Letnie porządki czas zacząć
-
Ragnar
- Imię Postaci: Ragnar
- Xfire: Rydholt
- GaduGadu: 2124297
Letnie porządki czas zacząć
A więc czas brać się do roboty, chodzi mi tu min. o Listy członków, Karty postaci , usunąć z Download'u niepotrzebne pliczki, jeżeli będą jeszcze jakieś rzeczy które trzeba zrobić to piszczcie w tym temacie.
Wiec może zaczniemy tutaj od listy członków sam już się gubię nie wiem kto dokładnie jest w OPJ, kogo nie ma, nawet nie wiem dokładnie kto jest w mojej grupie adeptów, ale OK. np. w OJP jest wpisany Dreydahh, oraz Van Sin, nie ma nowych Adeptów , Lista członków NGI też chyba jest nieaktualna : (Travis oraz X0 / Nexus i możliwe że inni jeszcze)
Co do Świadomych to nie wiem dokładnie.
A wiec niech każdy w tym temacie napiszę "czy jest w GoSW" aby można było zaaktualizować listy członków.
Jesteśmy przecież taką "Wielką i Poważną" Organizacją więc musimy mieć to jakoś poukładane.
Wiec może zaczniemy tutaj od listy członków sam już się gubię nie wiem kto dokładnie jest w OPJ, kogo nie ma, nawet nie wiem dokładnie kto jest w mojej grupie adeptów, ale OK. np. w OJP jest wpisany Dreydahh, oraz Van Sin, nie ma nowych Adeptów , Lista członków NGI też chyba jest nieaktualna : (Travis oraz X0 / Nexus i możliwe że inni jeszcze)
Co do Świadomych to nie wiem dokładnie.
A wiec niech każdy w tym temacie napiszę "czy jest w GoSW" aby można było zaaktualizować listy członków.
Jesteśmy przecież taką "Wielką i Poważną" Organizacją więc musimy mieć to jakoś poukładane.
Rycerz Jedi Ragnar
Uczeń Rycerza Cread'a
Uczeń Rycerza Cread'a
- Skulldron
- NGI - Mroczny Lord Sith

- Imię Postaci: Skulldron/Zoey
- Xfire: raven570
- GaduGadu: 8940709
Re: Letnie porządki czas zacząć
Jestem, który jestem... :}
"Lece bo chceee, lece bo psionik goniiii mnieeee, czy są apteczkiii czy nieee, lece bo wciąż zabiiiić go chcę..." By Drey & Kosa
CD-Action \/3rgIL

CD-Action \/3rgIL

-
Scar Beal
- OPJ - Mistrz Jedi

- Imię Postaci: Scar Beal
- Xfire: Dahu07
- GaduGadu: 11118742
Lubie zaangażowanie Ragnara 

"Nie chce patrzeć jak GoSW się odradza, Chce patrzeć jak żyje."
Scar Beal
"Gdyby Bóg nie istniał, koniecznością stałoby się wynalezienie go. " Voltaire-
Reseken
- ŚM - Astrid

- Imię Postaci: Reseken
- Xfire: reseken
- GaduGadu: 10609349
Zawsze z wami.
(Tzn. jestem w GoSW XD)
-
Rafael
- Imię Postaci: Rendar Krat
- Xfire: masterrafael17
- GaduGadu: 8115282
Jestem w GoSW ale ostatnio nie było mnie bo okres przed wystawieniem ocen itp 
-
Ragnar
Trzeba też będzie popracować nad wiki dziś wracam po 15 i robię Ragnara. (Teraz w szkole siedzę na TI,WSGI wiec pisać bo nudy)
Lecz zajmijmy się teraz ta lista członków.
Lecz zajmijmy się teraz ta lista członków.
Rycerz Jedi Ragnar
Uczeń Rycerza Cread'a
Uczeń Rycerza Cread'a
- Kranek
- ŚM - Nowo Przybyły

