Zmiana koloru czcionki
Zmiana koloru czcionki
Od początku powstania nowego forum pojawiło się wiele krytycznych głosów na temat nowego layout czy jak to się tam nazywa. W każdym bądź razie najwięcej pretensji jest do koloru czcionki forum. Czerwona czcionka nie pasuje do reszty forum i po dłuższym przeglądaniu forum, aż razi po oczach. Dlatego proponuję zmiany z czerwonego na biały. Wg mnie wygląda on dużo lepiej, a co ważniejsze czytelniej. Oto mała próbka białej czcionki na forum zrobiona przez Dreydahha.
http://dreydahh.boo.pl/smietnik/change.jpg
Wypowiadajcie się tu na ten temat to może Reyzer się zlituje i zmieni czcionke. Mile widziane głosy w ankiecie.
http://dreydahh.boo.pl/smietnik/change.jpg
Wypowiadajcie się tu na ten temat to może Reyzer się zlituje i zmieni czcionke. Mile widziane głosy w ankiecie.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
-
Infanymous
- OPJ - Padawan

Re: Zmiana koloru czcionki
Mnie to objętne, już się przyzwyczaić zdąrzylem, i szczerze mówiąc, lubię ten kolor.
Człowiek mądry więcej uczy się od swoich wrogów, niż głupiec od przyjaciół.
— Benjamin Franklin
Odwaga jest to brak wyobraźni.
— Rudyard Kipling
— Benjamin Franklin
— Rudyard Kipling
- Pete_Be(a)st
- OPJ - Mistrz Jedi

- Imię Postaci: Azagoth'
- Xfire: petebeast997
- GaduGadu: 10062089
Taki styl ma, kurdę być! Albo... zamiast białego taki troszkę szarawy 
- Kranek
- ŚM - Nowo Przybyły

- Imię Postaci: Lanz
- Xfire: darthkranek
- GaduGadu: 10099658
Bialy jest zdecydowanie lepszy.
- Revel
- ŚM - Świadomy

- Imię Postaci: Revel
- Xfire: revel91
- GaduGadu: 11786066
Jestem za, ale wole SZARY. Tyle z mojej strony.
- Liga/Darxul
- ŚM - Fenker

- Imię Postaci: Darxul
- Xfire: liga997
- GaduGadu: 10018175
- Pete_Be(a)st
- OPJ - Mistrz Jedi

- Imię Postaci: Azagoth'
- Xfire: petebeast997
- GaduGadu: 10062089
- Revel
- ŚM - Świadomy

- Imię Postaci: Revel
- Xfire: revel91
- GaduGadu: 11786066
Biały wcale nie jest miły dla oka, jest wkurwiający niczym sam śnieg. To kolor który podchodzi pod jebno-oczny. Ja nie lubię żadnego stylu forum, na którym jest tło czarne i piszę się innym kolorem niż domyślna na wszelkich forach czerń.. Mnie się ten cały styl nie podoba, ale nie widzę też SW w innym tle.
-
Infanymous
- OPJ - Padawan

@UP
Ja się zgadzam, jak czytam topic z białym tekstem to co 1,5 minuty musze wrok odwracać...
Tego się czytać nie da, taki jaskrawy tekst przyprawia mnie o oczopląsy, już wole szary...
Ja się zgadzam, jak czytam topic z białym tekstem to co 1,5 minuty musze wrok odwracać...
Tego się czytać nie da, taki jaskrawy tekst przyprawia mnie o oczopląsy, już wole szary...
— Benjamin Franklin
— Rudyard Kipling
— Benjamin Franklin
— Rudyard Kipling
To podsuń inny pomysł geniuszu. Niestety nic nie razi bardziej od czerwienii, ale jak macie inne pomysły prócz białego to śmiało. Szary jest mało czytelny na szarym tle.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''
Faveks
Faveks
-
Infanymous
- OPJ - Padawan

Hmm?
— Benjamin Franklin
— Rudyard Kipling
— Benjamin Franklin
— Rudyard Kipling
- Liga/Darxul
- ŚM - Fenker

- Imię Postaci: Darxul
- Xfire: liga997
- GaduGadu: 10018175
Faveks pisze:To podsuń inny pomysł geniuszu. Niestety nic nie razi bardziej od czerwienii, ale jak macie inne pomysły prócz białego to śmiało. Szary jest mało czytelny na szarym tle.
"Żółty" Tylko musi być dobrze zrobiony, żółty jest dobry wystarczy spojrzeć na warezy albo biały ale musi być trochę szarawy bardziej czytelny.
Siema YETI!
Siema YETI!
Siema YETI!
Siema YETI!
Siema YETI!
Siema YETI!
Siema YETI!
Siema YETI!
Siema YETI!
Siema YETI!
Siema YETI!
Siema YETI!