Order dla Seicel'a

Awatar użytkownika
Faveks
NGI - Imperator
NGI - Imperator

Order dla Seicel'a

Post autor: Faveks »

Chciałbym przyznać:

Order Wojowniczej Duszy Cieni

Obrazek

, dla Lorda Seicela!

Za waleczność, potęgę i mądrość zarówno na polu walki, jak i poza nim.

Lord Seicel był od początków NGI.
Uczestniczył w zgładzeniu 3 lordów, czasach zdrady, śmierci Kuobelagha , i potyczkach z Jedi!
Wiele razy, wykazywał się niezwykłą siłą dzięki której nie raz ratował wspóltowarzyszy z opresji ( chociażby Ratunek Dresdena przed atakami łowców Nagród)

Z kimkolwiek przychodziło mu walczyć, nigdy nie wykazywał strachu, czy skłonności do zdrady.

Do tego wszystkiego doszło dzisiejsze zwycięstwo z ORK'ami w odległej galaktyce - właśnie dzięki niemu!

Warto też wspomnieć, że Lord Seicel jest obecnie Sithem najwyższą rangą w Nowym Galaktycznym imperium.

To co wyróżnia Seicela od innych Sith jest to - że, podczas walki nie zachowuję się jak zwierzę.
Owszem, wyznaję zasady Sith - ale nie uprawia mordu dla przyjemności.

Jak wszyscy widzicie - właśnie on zaszedł tak daleko.

Dopatrujcie się w jego postawie wzorów do naśladowania - a może już wkrótce i wy dostaniecie ten Order?

~Mroczny Lord Gligorax
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''

''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''

Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.

Faveks
ODPOWIEDZ

Wróć do „Odznaczeni Sithowie”