GoSW Video
- Revel
- ŚM - Świadomy

- Imię Postaci: Revel
- Xfire: revel91
- GaduGadu: 11786066
Re: GoSW Video
Ja mógłbym podkładać głos, lecz nie wiem czy mój świrnięty mikro który co chwila buczy mi w tym pomoże. Ja bym był za tym, aby głos męskich ról podkładali ludzie którzy nie brzmią jak laseczki ;p
Co do kart postaci to mogę z Reyzerem pogadać nie ma sprawy. Jeśli chodzi o film to Gliguś mnie przekonał. GoSW kiedyś się skończy, a pamiątke z tego okresu naprawdę chciałbym mieć. Już chrzanić youtube, sponsorów, reklamy, nie jesteśmy zwykłym klanem, jesteśmy GoSW i warto byłoby o tym pamiętać np za 10 lat oglądnąć sobie ten filmik.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
-
Infanymous
- OPJ - Padawan

Aż mi sę łezka w oku zakręciła. Popieram Favcia, choć może najpierw trzeba by było ukończyć karty itd. Takie branie się za wszystko w jednymm momencie nie ma sensu.
[Tyś w gosw max 3-4 miechy, to ty tam nie masz za bardzo na razie co wspominać
- Venril]
[Tyś w gosw max 3-4 miechy, to ty tam nie masz za bardzo na razie co wspominać
Człowiek mądry więcej uczy się od swoich wrogów, niż głupiec od przyjaciół.
— Benjamin Franklin
Odwaga jest to brak wyobraźni.
— Rudyard Kipling
— Benjamin Franklin
Odwaga jest to brak wyobraźni.
— Rudyard Kipling
- Pete_Be(a)st
- OPJ - Mistrz Jedi

- Imię Postaci: Azagoth'
- Xfire: petebeast997
- GaduGadu: 10062089
NIe ludzie nie...nie mozna tak pochopnie. Trzeba myslec o teraźniejszości albo jak to Quin-Gon Jinn powiadał:
"NIe możesz myślec o przyszłości kątem teraźniejszości" :>
Weźmy się za te karty, dokonczy w medzyczasie promo a potem zajwkowo podejdziemy do video
"NIe możesz myślec o przyszłości kątem teraźniejszości" :>
Weźmy się za te karty, dokonczy w medzyczasie promo a potem zajwkowo podejdziemy do video