- Imię Postaci: Lanz
- Xfire: darthkranek
- GaduGadu: 10099658
Ja również jestem ;]. (w ŚM
)
- Veryus
- Imię Postaci: Veryus Arsher
- Xfire: Veryus
- GaduGadu: 4237871
No cóż, członków ŚM można zobaczyć w tym temacie - /viewtopic.php?f=28&t=37 - Więc chyba nie być już od naszych milionów postów pt. ''Jestem w GoSW!''. Poza tym, CL'owie bądź osoby z uprawnieniami do edycji postów powinni uczynić wszystko to, co wymieniłeś. Wystarczy popędzić (niekoniecznie miłymi słowami
).
W ŚM nie ma z tym problemów, bo listy członków, download i inne ''forumowe pierdoły'' są na bieżąco aktualizowane. Tak z innej beczki
Niech Budda pobłogosławi ten dzień i moje oczy, które ujrzały to zdanie. xD Jeśli chodzi o Wiki to ja miałem się tym zająć, ale sam tego nie zrobie. Prosiłem, aby wrzucić opisy swoich postaci, błagałem na kolanach, ale wy mnie olaliście, więc ja olałem was. Musze poprosić Gliga, żeby zagroził banem tym co nie wrzucą i tyle.Trzeba też będzie popracować nad wiki
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
-
Ragnar
Właśnie Faveksie wróciłem ze szkoły, aby się wyluzować zrobię artykuł na wiki o mym Stożku.
Rycerz Jedi Ragnar
Uczeń Rycerza Cread'a
Uczeń Rycerza Cread'a
- Pete_Be(a)st
- OPJ - Mistrz Jedi

- Imię Postaci: Azagoth'
- Xfire: petebeast997
- GaduGadu: 10062089
Dlaczgeo nie wiemy w jakim roku się znajdujemy? Proszę o aktualizację lini fabularnej z naciskiem na teraźniejszą datę. Najlepiej jakbysmy nie tylko aktualizowali to w historii z wazniejszymi wydarzeniami, ale w oddzielnym temacie... No nie wiem. Trzeba coś wymyślić żeby ludzie mieli orientacje(nieseksualną).
Chociaż jakby nie patrzeć, lepiej by było gdyby przez patrzenie na samą historie z wazniejszymi wydarzeniami, można byłoby wybrać swoją datę urodzenia i przenieść ją na podanie.
Czyli, nadszedł czas na aktualizację szablonu podania. Ogólnie to trochę burdeliku tu jest. Ale jakby nie było jest bardzo miło (Jest..nawet nie wiecie jak miło. Lofciani :* ).
Chociaż jakby nie patrzeć, lepiej by było gdyby przez patrzenie na samą historie z wazniejszymi wydarzeniami, można byłoby wybrać swoją datę urodzenia i przenieść ją na podanie.
-
gligorax
- Imię Postaci: Sitrian Vo'
- Xfire: gligorax
- GaduGadu: 9948516
O wysłanie mi najważniejszych dla poszczególnych frakcji wydarzeń, apeluję od końca finału.
Historia GoSW jest właśnie aktualizowana " co finał", więc ponownie proszę wszystkich CLi o wysłanie mi wydarzeń które uznajacie za naprawdę ważne. Macie czas do piątku.
Historia GoSW jest właśnie aktualizowana " co finał", więc ponownie proszę wszystkich CLi o wysłanie mi wydarzeń które uznajacie za naprawdę ważne. Macie czas do piątku.
Nieodżałowanej pamięci Favcia. [*]
Favciu, czekamy.[*]
Favciu, czekamy.[*]
- Xardas348
- Technik

- Imię Postaci: Reyzer
- Xfire: tfesek1
- GaduGadu: 7298141
Ragnar uznanie
A teraz konkrety:
I. Chciałem wszystkich oficjalne przeprosić za moją ekhem... Nieobecność ogółem dużo by mówić mam nadzieję że rozumiecie.
II. Jak wiecie zawsze skory i do pracy i do pomocy, co więcej pewnie obgadam coś z gligiem (pojaw się na gg
) i pójdziemy ostro do roboty
A taki okazyjny mini News to fakt że uczyłem się programowania co pozwolić napisać mi nawet gre może to się do czegoś przyda no to na razie tyle![Matrix. [matrix]](./images/smilies/matrix.png)
A teraz konkrety:
I. Chciałem wszystkich oficjalne przeprosić za moją ekhem... Nieobecność ogółem dużo by mówić mam nadzieję że rozumiecie.
II. Jak wiecie zawsze skory i do pracy i do pomocy, co więcej pewnie obgadam coś z gligiem (pojaw się na gg
A taki okazyjny mini News to fakt że uczyłem się programowania co pozwolić napisać mi nawet gre może to się do czegoś przyda no to na razie tyle

Internet [Odetnij]
I co teraz?! ^.^
- Liga/Darxul
- ŚM - Fenker

- Imię Postaci: Darxul
- Xfire: liga997
- GaduGadu: 10018175
Ale jakiegoś konkretnego kodu się nauczyłeś? C++ czy coś?
Fenker Darxul