Star Wars: The Old Republic
Re: Star Wars: The Old Republic
Venril nie będzie abonamentu, we wszystkich możliwych źródłach jakie czytałem pisano że będzie to właśnie oparte na mikrotransakcji.
[Wszyscy byliby szczęśliwi, jakbyś podał te źródła
- Venril]
[Wszyscy byliby szczęśliwi, jakbyś podał te źródła
- KameLeon
- Maskotka

- Imię Postaci: Khan
- Xfire: siwylisek
- GaduGadu: 6945259
1. Były rozmowy na temat przejścia GoSW na SW:ToR przykładowo z Travisem rozmowy były na Skype itp
2. Serwer jak bedziemy stawiać to pewnie jak w WoWie, ale dużo osób tutaj ma dobry sprzęt i internet jak mielibyśmy stawiać serwer na te max 20 osób to 2-4mb net.
3. Nic nigdy nie wiadomo z czym ci Lucas wyskoczy czy tam inni.
4. A co do abonamentu to pewnie będzie coś typu metin2 nie płacisz tylko płacisz za itemy jak chcesz czy kredyty.
2. Serwer jak bedziemy stawiać to pewnie jak w WoWie, ale dużo osób tutaj ma dobry sprzęt i internet jak mielibyśmy stawiać serwer na te max 20 osób to 2-4mb net.
3. Nic nigdy nie wiadomo z czym ci Lucas wyskoczy czy tam inni.
4. A co do abonamentu to pewnie będzie coś typu metin2 nie płacisz tylko płacisz za itemy jak chcesz czy kredyty.
- Venril
- OPJ - Padawan

- Imię Postaci: Venril
- Xfire: valudax
- GaduGadu: 7100331
- Kontakt:
1. Były rozmowy, żeby Sasori został przyszłym WMG GoSW,przykładowo z Bartem na xfire
Chodziło mi raczej o jakieś poważniejsze forumowe dyskusje czy coś podobnego.
2. Najpierw to trzeba się będzie dowiedzieć w jaki sposób da się postawić server pod toR'a, dopiero później zastanawiać się nad łączem. Przykładowo w WoWie trzeba było w pliku realmlist podać IP servera. Zobaczymy, jak to będzie wyglądać na toR'ze. Kolejna sprawa: jeżeli toR będzie bez abonamentu, ludzie nie będą stawiać do niego prywatnych serverów, czyli musielibyśmy sami szukać takich rozwiązań.
3. Gre tworzy BioWare, a jak dotąd wszystkie ich nowsze tytuły (o starszych nie mówie bo ich nie znam) są dobre i popularne, zresztą filmiki i trailery mówią za siebie, gra będzie co najmniej bardzo dobra.
4. Ja sądze że będzie to coś w stylu Age of Conan czy WoWa, tyle roboty i nagroda tylko w postaci mikrotransakcji czy ewentualnie pudełkowych wersji? Jak widać zrobienie bardzo dobrego płatnego mmo się opłaca, wystarczy spojrzeć na takiego WoWa, ponad 11 milionów graczy płacących za gre.
2. Najpierw to trzeba się będzie dowiedzieć w jaki sposób da się postawić server pod toR'a, dopiero później zastanawiać się nad łączem. Przykładowo w WoWie trzeba było w pliku realmlist podać IP servera. Zobaczymy, jak to będzie wyglądać na toR'ze. Kolejna sprawa: jeżeli toR będzie bez abonamentu, ludzie nie będą stawiać do niego prywatnych serverów, czyli musielibyśmy sami szukać takich rozwiązań.
3. Gre tworzy BioWare, a jak dotąd wszystkie ich nowsze tytuły (o starszych nie mówie bo ich nie znam) są dobre i popularne, zresztą filmiki i trailery mówią za siebie, gra będzie co najmniej bardzo dobra.
4. Ja sądze że będzie to coś w stylu Age of Conan czy WoWa, tyle roboty i nagroda tylko w postaci mikrotransakcji czy ewentualnie pudełkowych wersji? Jak widać zrobienie bardzo dobrego płatnego mmo się opłaca, wystarczy spojrzeć na takiego WoWa, ponad 11 milionów graczy płacących za gre.
-
Dreydahh
- Technik

- Imię Postaci: Dreydahh
- GaduGadu: 6108891
- Kontakt:
@Venril
Ostatnie numery CDA
Ostatni numer Click!
Kilka stron w sieci, pamietam tylko Filefronmt Forums ^^
Ostatnie numery CDA
Ostatni numer Click!
Kilka stron w sieci, pamietam tylko Filefronmt Forums ^^
Venril ale co Ty masz do sądzenia skoro oficjalne źródła podają że płatności będą polegać na mikrotransakcji? To nie są jakieś domysły czy plotki tylko >>>100% Faktów<<<
- Liga/Darxul
- ŚM - Fenker

