[Problem] Zaawansowane Modelowanie
-
Rafael
- Imię Postaci: Rendar Krat
- Xfire: masterrafael17
- GaduGadu: 8115282
Re: [Problem] Zaawansowane Modelowanie
Tutaj masz taki skin Desanna w szacie Kenobiego http://jediknight3.filefront.com/file/J ... tori;98057 
- Revel
- ŚM - Świadomy

- Imię Postaci: Revel
- Xfire: revel91
- GaduGadu: 11786066
Z taką prośbą musisz się chyba kierować do Wagnera, spec od skinów 
- Phoenix
- NGI - Wielki Lord Sith

- Imię Postaci: Van Sin | Exarius
- Xfire: vansin
- GaduGadu: 10570044
Kiedys szukalem jakiegos speca, poniewaz chcialem miec porzadny model Zabraka wraz z kapturem itp. Niestety do tej pory nie znalazlem.
-
Dreydahh
- Technik

- Imię Postaci: Dreydahh
- GaduGadu: 6108891
- Kontakt:
Musisz perfekcyjnie opanować Blendera (polecam ^^) lub 3DS Max (Czy jakoś tak, ale to juz płatne), największy problem to zrobić swój model, o i przypomniało mi się oprócz wyżej wymienionych jeszcze jest MilkShape - mniej zaawansowany, ale zawsze cuś.
Więc http://blender.pl i jedziesz z nauką, a jak nie to coś poszukaj o maxiu
Pytania odnośnie blendera - Do mnie
Pytania odnośnie maxia - Xardas348/Reyzer
Jeśli chcesz tylko mixoać modele to milkshape wystarcza, aczkolwiek z exportem miałem z nim problemy i nie działał model w grze.
Czyli krótko mówiąc - ściągasz gotowca albo się uczysz przynajmniej 3-4 miechy (dla praktyki 2 lata starczą) programów zaaw. (B. i maxiu) lub kilka godzin milkshape i pieprzenie się z niedziałającym modelem
@Faveks
Rzadko poprawiam błędy, ale to ''najwiękrzy'' aż raziło po oczach. Uważaj następnym razem Drey
Więc http://blender.pl i jedziesz z nauką, a jak nie to coś poszukaj o maxiu
Pytania odnośnie blendera - Do mnie
Pytania odnośnie maxia - Xardas348/Reyzer
Jeśli chcesz tylko mixoać modele to milkshape wystarcza, aczkolwiek z exportem miałem z nim problemy i nie działał model w grze.
Czyli krótko mówiąc - ściągasz gotowca albo się uczysz przynajmniej 3-4 miechy (dla praktyki 2 lata starczą) programów zaaw. (B. i maxiu) lub kilka godzin milkshape i pieprzenie się z niedziałającym modelem
@Faveks
Rzadko poprawiam błędy, ale to ''najwiękrzy'' aż raziło po oczach. Uważaj następnym razem Drey
-
Dreydahh
- Technik

- Imię Postaci: Dreydahh
- GaduGadu: 6108891
- Kontakt:
Nie no bez kitu z tymi 2ma latami praktyki to przerypałem bo po 2ch latach to chodzi o to aby wziąść i już potrafić nastawić odpowiednio silniki renderujące, światła, kamery, znać skróty klawiszowe etc. Ale 3-4 miechy na opanowanie go w 4/10 stopniu trudności powinno wystarczyć... Ja sie go uczyłem z miecha co weekend (blenda) i umiem w nim wymodelować coś i to potem rendernąć ale tak naprawde myśle że nauczyłem się go w 2/10 może 3 ale wątpie, wystarcza do prostych modeli ale na coś bardziej hardcoroweg raczej liczyc nie moge.
Myślę że jak pisałeś, użyj gotowca i ucz się programów i gdy będziesz gotowy dasz nam swój model ^^
Myślę że jak pisałeś, użyj gotowca i ucz się programów i gdy będziesz gotowy dasz nam swój model ^^
- Xardas348
- Technik

- Imię Postaci: Reyzer
- Xfire: tfesek1
- GaduGadu: 7298141
Ja moge pomóc ale tylko na 3DS Max i najlepiej pomoc wyglądała by w ten sposób że skotaktowalibyśmy się na GG, XFire itd. I Mógłbym wytłumaczyć krok po kroku ale Tak jak drey mówi to naprawdę masa czasu by coś załapać.
[Ty lepiej bierz się za to co masz zrobić a nie za pomaganie ;] - Venril]
[Ty lepiej bierz się za to co masz zrobić a nie za pomaganie ;] - Venril]

Internet [Odetnij]
I co teraz?! ^.^