Nowe MMO RUnes of Magic
Nowe MMO RUnes of Magic
Więc tak od długiego czasu każdy by chciał sobie pograć w wowa za darmo w świecie takim jak global dzisiaj macie okazje zagrać tak jak by na kopi wowa bo połowa rzeczy jest wzięta z wowa i wprowadzona do tej gry.Ponad 700 tys osób zarejestrowało się i zdupiło grę z neta bo jest tak świetna i co najlepsze za darmo i jest zajebista.Nie jest to gra typu jakiegoś syfu Lineage 2 czy Silkroad czy jakiś inny syf nie ta gra jest po prostu wyjebana w kosmos sapiens xD

Tutaj macie Adres do strony tej gry to jest oficjalna Polska Strona tej gry:http://runesofmagic-online.pl/ Zdupiajcie grę i napierdzielamy

Tutaj macie Adres do strony tej gry to jest oficjalna Polska Strona tej gry:http://runesofmagic-online.pl/ Zdupiajcie grę i napierdzielamy

- Revel
- ŚM - Świadomy

- Imię Postaci: Revel
- Xfire: revel91
- GaduGadu: 11786066
Re: Nowe MMO RUnes of Magic
Słyszałem o tej grze i czytałem w CD-A. To plagiat WoW'a i dobrze, bo za darmo!
Ściągam.
-
Reen
- Imię Postaci: Reen Seen
- Xfire: reened
- GaduGadu: 6657995
To żeś nam opisał xD - ściągasz darmowo czy musisz zapłacić? (jeśli tak to ile?)Travis pisze:Ponad 700 tys osób zarejestrowało się i zdupiło grę z neta bo jest tak świetna i co najlepsze za darmo i jest zajebista.Nie jest to gra typu jakiegoś syfu Lineage 2 czy Silkroad czy jakiś inny syf nie ta gra jest po prostu wyjebana w kosmos sapiens xD
- Revel
- ŚM - Świadomy

Grę się ściąga za darmo jak i gra za free.
- Revel
- ŚM - Świadomy

Łącze mam zapchane i mi się ciężko to ściąga. Na wieczór pobiorę i jutro już będzie ^^
-
Dreydahh
- Technik

- Imię Postaci: Dreydahh
- GaduGadu: 6108891
- Kontakt:
Lineage 2 i Silkroad sa owiele lepsze od WoW, na co może być dowodem grafika(l2, sro), klimat (silkroad), wielkość świata(l2).Travis pisze:Nie jest to gra typu jakiegoś syfu Lineage 2 czy Silkroad czy jakiś inny syf nie ta gra jest po prostu wyjebana w kosmos sapiens xD
Przez ten komentarz mnie jakoś zniechęciłeś do ściągniecia, po za tym sam pisałeś że to kopia WoW(jestem wielkim antyfanem tego blizzardowskiego pomiotu).
Teraz pewnie nolife z WoW'a mnie powieszą albo spalą.
Hmm gardzisz tym bo jest to płatne moim zdaniem Lineage i Silkroad to Syf bo nie dość że w Lineage 2 Jest tak posrane sterowanie że grać mogę w grafice 3d tylko myszką lol.W Sro leveluje się tak beznadziejnie + Turkowie =Totalne gówno WoW ma fabułe i wiele wie wiele rzeczy których nie ma Lineage ani Silkroad w Wowie ciągle się rozwija fabułą z każdym nowym pathem coś nowego,powiedzmy sobie wprost all mówią ze wow to syf bo musicie za to płacić bo na piratach jest gówniano.

-
Reen
- Imię Postaci: Reen Seen
- Xfire: reened
- GaduGadu: 6657995
Co prawda to prawda - ale ja na przykład gram w GW i jestem zadowolony ;p
- Akodes
- Imię Postaci: Akodes
- Xfire: maro4123
- GaduGadu: 5072107
Kolejna kopia WoW'a? Oryginał jest tylko jeden.
- Skulldron
- NGI - Mroczny Lord Sith

- Imię Postaci: Skulldron/Zoey
- Xfire: raven570
- GaduGadu: 8940709
RoM... Najbardziej wykurwisty MMO za free jaki widziałem. WoW, Lineage 2, Last Chaos, Guild Wars razem wzięte się przy tym chowa :}
"Lece bo chceee, lece bo psionik goniiii mnieeee, czy są apteczkiii czy nieee, lece bo wciąż zabiiiić go chcę..." By Drey & Kosa
CD-Action \/3rgIL

CD-Action \/3rgIL

- Liga/Darxul
- ŚM - Fenker

- Imię Postaci: Darxul
- Xfire: liga997
- GaduGadu: 10018175
Skull czemu wymieniłeś Last Chaos? Przecież to Metin2 jest od tego lepszy xDD
Co do tej gry już zasysam
)
Tylko jedno mnie denerwuje, to cholerne p2p do zassania gry jak w wowie. Często mi przerywa połączenie...nie wiem czy uda mi się zassać...
Co do tej gry już zasysam
Tylko jedno mnie denerwuje, to cholerne p2p do zassania gry jak w wowie. Często mi przerywa połączenie...nie wiem czy uda mi się zassać...
Fenker Darxul
- Skulldron
- NGI - Mroczny Lord Sith

- Imię Postaci: Skulldron/Zoey
- Xfire: raven570
- GaduGadu: 8940709
Liguś ja nie gram w LC... Jak to odpalilem, zobaczylem że jest podobne do Lineage 2 i nie ma tam dźwięku: wyj***lem i grzecznie podziękowałem za stracony czas na ściąganie tego gówna -.-
"Lece bo chceee, lece bo psionik goniiii mnieeee, czy są apteczkiii czy nieee, lece bo wciąż zabiiiić go chcę..." By Drey & Kosa
CD-Action \/3rgIL

CD-Action \/3rgIL

- Kranek
- ŚM - Nowo Przybyły

- Imię Postaci: Lanz
- Xfire: darthkranek
- GaduGadu: 10099658
Jak podobne do WoWa to może ściągne, chociaż perspektywa napieprzania każdego kogo tylko zobacze jakoś mnie odpycha
.
Szczerze mówiąc wow jest dla mnie nudny. Jakoś nie chce mi się znowu brnąć w coś, z czym skończyłem jakieś 3 tygodnie temu.