World of Warcraft

Obrazek
Awatar użytkownika
Phoenix
NGI - Wielki Lord Sith
NGI - Wielki Lord Sith
Imię Postaci: Van Sin | Exarius
Xfire: vansin
GaduGadu: 10570044

Re: World of Warcraft

Post autor: Phoenix »

To teraz pare słów ode mnie samego. Spędziłem w WoWie naprawde sporo czasu bo 465 godzin. Tą gre poznaje się fazowo. Najpierw wszystko jest czarną magią, potem zaczynamy łapać o co chodzi, potem maniaczymy i dowiadujemy się wszystkiego. Apropos buildu, to aby zrobić dobry build wystarczy znać dobrze spelle/skille oraz umieć angielski :) Są również postaci skillowe, ale i nie tylko, bo wiedza jest potrzebna w każdej klasie. Naprawde gra Magiem w PVP to gra zręcznościowa: Frostnova, blink, frostbolt, frost lance, frostbolt, fostnova, blink, frostfire bolt... I trzeba troche się naskakać. Tak samo jest w grze Rogue. Akurat ja poznałem dość dobrze klasy: Mage, Rogue, Paladine, Warrior, Priest, Death Knight. Czasami ważny jest wybór również rasy, albowiem niektóre mają dodatki. WoW to gra wszechczasów i każdy powinien przynajmniej 50 godzin spędzić przy niej.
Awatar użytkownika
Zattara
ŚM - Nowo Przybyły
ŚM - Nowo Przybyły
Imię Postaci: Zattara
Xfire: vampirekenshin
GaduGadu: 912421

Re: World of Warcraft

Post autor: Zattara »

To jestem hardkorowy bo mi xfire naliczyło chyba 570coś o ile pamiętam...
Vash - z taką wiedzą że do raidu potrzebny jest tank healer i ktos tam to padniecie na wejsciu ;P
"Nigdy nie zwyciężysz wroga, którego twoja wyobraźnia uczyniła niepokonanym."
"Tak to już bowiem jest, że właśnie z cienia najlepiej dostrzec mrok, a blask tylko oślepia źrenice"
"Niebezpieczeństwem zadawania pytań jest to, iż możecie otrzymać odpowiedź"
"Kiedy patrzysz w otchłań, otchłań może zacząć patrzeć w Ciebie"
"Odważni nie żyją wiecznie, lecz tchórze nie żyją wcale"
Mordimer Madderin
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kantyna”