Rohan Online
-
Dreydahh
- Technik

- Imię Postaci: Dreydahh
- GaduGadu: 6108891
- Kontakt:
Re: Rohan Online
Ahh, niby jakiś smaczek od L2 to oby się nie nudził po kilku miechach jak on, grafiką też go goni, więc nie kłuje w oczy jak ten wybryk natury WoW. Coprawda wyglądają screens jakby troche AA zabrakło lub rozdziałka mała.
Zachwalasz ją dość mocno, jak ściągne Kane & Lynch biore sie za download tego ^^
Zachwalasz ją dość mocno, jak ściągne Kane & Lynch biore sie za download tego ^^
- Venril
- OPJ - Padawan

- Imię Postaci: Venril
- Xfire: valudax
- GaduGadu: 7100331
- Kontakt:
Grałem w to kilka miesięcy temu, 5 minut i wyłączyłem... Wole grać w takie klasyki jak wow i czekać na sw:tora ;]
Venril to poczekasz jeszcze troszkę.
Ja sobie teraz szukam jakiejś fajnej gry, najlepiej single player. Niestety nic nie mogę wylookać ;P.
Ja sobie teraz szukam jakiejś fajnej gry, najlepiej single player. Niestety nic nie mogę wylookać ;P.
- Cread
- OPJ - Adept

- Imię Postaci: Xantos Het'tir
- Xfire: deco103
Assassin's Creed 2 juz w wakacje (mam nadzieje ze Ubi sie wyrobi), trailer mnie rozwala w każdym bądź razie.Korth pisze:Ja sobie teraz szukam jakiejś fajnej gry, najlepiej single player. Niestety nic nie mogę wylookać ;P.
http://www.assassinscreed.com
Adept Xantos Het'tir
- Liga/Darxul
- ŚM - Fenker

- Imię Postaci: Darxul
- Xfire: liga997
- GaduGadu: 10018175
Trailer, trzeba było oglądac jak grali na E3 xD Owned paralotnie ma nawet 
Fenker Darxul
- Cread
- OPJ - Adept

- Imię Postaci: Xantos Het'tir
- Xfire: deco103
Ten też widziałem.Liga/Darxul pisze:Trailer, trzeba było oglądac jak grali na E3 xD Owned paralotnie ma nawet
Adept Xantos Het'tir
Też mam nadzieje, że Ubi nam w wakacje sprezentuje Assasina, bo niecierpliwie na to czekałem już po pierwszej części, a trailery do drugiej jeszcze bardziej rozbudziły mój apetyt. Także, jeśli przez jakiś czas nie będe wychodził z domu na piwo (to do skulla), ani erpił w GoSW (to do całego gosw) to znaczy że Assasins 2 już się pojawił xD
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
AC2 pewnie u mnie nie pójdzie, chociaż niedawno kupiłem lapa.
Od dawna się tak nie nudziłem na kompie. Wszystkiego mi się odechciało xD.
Ten co mi znajdzie gierkę do grania stawiam piwo ;D
Od dawna się tak nie nudziłem na kompie. Wszystkiego mi się odechciało xD.
Ten co mi znajdzie gierkę do grania stawiam piwo ;D