Czego słuchacie?
-
gligorax
- Imię Postaci: Sitrian Vo'
- Xfire: gligorax
- GaduGadu: 9948516
Re: Czego słuchacie?
Niewiem czy wspominałem. Oprócz gatunków muzycznych które żyją we mnie przedewszystkim ( strona 1 tego tematu xd), kocham słuchać chińskiej muzyki orientalnej. Ma niesamowitą moc i energie.
Posłuchajcie sobie czegoś przyjemnego na początek. Polecam cały soundtrack chociażby do filmu Hero.
Niektóre kawałki są niesamowite.
Posłuchajcie sobie czegoś przyjemnego na początek. Polecam cały soundtrack chociażby do filmu Hero.
Niektóre kawałki są niesamowite.
Nieodżałowanej pamięci Favcia. [*]
Favciu, czekamy.[*]
Favciu, czekamy.[*]
- Pete_Be(a)st
- OPJ - Mistrz Jedi

- Imię Postaci: Azagoth'
- Xfire: petebeast997
- GaduGadu: 10062089
M.in. tutaj:
http://www.lastfm.pl/user/PeteBest997
Muzyka rozrywkowa to muzyka rozrywkowa, nie ma nic wspólnego z religią...
http://www.lastfm.pl/user/PeteBest997
Muzyka rozrywkowa to muzyka rozrywkowa, nie ma nic wspólnego z religią...
Głównie rock i podobne, a z zespołów to mniej więcej tak (po kolei, czego teraz najczęściej słucham):
-Red Hot Chili Peppers - Ogólnie paręnaście naprawdę świetnych utworów, można słuchać bez końca ;D Na ten moment mój ulubiony zespół.
-The Offspring - Dynamiczne utwory, ogólnie nieźle się tego słucha jeżdżąc autem w gta IV xd
-The Hives - Nie wiem dokładnie co, ale coś mi się w tym zespole podoba. Tylko parę naprawdę niezłych kawałków, reszta już nie taka sama.
- Queen - Zaraza przywleczona do mnie od Barta (^^) Cała twórczość jest świetna, nie potrafię wymienić najlepszego utworu, bo jest ich masa
Ostatnio jednak przestałem słuchać z powodu zadurzenia się w RHCP ^^
- John Williams -Ach, soundtracki z star wars mają niezwykły klimat, słucham głównie grając RP w jk3.
A tak w gruntownym skrócie, z tabelkami i numerkami to tu: http://www.lastfm.pl/user/s1awek
-Red Hot Chili Peppers - Ogólnie paręnaście naprawdę świetnych utworów, można słuchać bez końca ;D Na ten moment mój ulubiony zespół.
-The Offspring - Dynamiczne utwory, ogólnie nieźle się tego słucha jeżdżąc autem w gta IV xd
-The Hives - Nie wiem dokładnie co, ale coś mi się w tym zespole podoba. Tylko parę naprawdę niezłych kawałków, reszta już nie taka sama.
- Queen - Zaraza przywleczona do mnie od Barta (^^) Cała twórczość jest świetna, nie potrafię wymienić najlepszego utworu, bo jest ich masa
- John Williams -Ach, soundtracki z star wars mają niezwykły klimat, słucham głównie grając RP w jk3.
A tak w gruntownym skrócie, z tabelkami i numerkami to tu: http://www.lastfm.pl/user/s1awek
- Zattara
- ŚM - Nowo Przybyły

- Imię Postaci: Zattara
- Xfire: vampirekenshin
- GaduGadu: 912421
Raczej prawie wszystko prócz rapu (wyjątki k44, abradab, gdybym słyszał kiedyś to pewnie paktofonika) i techno (niektóre lekkie kawałki są do posłuchania po prostu nienawidzę głośnych bum bum bum bum basów)
Czyli głównie: ballady Kaczmarskiego i innych bardów, punk rock, metal wszelkiego rodzaju chociaż chyba najbardziej pijackie i skandynawskie klimaty (korpiklaani, amon amarth, ensiferum, turisas itp itd), różny lekki rock, szczypte reggae i podobnych... Prawie nie ma muzyki której nie lubię a przy piwie da się słuchać wszystkiego chyba że puści ktoś czyste bum bum bum...
Czyli głównie: ballady Kaczmarskiego i innych bardów, punk rock, metal wszelkiego rodzaju chociaż chyba najbardziej pijackie i skandynawskie klimaty (korpiklaani, amon amarth, ensiferum, turisas itp itd), różny lekki rock, szczypte reggae i podobnych... Prawie nie ma muzyki której nie lubię a przy piwie da się słuchać wszystkiego chyba że puści ktoś czyste bum bum bum...
"Nigdy nie zwyciężysz wroga, którego twoja wyobraźnia uczyniła niepokonanym."
"Tak to już bowiem jest, że właśnie z cienia najlepiej dostrzec mrok, a blask tylko oślepia źrenice"
"Niebezpieczeństwem zadawania pytań jest to, iż możecie otrzymać odpowiedź"
"Kiedy patrzysz w otchłań, otchłań może zacząć patrzeć w Ciebie"
"Odważni nie żyją wiecznie, lecz tchórze nie żyją wcale"
Mordimer Madderin
"Tak to już bowiem jest, że właśnie z cienia najlepiej dostrzec mrok, a blask tylko oślepia źrenice"
"Niebezpieczeństwem zadawania pytań jest to, iż możecie otrzymać odpowiedź"
"Kiedy patrzysz w otchłań, otchłań może zacząć patrzeć w Ciebie"
"Odważni nie żyją wiecznie, lecz tchórze nie żyją wcale"
Mordimer Madderin