Misja IV-Marsz Ku Wojnie
Misja IV-Marsz Ku Wojnie
Misja IV - Marsz ku wojnie!
Nie trzeba było długo czekać na efekty naszych ostatnich działań.
Praktycznie bezbronne planety, do niedawna kierowane przez NGI stały się pejzażem Wojen!
Xuinet'be i III wielcy lordowie zaraz po mnie, sprawowali porządek w galaktyce, i zapobiegali buntom.
Gdy ich zabrakło, zabrakło też wladzy która zmuszała ludnosc do popierania obecnosci mrocznych Lordów.
Ujawnili się też Jedi, którzy zaczęli pomagac rdzennej ludnosci w zwalczaniu Sith.
Nowe Galaktyczne Imperium nigdy nie bylo takie słabe....
Wydaje się, ze caly czas bylismy wodzeni za nos, a zabicie mych podwładnych było juz wczesniej zaplanowane, i nastawione na jeden z przyczyn zadania NGI potęznego ciosu.
Jednak moi Sithowie zabili II lordów, Ty'ruan zostal zamordowany, w jego tylko znanych mu okolicznosciach....
Z tego co udało mi się dowiedziec, za jego smierc odpowiada jego uczen - który objął władzę po swoim uczniu.
Wydaje się więc, ze wyraznie stoi po stronie jedi - i dąży do upadku NGI.
W chwili gdy padnie on, Jedi stracą potęznego sprzymierzeńca i będą musieli rozpocząć walkę na własną rękę....
Nadal jednak nie odnalezlismy tozsamosci zdrajcy w NGI!
Mozliwe więc, że z uwagi na (prawdopodobnie ostatnie) chwile NGI, zdrajca się ujawni w najmniej chcianych okolicznosciach, więc miejcie się na baczności.
TA MISJA, ZADECYDUJE O LOSACH NOWEGO GALAKTYCZNEGO IMPERIUM!
Zanim udacie się na Muag'ta , spotkamy się na naszej bazie.
Chcę widziec na niej (godzina 20.00) CAŁY ZAKON NGI!
Musimy obgadać wiele spraw wojennych.
Po dyskusji, wybiorę grupę - która poleci na Muag'ta i zamorduje ucznia Ty'ruana.
NIECH CIEMNA STRONA WAS PROWADZI!
Autor: Gligorax
Nie trzeba było długo czekać na efekty naszych ostatnich działań.
Praktycznie bezbronne planety, do niedawna kierowane przez NGI stały się pejzażem Wojen!
Xuinet'be i III wielcy lordowie zaraz po mnie, sprawowali porządek w galaktyce, i zapobiegali buntom.
Gdy ich zabrakło, zabrakło też wladzy która zmuszała ludnosc do popierania obecnosci mrocznych Lordów.
Ujawnili się też Jedi, którzy zaczęli pomagac rdzennej ludnosci w zwalczaniu Sith.
Nowe Galaktyczne Imperium nigdy nie bylo takie słabe....
Wydaje się, ze caly czas bylismy wodzeni za nos, a zabicie mych podwładnych było juz wczesniej zaplanowane, i nastawione na jeden z przyczyn zadania NGI potęznego ciosu.
Jednak moi Sithowie zabili II lordów, Ty'ruan zostal zamordowany, w jego tylko znanych mu okolicznosciach....
Z tego co udało mi się dowiedziec, za jego smierc odpowiada jego uczen - który objął władzę po swoim uczniu.
Wydaje się więc, ze wyraznie stoi po stronie jedi - i dąży do upadku NGI.
W chwili gdy padnie on, Jedi stracą potęznego sprzymierzeńca i będą musieli rozpocząć walkę na własną rękę....
Nadal jednak nie odnalezlismy tozsamosci zdrajcy w NGI!
Mozliwe więc, że z uwagi na (prawdopodobnie ostatnie) chwile NGI, zdrajca się ujawni w najmniej chcianych okolicznosciach, więc miejcie się na baczności.
TA MISJA, ZADECYDUJE O LOSACH NOWEGO GALAKTYCZNEGO IMPERIUM!
Zanim udacie się na Muag'ta , spotkamy się na naszej bazie.
Chcę widziec na niej (godzina 20.00) CAŁY ZAKON NGI!
Musimy obgadać wiele spraw wojennych.
Po dyskusji, wybiorę grupę - która poleci na Muag'ta i zamorduje ucznia Ty'ruana.
NIECH CIEMNA STRONA WAS PROWADZI!
Autor: Gligorax
Raport:
Niestety podejrzenia Sithów sprawdziły się.Syriush zdradził Imperium i okazało się że jest Mistrzem Jedi.Jednak największym ciosem dla Imperium było pójście za nim dwóch członków NGI: Revan i Kain.Faveks,Major i Eter stoczyli długą walke z wrogami jednak w końcu ciężko ranni uciekli z miejsca wydarzeń.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks