Misja XXV-Nowy Dom

Awatar użytkownika
Faveks
NGI - Imperator
NGI - Imperator

Misja XXV-Nowy Dom

Post autor: Faveks »

<otwierasz szufladę, ktoś położył w niej holocron, otwierasz go>

//Jak wiecie statek, z którego korzystamy jest jedynie przejściowym miejscem naszego pobytu. Swoje czasy świetności ma już dawno za sobą, a to co kiedyś wydawało się wystarczające dziś stanowi dla nas minimum. Z tego powodu od dawna poszukiwałem lokum dla naszego Zakonu i zdaje się, że nareszcie odkryłem. Podczas studiowania holocronu Gligoraxa natrafiłem na namiary do pewnej siedziby, która zdaje się miała stanowić centrum dowodzenia. Po śmierci Imperatora plany zaginęły jednak stacja była ciągle budowana, aż do chwili obecnej kiedy to została ukończona. Musimy zbadać stację oraz w miarę możliwości zaopiekować się nią lub nawet zamieszkać. Do dzieła!//

Godz. 19:00
potrzebne pliki:
:arrow: http://dreydahh.boo.pl/download/asteroid_academy_v1.pk3
Raport:
Sithowie dowiedzieli się czegoś na temat akademii na asteroidzie,którą stworzył sam Gligorax.Sithowie,zdenerwowani już brakami ich obecnej bazy,bezzwłocznie wyruszyli zbadać tą świątynie.Gdy jednak dotarli na miejsce czekali na nich Dreydah i Exarius.Powiedzieli,że odłączyli się od Szarych Jedi.Niechętnie Sithowie zgodzili się zwiedzać nowy dom w ich towarzystwie.Okazało się że świątynia przesiąka ciemną stroną co przynosiło niebywałą rozkosz obecnym.Sithowie postanowili przenieść na asteroide,ponieważ mieli tu wszystko co było im potrzebne.Po zwiedzaniu zaczęły się debaty na różne tematy i oczywiście kłótnie.Można do niej zaliczyć ponowną kłótnie Faveksa z Travisem,która o mało co nie doprowadziła do kolejnego starcia.Exarius natomiast zdradził Seicelowi swoje podejrzenia na temat Travisa.Według niego Travis działa na własną ręke i nie jest do końca posłuszny Impierium.Imperator zignorował jednak te ostrzeżenia,które z ust zdrajcy nie mogły brzmieć przekonująco.Exarius i Dreydah opuścili więc akademie a Sithowie rozgościli się w nowym domu.
''Dyplomata to ktoś, kto potrafi powiedzieć ci, abyś poszedł do diabła w ten sposób, że poczujesz narastające podniecenie na myśl o zbliżającej się podróży.''

''Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''

Mam jedną ważną ceche. Jeśli nie umiem czegoś zrobić, potrafię znaleźć ludzi, którzy zrobią to za mnie.

Faveks
Zablokowany

Wróć do „Kampania V”