Traviś i Tytanic
Traviś i Tytanic
Dobra jak pamiętacie naszego idola edycja drugą którą nawet nie pamiętam kto wygrał tak czy inaczej wiem że wiele osób się podniecało tym idolem a co lepsze wiele osób by się najchętniej posrało aby usłyszeć jak śpiewam zajebistego Tytanica tak więc macie ten zajebisty zaszczyt zobaczyć jak zajebiście kalecze Angielski i jak wyjebanie śpiewaam Tytanica i jestem Hardcorem.
http://ragnar92.wrzuta.pl/audio/0Boycac ... a_titanica Proszę podniecajcie się ile wlezie xD
http://ragnar92.wrzuta.pl/audio/0Boycac ... a_titanica Proszę podniecajcie się ile wlezie xD

- Skulldron
- NGI - Mroczny Lord Sith

- Imię Postaci: Skulldron/Zoey
- Xfire: raven570
- GaduGadu: 8940709
Re: Traviś i Tytanic
"Lece bo chceee, lece bo psionik goniiii mnieeee, czy są apteczkiii czy nieee, lece bo wciąż zabiiiić go chcę..." By Drey & Kosa
CD-Action \/3rgIL

CD-Action \/3rgIL

- Pete_Be(a)st
- OPJ - Mistrz Jedi

- Imię Postaci: Azagoth'
- Xfire: petebeast997
- GaduGadu: 10062089
-
Dreydahh
- Technik

- Imię Postaci: Dreydahh
- GaduGadu: 6108891
- Kontakt:
Po 15sek miałem dość ^^
- Pete_Be(a)st
- OPJ - Mistrz Jedi

"- Czy to już koniec?
- Co ty masz mnie za leszczaaa?!
- Taak. Lofciam Cię! <śmiech>"
- Co ty masz mnie za leszczaaa?!
- Taak. Lofciam Cię! <śmiech>"
-
gligorax
- Imię Postaci: Sitrian Vo'
- Xfire: gligorax
- GaduGadu: 9948516
Bo się nie znasz na muzycę Drey.
Arcydzieło
![Ślę serducha! [redhearty]](./images/smilies/red_heart.png)
Arcydzieło
Nieodżałowanej pamięci Favcia. [*]
Favciu, czekamy.[*]
Favciu, czekamy.[*]
- Kranek
- ŚM - Nowo Przybyły

- Imię Postaci: Lanz
- Xfire: darthkranek
- GaduGadu: 10099658
<Spada z krzesła wijąc się w kolwunsjach.>
TrAvIsKu ;*;*;*;*;*;*;*;* To było piękne, naprawdę się wzruszyłem, twoim wspaniałym głosem. Nie zwracaj uwagi na to co oni mówią, nie znają się i zazdroszczą ci talentu. LoFFcIaM CiE ;*;*;*;*;*;*;*
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najbardziej kozacka była część metalowa i dialog xD Co ty mnie masz za leszcza? xD
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najbardziej kozacka była część metalowa i dialog xD Co ty mnie masz za leszcza? xD
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
- Pete_Be(a)st
- OPJ - Mistrz Jedi

A to się przyznam że moja skromna osóbka brała udział w tym dialogu ^^
Wymiatam Kurwa xDDD!!!!!! Stratus jak by to zobaczył to by się poszczał xD
@Faveks
Chyba każdy by sie poszczał. Nie trudno o to, gdy można ''zobaczyć'' muzykę. Tego to nawet Chuck Norris nie umie. Chociaż sam nie wiem...Gliguś dałbyś rade? xD
@Gliguś
To wy wszyscy tylko słuchacie , nie widząc?![?! [shocked]](./images/smilies/shocked.png)
@Faveks
Chyba każdy by sie poszczał. Nie trudno o to, gdy można ''zobaczyć'' muzykę. Tego to nawet Chuck Norris nie umie. Chociaż sam nie wiem...Gliguś dałbyś rade? xD
@Gliguś
To wy wszyscy tylko słuchacie , nie widząc?

- Skulldron
- NGI - Mroczny Lord Sith

- Imię Postaci: Skulldron/Zoey
- Xfire: raven570
- GaduGadu: 8940709
Ja widziałem. Widziałem siebie z ostro zlagowaną miną przed kompem słuchającego tej piosenki xD
"Lece bo chceee, lece bo psionik goniiii mnieeee, czy są apteczkiii czy nieee, lece bo wciąż zabiiiić go chcę..." By Drey & Kosa
CD-Action \/3rgIL

CD-Action \/3rgIL

-
Ragnar
- Imię Postaci: Ragnar
- Xfire: Rydholt
- GaduGadu: 2124297
Travis zoownił całkowicie , jesteś Hardcorem. Z góry przepraszam za te przecięcia w nagraniu , ale moje łącze nie było wstanie nie laggować jak Travis zaczął śpiewać.
Ps.
Mogę dorzucić jeszcze nagranie Zerg-Pokemon.
Ps.
Mogę dorzucić jeszcze nagranie Zerg-Pokemon.
Rycerz Jedi Ragnar
Uczeń Rycerza Cread'a
Uczeń Rycerza Cread'a
-
Dreydahh
- Technik

- Imię Postaci: Dreydahh
- GaduGadu: 6108891
- Kontakt:
Postarałem się wysłuchać ponad 30sek i growl ci nie wyszedł, no chyba że jakies styki podpaliłeś swimi jękami Xd