Zasady Trenowania i zdobywania doświadczenia

Obrazek
Awatar użytkownika
Faveks
NGI - Imperator
NGI - Imperator

Zasady Trenowania i zdobywania doświadczenia

Post autor: Faveks »

Po zaakceptowaniu podania, każdy członek NGI dostaję rangę Akolity.
Wtedy też, trafia do jednej z grup i zostaje mu przydzielony mistrz.
Mistrz, ma obowiązek zorganizować 2 treningi conajmiej godzinne w ciągu tygodnia, w których nauczycie się podstaw.
Po teście sprawdzającym wasze umiejętności ( TRIAL) zostaniecie mianowani na Darth.
Wtedy przechodzicie kolejne szkolenie, budujecie własny miecz świetlny i zaczynacie podróżować na misje.

Stając się Sith, gracz nie ma już wykładowcy a musi sam zacząć studiować, zdobywać doświadczenie na misjach.
Po każdej misji/wylocie dostaje 1 punkt doświadczenia. Obowiązek ich spisywania ma stary wykładowca gracza, a gracz
musi przypomnieć/powiadomić wykładowcę na jakimś komunikatorze " bylem dziś na misji, dopisz mi 1 pkt doswiadczenia".
Po 3 pkt doświadczenia, gracz dostaje 1 punkt umiejętności.
Może wydać go na cokolwiek chce.
Po osiągnięciu 8 pkt. może wybrać nowy styl, jednak aby się go nauczyć musi conajmiej trening poświęcić na walce z jakimś
wielkim lordem. Po prostu trzeba poprosić ;)
Styl Juyo, zabójca Sith otrzyma za 3 pkt doswiadczenia. Soresu - za 3 pkt doświadczenia otrzyma templariusz.
Mistrz Sith walkę Staffem / dualem otrzyma z 3 pkt doświadcznia.

Bycie Sith jest najdłuższym, albo i ostatecznym etapem.
Gracz sam cały czas się rozwija, byciem aktywnym.
GM może przyznać Sith 1 pkt. doświadczenia nawet jak nie był na misji, jednak podczas rp statycznego wykazal się czymś
szczególnym.
Od bycia Sith, gracz ma prawo ulepszyć swój miecz, albo stworzyć sobie drugi ( dual) bądź podwójny (Staff).
O tym ze się tego podejmuje powinien mówic GM, ( tak jak zresztą o zdobyciu nowych części )

Na etapie Sith, gracz moze nauczyc sie maksymalnie 2 styli.

Ranga "Mroczny Lord" i " Wielki Lord" nie jest rangą zależną od gracza. Mianuje Imperator, jednak doświadczenie
gracz zdobywa cały czas tak samo.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''

''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''

Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.

Faveks
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sala Treningowa”