Odznaczenia

Spis rang obowiązujących w Nowym Galaktycznym Imperium.
Obrazek
Awatar użytkownika
Faveks
NGI - Imperator
NGI - Imperator

Odznaczenia

Post autor: Faveks »

Obrazek
Order dla prawdziwego weterana wojennego który może szkolić innych w pilotażu,zna się świetnie na strategiach uderzeniowych na wroga.Między innymi jest najbardziej przeszkolony i można go nazwać mentorem który szkoli pilotów

Obrazek
Order dla najszybszego pilota w zakonie który świetnie radzi sobie zawsze na misjach lotniczych.Szybko strzela i zna się na budowach statku co pozwala trafiać w czułe miejsca statku i szybciej je niszczyć

Obrazek
Order dla żołnierza który uczestniczył w misji lotniczej i zasłużył się bardzo dowódcy

Obrazek
Order dla doświadczonego żołnierza imperium który świetnie sobie radzi w misjach i cieszy się swoim prestiżem.Jest gotowy na wszystkie misje wyznaczone przez Imperatora,i dowódce misji lotniczej

Obrazek
Order dla Sitha który nie ma najmniejszych problemów z wykorzystywaniem mocy ciemnej strony jest w nie świetnie wyszkolony i praktycznie używa miecza tylko wtedy kiedy uważa to za słuszne.Ma wielkie pojecie o mocy i może uczyć innych władać w podobny sposób i wykorzystywać moc ciemnej strony

Obrazek
Odznaka dla prawdziwego bohatera wojennego jest świetnie przygotowany bez problemu radzi sobie w powietrzu jak i w misjach lądowych:Jednym słowem sprawdza się doskonale w misjach bojowych lotniczych,lądowych każda maszyna jest mu znana

Obrazek
Odznaka dla prawdziwego sitha który sprawdza się w walce bojowej świetnie wyszkolony we władaniu mieczem świetlnym jak i mocą oraz w walce wręcz.Jest zawsze gotowy do misji i zawsze wypełnia ją z godnością

Obrazek
Order dla prawdziwego Kronikarza zna się doskonale na ciemnej stronie i studiuje ją na bieżąco przekazując wiedzę innym adeptom.Zna świetnie historie Galaxy of Star Wars i ma wielką wiedzę na temat gwiezdnych wojen

Obrazek
Obrazek
Order dla Sitha który jest świetnie wyszkolony w walce mieczem świetlnym przeważnie każde starcie jego z przeciwnikiem kończy się przegraną a następnie śmiercią.

Obrazek
Odznaka dla świetnego szpiega który szpieguje dla imperium,jest świetnie wyszkolony w zdobywanie informacji,ucieczkach.Swoje Misje
zawsze wykonuje prawidłowo nigdy nie zawodzi.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''

''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''

Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.

Faveks
ODPOWIEDZ

Wróć do „Rangi i Naznaczenia”