Podanie Khan[ŚM] - PRZYJĘTY

Obrazek
Awatar użytkownika
KameLeon
Maskotka
Maskotka
Imię Postaci: Khan
Xfire: siwylisek
GaduGadu: 6945259

Re: Podanie Khan[ŚM]

Post autor: KameLeon »

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za oddane głosy oraz za zmianę głosów :).
Obrazek
Wagner
ŚM - Wielki Mistrz
ŚM - Wielki Mistrz
Imię Postaci: Arhael
Xfire: wagnerthenecromancer
GaduGadu: 4549862

Re: Podanie Khan[ŚM]

Post autor: Wagner »

Uwaga! Historia, którą napisał Ben nie będzie taka jak w grze. Dałem mu czas do wykreowania w głowie innej. Postanowiłem, że oszczędzę mu męki i nie każe pisać kolejnej, drugiej historii. Postać "Wagnera Issoda" nie będzie miała syna z jednego, prostego powodu. We frakcji Świadomi Mocy unikamy wszelakich głupich, nie powiązanych wątków, które przypominają telenowele.

Osobiście jestem na TAK. Nie oceniam go za przyszłość, bo tak właściwie to wtedy mnie tutaj nie było. W moich oczach, wyszedł na dość kulturalnego człowieka i choćbym brał niektórych opinię o nim na poważnie - nie potrafię, gdyż nie mam do tego odpowiednich wniosków ani wspomnień.
Sugeruję, że na prawdę się zmienił i w gronie dość nieznanych mu osób będzie mu się po jakimś czasie przyjemnie grało. Czas pokaże jak jest na prawdę. Gratuluję.

Obrazek ___________________________________
Gratulujemy!
Khan został przyjęty do frakcji "Świadomi Mocy" i dopuszczony do próby otrzymania rangi "Nowo przybyły" . Zapoznaj się ze wszelkimi rzeczami jakie musisz ściągnąć by móc z nami grać. Przeczytaj także najważniejsze informacje o frakcji do której chcesz wstąpić. Jeżeli korzystasz z komunikatora X-FIRE, zapisz się TU.
Data próby to: DO USTALENIA!

- Informacje o "Próbie początkowej".
... i od niedawna WGM (Wielki GameMaster)
Zablokowany

Wróć do „Rekrutacja”