_iron_man.png)
A pewnie cały ten zlot skończy się jak zawsze na planowaniu
Rycerz Jedi Ragnar
Uczeń Rycerza Cread'a
Uczeń Rycerza Cread'a
- Pete_Be(a)st
- OPJ - Mistrz Jedi

No to chłopcy... Jak inni nie chcą, nie będziemy ich zmuszać
Wbijajcie do P-ń. Pokaże wam jak się tam zajebiście zyję
Jeżeli wszyscy razem się nie możemy spotkać, to zato jakoś cząstkowo.
- Liga/Darxul
- ŚM - Fenker

Spoko nie ma sprawy Poznań Rulez, 120km mam tylko xd
Tylko najpierw uzbieram kaski trochę co najmniej ze 100zł w końcu nie pojadę tyko żeby pogadać coś walniemy se ;D
Tylko najpierw uzbieram kaski trochę co najmniej ze 100zł w końcu nie pojadę tyko żeby pogadać coś walniemy se ;D
Fenker Darxul
Powraca temat zlotu powraca i wasz ukoffany Dresden
a więc bede śledził ten wontek i jestem jak najbardziej ZA, z resztą jak zawsze ;p teraz juz jestem po wszystkich egzaminach maturach itp czyli mam wyje***e na wszystko i moge zjawić się praktycznie wszedzie 
- Liga/Darxul
- ŚM - Fenker

Ale ja chcę ZObaczyć Poznańskie koziołki!!!!!!!! xDDD
Dawno nie widziałem xD I wolę omijać z daleka Bułgarską, nie mam ochoty spierniczać xD
Dobra miasto wybrane spotkamy się w City "Poznań".
Termin jeszzcze ustalimy bo na tą chwilę u mnie cienko z kasą :< Sądzę, że na Lipiec się zgadamy.
Tam Pete nas oprowadzi zakupimy browareczki, będziemy węszyć po mieście się zobaczy może nawet Pete znasz jakąś dobra kafejkę z grami i na lanie po nawalamy xD
Się zobaczy

Koziołki
Dawno nie widziałem xD I wolę omijać z daleka Bułgarską, nie mam ochoty spierniczać xD
Dobra miasto wybrane spotkamy się w City "Poznań".
Termin jeszzcze ustalimy bo na tą chwilę u mnie cienko z kasą :< Sądzę, że na Lipiec się zgadamy.
Tam Pete nas oprowadzi zakupimy browareczki, będziemy węszyć po mieście się zobaczy może nawet Pete znasz jakąś dobra kafejkę z grami i na lanie po nawalamy xD
Się zobaczy

Koziołki
Fenker Darxul
- Pete_Be(a)st
- OPJ - Mistrz Jedi

Spoko, stary...
Na bułgarskiej gówno jest. Pokaze wam odjechane miejscówy. Wypijemy sobie warke 1,5 l (o kuwa... za 7 zeta, 3 browary w jednym ^^) albo po ślaskim jak chcecie. Osobiscie nie byłemw kafejce...ale coś przez ten czas wyczaje... A nie sorry jest! Kurde pokaże wam dumę mojego miasta: Stary Browar. Tam to można mieć humorek
Tam jest kafeja to osbie pogrzmocimy
Teraz trzeba ustalić termin.
120km to jedziesz z 1,5 h.
Na bułgarskiej gówno jest. Pokaze wam odjechane miejscówy. Wypijemy sobie warke 1,5 l (o kuwa... za 7 zeta, 3 browary w jednym ^^) albo po ślaskim jak chcecie. Osobiscie nie byłemw kafejce...ale coś przez ten czas wyczaje... A nie sorry jest! Kurde pokaże wam dumę mojego miasta: Stary Browar. Tam to można mieć humorek
Teraz trzeba ustalić termin.
120km to jedziesz z 1,5 h.
-
gligorax
- Imię Postaci: Sitrian Vo'
- Xfire: gligorax
- GaduGadu: 9948516
Ja tylko chciałbym powiedzieć, że jestem jak nabardziej za Poznaniem i pewnie się zjawię jeśli tylko mój portfel się trochę wzbogaci ![Boss, szpan! [boss]](./images/smilies/boss.png)
Nieodżałowanej pamięci Favcia. [*]
Favciu, czekamy.[*]
Favciu, czekamy.[*]
- Pete_Be(a)st
- OPJ - Mistrz Jedi

Dokladnie.. tam jest jeszcze cały deptak
Do obskoczenia...
Jakby cus to postaramn sie tez zebrac kas ei postawie tam komus browca albo 2 a moze i 3...xd
Jakby cus to postaramn sie tez zebrac kas ei postawie tam komus browca albo 2 a moze i 3...xd
- Cread
- OPJ - Adept

Albo 30 bo jak wszyscy przeczytają że stawiasz to się nie będą zastanawiać że daleko^^Pete_Be(a)st pisze:Jakby cus to postaramn sie tez zebrac kas ei postawie tam komus browca albo 2 a moze i 3...xd
Adept Xantos Het'tir