Misja IV-Marsz Ku Wojnie

Awatar użytkownika
Faveks
NGI - Imperator
NGI - Imperator

Misja IV-Marsz Ku Wojnie

Post autor: Faveks »

Misja IV - Marsz ku wojnie!

Nie trzeba było długo czekać na efekty naszych ostatnich działań.

Praktycznie bezbronne planety, do niedawna kierowane przez NGI stały się pejzażem Wojen!

Xuinet'be i III wielcy lordowie zaraz po mnie, sprawowali porządek w galaktyce, i zapobiegali buntom.
Gdy ich zabrakło, zabrakło też wladzy która zmuszała ludnosc do popierania obecnosci mrocznych Lordów.

Ujawnili się też Jedi, którzy zaczęli pomagac rdzennej ludnosci w zwalczaniu Sith.

Nowe Galaktyczne Imperium nigdy nie bylo takie słabe....

Wydaje się, ze caly czas bylismy wodzeni za nos, a zabicie mych podwładnych było juz wczesniej zaplanowane, i nastawione na jeden z przyczyn zadania NGI potęznego ciosu.

Jednak moi Sithowie zabili II lordów, Ty'ruan zostal zamordowany, w jego tylko znanych mu okolicznosciach....

Z tego co udało mi się dowiedziec, za jego smierc odpowiada jego uczen - który objął władzę po swoim uczniu.

Wydaje się więc, ze wyraznie stoi po stronie jedi - i dąży do upadku NGI.

W chwili gdy padnie on, Jedi stracą potęznego sprzymierzeńca i będą musieli rozpocząć walkę na własną rękę....

Nadal jednak nie odnalezlismy tozsamosci zdrajcy w NGI!

Mozliwe więc, że z uwagi na (prawdopodobnie ostatnie) chwile NGI, zdrajca się ujawni w najmniej chcianych okolicznosciach, więc miejcie się na baczności.

TA MISJA, ZADECYDUJE O LOSACH NOWEGO GALAKTYCZNEGO IMPERIUM!

Zanim udacie się na Muag'ta , spotkamy się na naszej bazie.

Chcę widziec na niej (godzina 20.00) CAŁY ZAKON NGI!

Musimy obgadać wiele spraw wojennych.

Po dyskusji, wybiorę grupę - która poleci na Muag'ta i zamorduje ucznia Ty'ruana.

NIECH CIEMNA STRONA WAS PROWADZI!

Autor: Gligorax
Raport:
Niestety podejrzenia Sithów sprawdziły się.Syriush zdradził Imperium i okazało się że jest Mistrzem Jedi.Jednak największym ciosem dla Imperium było pójście za nim dwóch członków NGI: Revan i Kain.Faveks,Major i Eter stoczyli długą walke z wrogami jednak w końcu ciężko ranni uciekli z miejsca wydarzeń.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''

''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''

Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.

Faveks
Zablokowany

Wróć do „Kampania I”