Dreydahh's Stance
-
Dreydahh
- Technik

- Imię Postaci: Dreydahh
- GaduGadu: 6108891
- Kontakt:
Dreydahh's Stance

Tworzę właśnie postawe bojową do JA (modzik robie, na screenach widać kawałek jego ^^), prosiłbym o oceny.
Oczywiście jest to jeszcze [WIP] żeby nie było ^^. Narazie tylko postawa, pracuje nad animacjami ataków.
Credits
pomysł: Arrakis
wykonanie: Dreydahh
Re: Dreydahh's Stance
Całkiem ciekawa postawa, o dziwo rzadko tego typu postawy widywałem.
Pasuje moim zdaniem zarówno do Makashi - ze względu na zasłonę dolną i "odchylenie" miecza, ale jak pewnie większość osób widzi, sposób chwytu przypomina też chociażby chwyt Anakina w walce z Dooku (EpIII) - toteż i Djem So (jednak przejście ze stance'a do ataku nie byłoby płynne, więc nie do końca pasuje ;F).
Pasuje moim zdaniem zarówno do Makashi - ze względu na zasłonę dolną i "odchylenie" miecza, ale jak pewnie większość osób widzi, sposób chwytu przypomina też chociażby chwyt Anakina w walce z Dooku (EpIII) - toteż i Djem So (jednak przejście ze stance'a do ataku nie byłoby płynne, więc nie do końca pasuje ;F).
-
Dreydahh
- Technik

- Kontakt:
myślałem o atakach z kilkoma pchnięciami i szerokim zamachnięciem się z pozycji początkowej
- Phoenix
- NGI - Wielki Lord Sith

- Imię Postaci: Van Sin | Exarius
- Xfire: vansin
- GaduGadu: 10570044
jak mowilem.. ujdzie, chociaz troche podobne do makashi
Moim zdaniem nic ciekawego, ot zedytowany makashi. Ale nie mam prawa krytykować, sam bym nawet takiego nie zrobił.
Jak wcześniej napisałem nie znam się. Nie mam pojęcia i raczej nie wiele mnie interesuje czym było inspirowane. Oceniam to co widzi moje oko.
-
Dreydahh
- Technik

- Kontakt:
Od początku robiłem postawe i wg. mnie jest spoko, a przy mojej postawie to makashi ssie ^^
[Że się spytam, do jakiego stylu jest ta postawa? - Venril]
[Że się spytam, do jakiego stylu jest ta postawa? - Venril]
- Phoenix
- NGI - Wielki Lord Sith

- Imię Postaci: Van Sin | Exarius
- Xfire: vansin
- GaduGadu: 10570044
Ja tam wymiatacza nie widze jak to powiada moj znajomy widzac sredniej jakosci dziewczyne na ulicy "szału ni ma" : D
-
Dreydahh
- Technik

- Kontakt:
Nie ma nazwy, wzrorowałem się na postawie sitha wychodzącego ze statku w trailerze swtor