OPJ - Corran Loran [Odrzucony]

Obrazek
Darth Koza

OPJ - Corran Loran [Odrzucony]

Post autor: Darth Koza »

Imie: Michał
Coś o sobie: Cóż, ubóstwiam Star Wars, lubie komputery, dziennikarstwo i troche informatyke. W wolnych chwilach gram na komputerze i czytam, głównie o uniwersum Gwiezdnych Wojen, lubie czytać książki fantasy.
Zainteresowania: Piłka nożna, dziennikarstwo, komputery.

Skąd dowiedziałeś się o GoSW?: Z polskiej strony KotOR 2
Dlaczego chcesz dołączyć do GoSW?: Uwielbiam RPG i poczucie, że jestem kimś innym.
Dlaczego chcesz dołączyć do Ostatniego Prakseum Jedi?: Jasna ścieżka od zawsze mnie kręciła.

Preferowany przez Ciebie tryb rozgrywki Role-Play: Zajmujące rozmowy, zwroty akcji
Twoja aktywność podczas dni wolnych oraz dni roboczych: Cóż od poniedziałku do piątku moja aktywność jest bardzo mała, moje lekcje kończą się bardzo późno, natomiast weekendy mam wolne.
Twoja znajomość uniwersum Star Wars i świata GoSW: Przeczytałem o jasnej ścieżce, korzystałem z Ossus'a, obejrzałem kilka razy filmy, wojny klonów (serial, ten 3D). dodatkowo grałem w sporo gier.
Twoja znajomość historii jasnej ścieżki: Przeczytałem wątek na GoSW
Twoja krótka historia rozgrywki w JK3: Ostatni raz grałem ok. 2 lata temu, miałem znany klan, w którym byłem członkiem, później grałem na patchu 1.01, wtedy klan upadł, po długim czasie zająłem się modem Movie Battles 2 i teraz postanowiłem powrócić.

Kontakt:
GG/AQQ: 4882405
Awatar użytkownika
Vosurate
Imperator
Imperator

Re: OPJ - Corran Loran

Post autor: Vosurate »

Z przykrością informujemy
Twoje podanie do frakcji Ostatniego Prakseum Jedi zostało odrzucone ponieważ nie użyłeś generatora podań nie stosując się jednocześnie do regulaminu.

Możesz ponownie ubiegać się o członkostwo w Galaxy of Star Wars pisząc nowe podanie, powodzenia.

Zablokowany

Wróć do „Rekrutacja”