- Imię Postaci: Darxul
- Xfire: liga997
- GaduGadu: 10018175
Będzie Darmowe Lucas nie pozwoli na to żeby inni nad jego SW czerpali kasę, Wiemy ze ToR zapowiada się dobrze i z tego co ja czytałem szykuję się na dobre walki PVP nie ma być biednych trybów walki jak w innych MMO np: wow,lineage II,metin 2,archlord.
Chyba, że Lucas ugadał i będzie czerpał z tego zyski też bym się zgodził^^'
Ale z wiadomości, które czytałem nic nie wynika z tego, że to będzie płatne.
A tak w ogóle nie spotkałem się nigdy z dobrym mmo
Tylko z bandą noł lajfów!
Chodzących od typa do typa i bez sensownego expienia.
Chyba, że Lucas ugadał i będzie czerpał z tego zyski też bym się zgodził^^'
Ale z wiadomości, które czytałem nic nie wynika z tego, że to będzie płatne.
A tak w ogóle nie spotkałem się nigdy z dobrym mmo
Chodzących od typa do typa i bez sensownego expienia.
Fenker Darxul
- KameLeon
- Maskotka

Sam zakup gry będzie wynosił minimum 180zł( Wiele milionów graczy 100%, że zakupią). Przynajmniej ja tak zrobię, jeżeli spełni wymagania na moim PC.
Według mnie to będzie typu, żeby ludzie popatrzyli jak BW i Lucas są dobrzy dla ludzi i coś osiągają. To zacznie się od minitransakcji później dostęp do pewnych miejsc za 15-30zł. Później może miesiąc 25zł itp. Ale możliwe, że będzie jak metin2
. To tylko oni sami wiedzą. W końcu jeżeli chcą być popularni i rozeznani przez graczy z jak najlepszej perspektywy to zrobią coś kolejnego B.Dobrego i darmowego. Chociaż za tą ich pracę szczerze, to dawałbym im to 10-20zł miesięcznie za granie
. Za B.Dobrze wykonaną robotę ;P.
Według mnie to będzie typu, żeby ludzie popatrzyli jak BW i Lucas są dobrzy dla ludzi i coś osiągają. To zacznie się od minitransakcji później dostęp do pewnych miejsc za 15-30zł. Później może miesiąc 25zł itp. Ale możliwe, że będzie jak metin2
Co racja to racja, poza tym jak powszechnie wiadomo takie darmowizny ściągają masę n00bów i dzieci, które nawet nie mają pojęcia o klimacie i tylko psują innym przyjemność gry.
Właśnie z takich powodów ta gra nie powinna być w 100% darmowa i powinna mieć jakiś abonament, i mówię to mimo to że mnie nie stać na takie zabawy ponieważ wolałbym żeby SW:TOR zrzeszała ludzi na poziomie, którzy potrafią wczuć się w klimat a nie noobić i przeszkadzać innym.
Właśnie z takich powodów ta gra nie powinna być w 100% darmowa i powinna mieć jakiś abonament, i mówię to mimo to że mnie nie stać na takie zabawy ponieważ wolałbym żeby SW:TOR zrzeszała ludzi na poziomie, którzy potrafią wczuć się w klimat a nie noobić i przeszkadzać innym.
- KameLeon
- Maskotka

To wprowadzić CD-Key'a do gry i tyle, bardziej się opłaci kupić grę niż samego cd-keya xD
Nie no, ja byłbym za tym żeby SW:TOR tak samo działał jak GW (Guild Wars), raz kupujesz grę z CD Keyem za odpowiednią sumkę i cieszysz się grą (A piracenia tak jak samo jak w GW nie będzie).
Oj powiem wam że ta łowczyni nagród była nice ^^ (człowiek)
ale i tak darth Talon jest najbardziej Sexi ^^
a co do gry jakiś rok powinniśmy poczekać z tego co wiem to gra na 2010 ;]
ale i tak darth Talon jest najbardziej Sexi ^^
a co do gry jakiś rok powinniśmy poczekać z tego co wiem to gra na 2010 ;]

Dla zainteresowanych Gameplay: http://pc.ign.com/dor/objects/816935/bi ... 82109.html 
"This is where the fun begins"
"I have a bad feeling about this"
"I don't think so"
Phil Wogni
"I have a bad feeling about this"
"I don't think so"
Phil Wogni
Whoa! To wymiatało (Od momentów gry Sithem)
Już się doczekać nie mogę kiedy w to zagram.
Już się doczekać nie mogę kiedy w to zagram.