Letnie porządki czas zacząć
- Xardas348
- Technik

- Imię Postaci: Reyzer
- Xfire: tfesek1
- GaduGadu: 7298141
Re: Letnie porządki czas zacząć
Jeśli chodzi o ścisłość chodź trochę offtopujemy to C++, WinAPI pod C++, A teraz kujemy DirectX
Polecam ten język i biblioteki Wnd pod niego

Internet [Odetnij]
I co teraz?! ^.^
- Xardas348
- Technik

Musze przywrócić ten temat ponieważ, GoSW słabo się angażuje w prace itd.
Jednym słowem jedni robią w ch*** i się przy tym przepracowują inni udają ze ich nie ma dopóki nie trzeba "erpić". Uważam że trzeba zmieniać takie nastawienie.
Nie mam tu na myśli pomoc mi w programowaniu stron itd.
Ale choćby artykuły do Wiki może napisać jakiś projekt czegoś owego na stronie, opracować jakieś nowe elementy rozgrywki.
Roboty jest bardzo dużo, tak więc jeśli ktoś ma możliwość to niech się za coś weźmie, nie mówię do tych którzy są na wakacjach, wyjechali gdzieś itd. Dlatego nie zasłaniać się nimi!
Czekam na pomoc, no chyba że chcecie żeby prace się ciągły za nami jak falki z olejem i nie zaznacie nigdy spokoju.
Jednym słowem jedni robią w ch*** i się przy tym przepracowują inni udają ze ich nie ma dopóki nie trzeba "erpić". Uważam że trzeba zmieniać takie nastawienie.
Nie mam tu na myśli pomoc mi w programowaniu stron itd.
Ale choćby artykuły do Wiki może napisać jakiś projekt czegoś owego na stronie, opracować jakieś nowe elementy rozgrywki.
Roboty jest bardzo dużo, tak więc jeśli ktoś ma możliwość to niech się za coś weźmie, nie mówię do tych którzy są na wakacjach, wyjechali gdzieś itd. Dlatego nie zasłaniać się nimi!
Czekam na pomoc, no chyba że chcecie żeby prace się ciągły za nami jak falki z olejem i nie zaznacie nigdy spokoju.

Internet [Odetnij]
I co teraz?! ^.^
Ja jestem bardzo chętny do wszelkiej pomocy^^ Oczywiście w miarę własnych możliwości.
Tylko powiedzta mi w czym mogę pomóc, jestem jeszcze świeży więc nie do końca się orientuje w tych waszych porządkach i reformach
Czekam na info.
Tylko powiedzta mi w czym mogę pomóc, jestem jeszcze świeży więc nie do końca się orientuje w tych waszych porządkach i reformach
Czekam na info.
- Xardas348
- Technik

Z chęcią bym ci coś polecił do wykonania, a pracy jest tak dużo że na pewno znajdziesz coś dla siebie poprosił bym Cie tylko o kontakt XF/GG (ewentualnie sam do ciebie napisze
).

Internet [Odetnij]
I co teraz?! ^.^