Odznaczenia
Odznaczenia

Order dla prawdziwego weterana wojennego który może szkolić innych w pilotażu,zna się świetnie na strategiach uderzeniowych na wroga.Między innymi jest najbardziej przeszkolony i można go nazwać mentorem który szkoli pilotów

Order dla najszybszego pilota w zakonie który świetnie radzi sobie zawsze na misjach lotniczych.Szybko strzela i zna się na budowach statku co pozwala trafiać w czułe miejsca statku i szybciej je niszczyć

Order dla żołnierza który uczestniczył w misji lotniczej i zasłużył się bardzo dowódcy

Order dla doświadczonego żołnierza imperium który świetnie sobie radzi w misjach i cieszy się swoim prestiżem.Jest gotowy na wszystkie misje wyznaczone przez Imperatora,i dowódce misji lotniczej

Order dla Sitha który nie ma najmniejszych problemów z wykorzystywaniem mocy ciemnej strony jest w nie świetnie wyszkolony i praktycznie używa miecza tylko wtedy kiedy uważa to za słuszne.Ma wielkie pojecie o mocy i może uczyć innych władać w podobny sposób i wykorzystywać moc ciemnej strony

Odznaka dla prawdziwego bohatera wojennego jest świetnie przygotowany bez problemu radzi sobie w powietrzu jak i w misjach lądowych:Jednym słowem sprawdza się doskonale w misjach bojowych lotniczych,lądowych każda maszyna jest mu znana

Odznaka dla prawdziwego sitha który sprawdza się w walce bojowej świetnie wyszkolony we władaniu mieczem świetlnym jak i mocą oraz w walce wręcz.Jest zawsze gotowy do misji i zawsze wypełnia ją z godnością

Order dla prawdziwego Kronikarza zna się doskonale na ciemnej stronie i studiuje ją na bieżąco przekazując wiedzę innym adeptom.Zna świetnie historie Galaxy of Star Wars i ma wielką wiedzę na temat gwiezdnych wojen

Order dla Sitha który jest świetnie wyszkolony w walce mieczem świetlnym przeważnie każde starcie jego z przeciwnikiem kończy się przegraną a następnie śmiercią.

Odznaka dla świetnego szpiega który szpieguje dla imperium,jest świetnie wyszkolony w zdobywanie informacji,ucieczkach.Swoje Misje
zawsze wykonuje prawidłowo nigdy nie zawodzi.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks
''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.
Faveks